ama severek evlenir sevgi biter boşanır. buda kıstas değil.Ben bekarim hic evlenmedim ama bir kadinin yuvasini dagitmasi basit birsey degil.kendi adima konusayim onca sene beklemisim aradigim kriterdeki adami bulmusum.onu seviyorum ama pat diye bosanmam gerek..bosanamam..okadar basit degil..
Sen sevmeyerek mi evlendin?oyleyse niye yaptin bu evliligi?
Sonradan mi sogudun?biraz detay vermezsen saglikli yorumlar alamazsin..
aa tiksindiğin bir adamla birlikte olabileceğini hiç sanmıyorum. Psikolojin alt üst olur. Çocuğa da yazık. Yine de ben boşanamam ille de ben boşanmayacağım ne yapayım diyorsan, evde kaç ondan köşe kapmaca oynar gibi. Kendine uğraş bul, evde onunla az vakit geçirmeye çalış. Kurslara felan git pasta mesela yemek kurslarına. Sen de kendine bakma, pis gez belki o boşanmak ister ya da sana hiç yaklaşmaz, dokunmaz kurtulursun. Ne bileyim işte istemiyorsan kendinden uzak tutacaksın.Ben de dışarıya görünümde neşeliyim ama
hatta bazen hakikaten neşeliyim.
Ama her an benim neşemin içine edebiliyor.
Beni çok kısıtlıyor, şu anlamda sürekli beni gözlemliyor,eleştiriyor
Hakaret yazmak istemiyorum ama kendisi çok tiksinç bir insandır.
Recep ivedik gibidir(sık sık kafamı döndürüyorum,öğürme geliyor uyarmalarımı da kabul etmez)
Çok sinirlidir aniden bağırıabilir.
dışarıda daha düzgündür
Hayir okadar basit degil...evlilik cocuk oyuncagi degil..tamam bitti sevmiyorum baskasina asik oldum vs vs gibi seylerle bosanmak sacmaligin daniskasi..bu iliski değil evlilik..ortada coluk cocuk var..kimse babasiz cocuk büyütmek istemez...o yüzden cok dusunulmesi gerekir evlenirken ve omurluk olmali..ama severek evlenir sevgi biter boşanır. buda kıstas değil.
sevginin bttiği yerde evlilik her 2 taraf için hatta çocuk içinde kabus olur. evlenirken seversin ama evlilikte bu sevgi biter sürdürmek karşı tarafada acı verir. karşıda bundan etkilenir. hislerini belli eder çünkü sevmeyen.Hayir okadar basit degil...evlilik cocuk oyuncagi degil..tamam bitti sevmiyorum baskasina asik oldum vs vs gibi seylerle bosanmak sacmaligin daniskasi..bu iliski değil evlilik..ortada coluk cocuk var..kimse babasiz cocuk büyütmek istemez...o yüzden cok dusunulmesi gerekir evlenirken ve omurluk olmali..
O zaman baskasina asik olunmayacak...evli adam yada kadin birbirini sevicek omur boyu yok isine gelmiyorsa evlenmeyecek. .cocuk oyuncagi mi bu?coluk cocuk var..her ne kadar ilgilide olunsa bosanmis ailelerin cocuklari cok aci cekiyor..benim annesi babasi bosanmis cok arkadasim var hepsi cok uzgun bu duruma..ne demek ya ufacik bir cocugun kalbini kirmak ne demek?allah korusun allahim beni yari yolda birakicak adilerden korusun amin...sevginin bttiği yerde evlilik her 2 taraf için hatta çocuk içinde kabus olur. evlenirken seversin ama evlilikte bu sevgi biter sürdürmek karşı tarafada acı verir. karşıda bundan etkilenir. hislerini belli eder çünkü sevmeyen.
