hayatıma biri girip evlenirsem arkadan ilişki yapmam zaten onu anlamadım
ikimiz fe takılı kaldık galiba
ama bilemiyorum ikimiz de çok iyi kestirip atabiliriz gibime de geliyor
erkek senin gibi takili kalmiyor canim o seni cepte tutuyor arada.skmek icin .oyuzden sana evet veya hayir demiyor anliyomusun .lutfen kullandirma kendinii.ben seni sevmiyorum bu anlamsiz seyi surdurmeyecegim daha arayip yazma de ve cidden keatirip at artik.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Sevgi, aşk böyle mutsuzluk verici, soru işaretleri arasında bırakan, huzursuz eden, hayal kurdurmayan duygular değil aslında. Sizi çok büyük bir boşluğa sürüklemiş bu ilişki. Gitmeniz için birçok sebep varken hâlâ kalıyorsunuz psikolojik olarak iyi değilsiniz emin olun siz iyileştiğiniz de uykudan uyanmış gibi olacaksınız ve bu adamla tüm bağınızı koparacaksınız.

ben de öyle olacağını düşünüyorum
onu da laflarımla uzaklaşmalarımla sinirimle öfkemle yordum
ama hiçbiri boş bir yerden gelmiyordu
hem onun davranışlarından hem de kendi kafamda kurmamdan, kendim kafamda kurdum evet iyi değil ama bir yerden sonra sıkıldım artık
kimseye duygusal yaklaşmayı düşünmüyorum kafamda bu kadar kurduğum için
cinsellik yaşamak da istemiyorum bir boka yaramayacak sonuçlanmayacak ilişkide cinsellik yaşamak

peki sevgi nedir?
peki aşk nedir?
lütfen açıklar mısınız
sevgi geldiginde ya da seni gercekten biri sevdiginde zaten icin hep huzurlu ve guvende ve kafan hep kesinlik eminlik dolu olacak.yani seni o iliskide uzen yada karai taraftan olumsuzluk hissetmeyeceksin hah diceksin bu gercekten beni seviyor.boyle senin eline ayagina yapisir gercek adam.ustunun toz olmasina bile kiyamaz seni hep el ustunde tutar.ornek vereyim esimle tanistgimda ben 21 o 28 di.ve su icecegim zaman hemen once o sisesini alirdi kapagini acardi ben yorulmayayim diye hani ilk acista kapak hafiften zorlar ya.o derece dusunurdu sana surprizlerle gelir adam.mesela ilac kullaniyorum diyelim ac olmadigimdan emin olmak icinkahvalti tepsisiyle gelirdi sinifima felan.bambaska bir duggu seven adam farklidir hissedersin ve siteye boyle sorular yazmak zorunda klmazsin.lutfen direk kes bitir ve seni gercekten seven adami bekle cunku zamani gelince bir anda seni buluyir

Siz belirsizlik olduğu için aslında kafanızda kurmuşsunuz kendimden biliyorum bir yerde netlik yoksa saçma düşüncelere kapılır insan. Önemli olan net bir iletişim kurmak kendinizin ve sevgilinizin ne istediğinizi bilmeniz karara bağlamanız gibi

abla hala bmyle misiniz? nerden çıktı karşısınza ya
bizim de aramızda 7 yaş var
biz de 24 30’ken tanıştık

evet ben normalde çok geçmişine takılmazdım ama aramızdaki yaş farkından dolayı, ve cinsellikte de “koku” “kıl” ve en kötüsü kokum için “bir türlü alışamadım” demesi
eski sevgisilinden bana hadsizce bahsetmesi, onlar “hijyene” dikkat ediyormuş, sanki ben dikkat etmiyordum amk. bacağımdaki iki üç kıla da bir şey deme yani? vajinamın kokusu da zamanla değişti enfeksiyondan dolayı

aptal herifin kokuya alışamamasının sebebi size kendisinin bulaştırdığı hastalık olabilir mi acaba??? aşırı sinirlendim gerçekten ya okurken içim almadı bunların hiçbirini hak etmiyorsunuz. Bu adam işe yaramaz şerefsizin teki. göremiyor olabilirsiniz hala ama siz çok değerlisiniz bunu unutmayın ve bir an önce postalayın bu adamı.
gerçekten iğrenç biri

ben de kendimde problem saniyorudum, hpv kokuda degisiklik yapiyormus, sonra ogrendim tabii

Büyü yapsa böyle tutmaz ,bu nasıl ilişki?

Bir tek karşı taraftan dolandırılmadığınız kalmış. Mentaliniz yok,beden sağlığınız yok. Ne istiyor ve ne bekliyorsunuz bilmiyorum ama bunun sonu yok.

Ilk iliskimdi diyorsunuz. Yani ne diyim, daha once hic iliskiniz olmamisken, illa bakir adam bulun demiyorum da en azindan onune gelenle yatan hastalik tasiyan adamlardan uzak durun ya, kendinize sayginiz olsun.
Ask yok, sevgi yok, onemseme yok, gelecek plani yok, cinsellik kötü. E ne var? Hpv

ben ilkinde korunmak istemedim
aklıma bile gelmedi hastalık olabileceği
asla düşünmedim
hep de gezerdim kesinlikle korunucam test isticem diye
unuttum tamamen

benim konuma yazdığında anlamamıstım burayı yeni kullanıyorum. Senin yazdığın soruyu şimdi gördüm. Konun çok uzun ve karışık. Ama tek anladığım senin kullanıldığın oldu. Lütfen hayata yeniden başla ve hastalığının tedavisini takip et. Baştan başlamak çok zor ama bu adımı ben de attım. İstersen bu ilişkiyle 20 sene gecmiş olsun, 2 sene hayat yaşayacak da olsan bu senin hayatın olmalı. Lütfen kendine bu kötülüğü yapmaya devam etme. Üstelik hastalığın moral bozukluğunda ilerleyen bi tip. Onu unutabilirsin (yeni biri olur mu bunlar kısmet işi) ama sen kendini sevebilir ve kendine yetebilirsin. Lütfen gururunu koru. Benim konumu oku canım Kendine çok iyi davran ve kendine sarıl

Merhaba soru sahibi öncelikle hpv için tedaviye hemen başla aşılarını ol yaşın geç atlatırsın. Bu haysiyetsizi de postala gitsin.

teşekkğr ederim çok sağ olun çok güzel yazmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…