Bir imzayla başladı , bir imzayla bitti.

Allah yardımcin olsun.gönlüne ferahlık versin insAllah

Gururlu insan yuvasına sahip çıkar aksine gurursuz bence

Gururlu insan yuvasına sahip çıkar aksine gurursuz bence
Zaten biz gorusuyoruz o istiyor donmemi beni sevdigine de adim gibi eminim o da sevdigimi biliyor buna gurursuzluk denmez onun da zoruna giden seyler var mesela evden eayalarini topladigi gun cok kötü olmus ki hakli kim olsa perisan olur bunlar gururuna dokunuyor bilirim yani kac senelik sevgilim eşimmn ben o kadar kararliydim ki o donemde ona kapi birakmadim ama simdi bu kararliligim yikildi

ne kadar cabalarsan çabala demissin ya
Ben buna inanmadım benim cabamla bir şeyler düzelir sandım ,benim azmim bizi kurtaracak sandım .
Olmadı canim ya , çok yıprandım kurtaramadım bu evliliği

demekki senin tek çabanla olmuyormuş suçlama kendini

evlilik 2 kişiyle yapılıyor onunda çabalaması gerekiyordu

sen üstüne düşen her şeyi yaptın

pişman olma artık

elbet o pişman olacak kimsenin ahı kimsede kalmaz

senin en büyük hatan çok fedakarlık yapman. kesinlikle kendine suç bulma. o da ailesi de seni hakeden insanlar değillermiş.kimse benim gibi alttan almaz diyorsun ya bu gibi insanlara alttan alanlar değil kötüler yarar. kendileri gibi bir kötü kadın bulup mutlu mesut yaşayıp giderler. inşallah sen de kendin gibi iyilerle karşılaşırsın.ama bazen hayat karşımıza yanlış kişileri çıkarıyor işte. yaşadıklarını kader olarak değerlendir. bundan sonrası hakkında hayırlı olsun. asla arkana bakma ve o adamın ve ailesinin adını bile anma. ne yap biliyor musun yarın git bir kursa yazıl. dans olur, dil olur, spor olur. onu düşüneceğine kendinle ilgilen. yepyeni bir hayata başla.

Çok teşekkür ediyorum.Yaşanmışlıkları yazmak kolay oluyor nispeten... Bildiğim tek şey sizinde dediğiniz gibi herşeyin geçtiği ve güzel günlerin yeniden geldiği...
Sizde dilerim çok mutlu bir ömür yaşayın:)))

Ben tüm kadınların kalbini seveyim yaa.Biz hepimiz ne duygusal varlıklarız.Okurken ağladım diyenler, kendince destek olmaya çalışanlar...Bizi mutlu etmek çok kolay aslında.Keşke erkeklerde azıcık çabalamayı gurur saymasa.
Allah yolunuzu açık etsin.

Ben de cok uzuldum okurken icim parcalandi.tipki okudugumuz kitaptaki kahramanlar gibi yerine koyuyoruz kendimizi.hakkinizda hayirlisi olsun insallah.iyi insanlarla karsilasin..

Takip etmek onu mutlu gormek uzmuyor mu sizi mutsuz olmasini istemez miydiniz yazinizdaki smile lar gibi komik mi geliyor bu hali merak ettigim icin affedin beni

Teşekkürler canim , evet gerçekten fazla geldim onlara .
Ben çalışıyorum zaten tayinim köyde gidip gelene kadar aksam oluyor gündüz fırsat bulamıyorum onu düşünmeye zaten.
Şuan yeni ister istemez nasıl olacak hayatım diye düşünüyorsun .

Cok buyuk aci olms senn icin ama ona daha cok.olmustr ins ardndan bakakaldigina gore senin icinde artik mutllk kapilari acilsin ins cnm

Gülmeyip ne yapsın. Ama şiirden gülmeyi temsilen büyük ihtimal. Adam da sanırım yeni eşi de elinden gitmesin diye insana dönmüş
Tepki amacli degildi yazim yanlis anladiniz sanirim bosanan bi tanidigim eski esi evlenince onu mutlu gormek beni mahvediyor demisti acaba gercekten mi komik geliyor yoksa sinirden mi boyle yazdi ne hissettigini merak ettim ikinci evliliginde kaybetme korkusu dusmus belliki daha temkinli eski eşi

İnşaaallah tez zamanda atlatırsın zor günlerini bir anda bitti kurtulduktan diyoruz bi anda da içimiz acıyor inşaallah çok mutlu olursun..

Okurken gözlerim yaşardı. İnanılmaz üzüldüm. Neden boşandınız ne oldu bilmiyorum ama birbirinizi seviyorken ayrılmış olmanıza çok üzüldüm.

İnşallah bundan sonrası çok güzel olur. Ailenizi de takdir ettim. Yanınızdalar, yaralarınızın çabuk iyileşmesini diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…