başkasına hele aşıkken evliliği sürdürmenin anlamıda yıok zaten
bak arkadaşım anlamıyorsun. bu kesin ve net olur diye bakamazsın. başkasına aşık olmazda sevgisi kalmaz.sevmediği insanla aynı ortanmda bir hayat kolay değil. insanların duyguları değişir. keşke değişmese. ama değişmeyen tek şey değişimdir.O zaman baskasina asik olunmayacak...evli adam yada kadin birbirini sevicek omur boyu yok isine gelmiyorsa evlenmeyecek. .cocuk oyuncagi mi bu?coluk cocuk var..her ne kadar ilgilide olunsa bosanmis ailelerin cocuklari cok aci cekiyor..benim annesi babasi bosanmis cok arkadasim var hepsi cok uzgun bu duruma..ne demek ya ufacik bir cocugun kalbini kirmak ne demek?allah korusun allahim beni yari yolda birakicak adilerden korusun amin...
Kendine guvenmeyen evlenmesin..degise degise yasasin madem....burda onemli olan cocuk...bir insan anne baba olunca biraz kendini unutsun bir zahmet...bak arkadaşım anlamıyorsun. bu kesin ve net olur diye bakamazsın. başkasına aşık olmazda sevgisi kalmaz.sevmediği insanla aynı ortanmda bir hayat kolay değil. insanların duyguları değişir. keşke değişmese. ama değişmeyen tek şey değişimdir.
Ben okadar modern degilim..boyle gel gec gönüllü adamlardan rabbim beni korusun....adam fibi adam kadinini cocucugunun anasini yari yolda birakmaz...bak sana bir arkadaşımdan örnek vereyim. eşi bir gün ona demişki başkasına aşık oluyorum. aramda bir şey yok. ama ona hislerim var. oysa deli gibi severek evlendi,ler. sana bunu yapamam. ondan ilgi bile yok bana. ama bunu hisediyoersam bir başkasına senle evliliğim süremez. boşandılar. her zaman şunu der arkadaşım,dürüstttü. söyledi. acı çektim belki ama hiç olmazsa bu şekilde bir evliliği sürdürmeme sebep olmadı
işte bilemezsin. o yüzden büyük konuşmamak lazım.Ben okadar modern degilim..boyle gel gec gönüllü adamlardan rabbim beni korusun....adam fibi adam kadinini cocucugunun anasini yari yolda birakmaz...
Buyuk konusmak mi?ne alaka simdi?allah beni bu tip erkeklerden korusun dedim..bunun nesi büyük konusmak?işte bilemezsin. o yüzden büyük konuşmamak lazım.
Ben okadar modern degilim..boyle gel gec gönüllü adamlardan rabbim beni korusun....adam fibi adam kadinini cocucugunun anasini yari yolda birakmaz...
Ben okadar modern degilim..boyle gel gec gönüllü adamlardan rabbim beni korusun....adam fibi adam kadinini cocucugunun anasini yari yolda birakmaz...
Aksine boyle dusundugum icin basima birsey gelmedi...bu tip adamlari bir şekilde uzaklastirdim kendimden..çok canın yanmış belli .Gerçek hayatta erkekler acımasızdır.Kendinden başkasını düşünmez.Önce ben der senin gibi düşünen kadınlarda bu izni ona verir.Böylece hep üzülen kadınlar olur.
Arkadasim patdon iyi misiniz?okudugunuzu anlamiyorsunuz.ben zaten bu tip adamlardan rabbim beni korusun dedim..kim buyuk konustu?amannn sıkıldım herkes isine geldiği gibi yorum yapiyor bu sitede..ben farkli birsey demedim senden....büyük konuşma bilemezsin ...
adam sanırsın beş para etmez seni de çoluğu çolugunuda herşeyi bırakır gider.arkasına bile bakmaz neler neler var
seversin bu bana yapmaz dersin ummadık taş baş yararmış bunu hiç unutma
allah kötülerden uzak tutsun...o yüzden net kesin büyük kelimeler kullanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?