Adamı bilmem. Ama sen sorunlusun.

Bu kalitesiz ilişkiler, saçma sapan seçimler insanı sinir ediyor.

İnsanın iradesi olmalı. Onuru olmalı. Gururu olmalı. İnsan şu hayatta haysiyetine ve kişiliğine değer vermeli.

bana sorunlu demen de ayrı enteresan,
sen de bir gün yaşarsan anlarsın
ben de böyle konuşmuştum senin gibi çünkü

bana sorunlu demen de ayrı enteresan,
sen de bir gün yaşarsan anlarsın
ben de böyle konuşmuştum senin gibi çünkü
42 yaşıma kadar çok şey yaşadım. bu forumda klasik bir beddua; sen de inşallah yaşarsın...

neyi mesela? günü birlik ilişki yaşadığını bildiğim bir adamla hastalık kapacağımı bile bile aynı yatağa girmem. girdim mi? devam etmem. devam ettim mi? şikayet etmem... demek ki bile bile kabul etmişim...

beddua ederek için soğur ama bu hayat senin hayatın. mantıklı seçimler yapmazsan mantıksız sonuçlara katlanırsın.

destan gibi yazarak sorunlarını çözemezsin. tek kalemde silmen gerekir.

beddua etmiyorum ben de böyle konuşmuştum başka arkadaşlarımın ilişkisi için, ben de aynısını yaşadım onu demek istiyorum
birbirimize aşık değiliz diyoruz ama aşk yoksa neden ben bu kadar uzun süre kalayım
yani onu da anlamadım

zaten şu an konuşmuyoruz açık açık yazdım her şeyi ona

benim aklımdan bile geçmemişti hastalık olabileceği ve kalabileceğim
hep de kesinlikle test isteyeceğim diye dolaşırdım
o an gelince tamamen unuttum bunları

hpv olunca 30 bin> tl hastane masraflarina ve ilaclara gitti. bana sadece 3 bin tl gonderdi, onunla da takviyemi almistim. isi varken de para gondermedi hic. ?? ahhahaha simdi ise birbirimize yabanciyiz, ayrildigimiz icin para da gondermez, 'gondermediklerine' saymami ister :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…