Bir imzayla başladı , bir imzayla bitti.

canim sende öğrendi ona uyguluyor:))

Ya bu arada eski konularini okudum da sen elinden geleni yapmissin. Gorumce ve kayinvalidenin soguklugu, davranislari cok uzucu.
Diyecek birsey bulamiyorum. Alsinlar ogullarini tursusunu kursunlar.
Sana mutluluklar dilerim. Bu arada cocugun olmayisinda da bir hayir varmis. Yoksa bu adamla bir omur muhatap olacaktin. Uzulme, mutlu olmayi hak ediyorsun. O derdine yansin. Sevgiyle kal.

Tabiki bir yuva yikilmasi kötu.
Ama ona acimaniza hani onu ah bak yalniz kaldi falan gibi gormenize gerek yok.
Böyle mi mutlu oluyosunuz bilmiyorum ama surekli gulumsedim o bana bakti yazmissiniz.
Bundan sonra baksa nolur bakmasa nolur.
Gulseniz nolur gulmeseniz nolur.

tesekkur ederim , evet hayri burdaymis .
Çok çektim, bu adamla mutlu olamazdım .
Tek gayem Onun mutlu olmasıymış şimdi şimdi farkına varıyorum .
Bir arkadaş burda yazmış gözlerin kördü goremiyordun diye . Evet haklıydı ona olan aşkım gözlerimi kör etmişti .
Onsuz nefes alamam sandım , can suyumdu.
Bak simdi gayet de güzel yaşıyorum .
Sadece alışkanlıklar beni üzüyor . Özlüyorum evimi , yuvamı , düzenimi.
Şimdi sokaklara düşmüş gibi hissediyorum

sadece sunu anlatmak istedim .ben bu kadar duygusuz olacağımı zannetmedim, ölürüm , ağlarım , bağırırım , boşanmak istemiyorum diye geri ararım zannettim .
Onu görünce içimin yağları erirdi kıyamazdım ona bakmaya , geçen hafta gördüğümde 1 hafta kendime gelemedim yine bundan korktum .
Ama inanılmaz bir cesaret , güç vardi anlam veremediğim ,onun bakışları falan beni hic etkilemedi ben buna rağmen gülümsemeye devam ettim .
Yani suratım düşmedi , kendimden beklenmeyen bir performans gösterdim :))
zaten bu saatten sonra baksa ne bakmasa ne umrumda olmaz .

Ben de bosandigimda sudan cikmis balik gibiydim. Sonra alisiyorsunuz merak etmeyin. Insan herseye alisiyor.

O anlik guc gelmistir ama kadinlarin ici daha fazla cız eder bunu hemcinsim oldugundan soyluyorum.
Yuva yikilmasinin (sebeplerinizide okudum haklisinizda konunuzda) ne denli bir kadini yiprattigini bilirim.

InsAllah zamanla hersey daha guzel olur.
Daha güclu olursunuz.
Sadece o mutsuzdu ben gucluyum daha mutluydum gibi benzetme tuhaf geldi.
Onu soylemeye calistim.
Siz okadar umursamaz olsaydini okadar dikkat etmezdiniz ona.

Zamanla gecer ama bu

Ben eminimki yataginiza uzandiginizda akliniza geliyor.
Zaman zamanda agliyorsunuz.

Buna eminim.

Zamanla hersey gecer o duygular körerir.

Umarim önunuzde cok gunler bekliyordur sizi ve cok mutlu olursunuz

Sevgiler.

Teşekkürler ,yok güçlü değilim burda da hep dile getiririm .
Onun benden daha güçlü ve umursamaz davrandığını da anlattım bende olmayan cesareti o gösterip bitirdi , geti adim atmadı , ağlamadı zirlamadı bunun da farkindayim .
Sadece bugun ben daha iyiydim .
Bitirdi diye o tabiki daha mutluydu t bunu tahmin etmek çok da zor degil.
Ayrıca evet ağlıyorum , üzülüyorum , hep dilimde konuşuyorum , burdaki konularda hep kendimden , onu ne kadar çok sevdiğimden bahsediyorum .
Dolayısıyla sürekli onunla uyuyup onunla uyandığımı tahmin etmek çok zor degil :))
ama bu günler de geçecek biliyorum .

içimi sızlattın okurken çok duygulandım

bazı şeyler başından belli işte ne kadar çabalarsan çabala her şey belli

neyseki çocuğunuz yokmuş işte her şerde bir hayır var, olsaydı belki katlanmak zorunda kalacaktın

lütfen kapatma kendini, çalışmana devam et çeşitli kurslara katıl

bu dönemde tanıyacaksın dostunu düşmanını

dünyanın sonu değil, insanlar yaşamadan bilemez

allah karşına iyi insanlar çıkarsın, bugün neler yaşadığını neler hissettiğini unutasın inşallah

Eski konularinizi okumadim yorumlardan esinizin ailesi yuzunden bosandiginizi okudum sadece.
Ona istinaden konuda haklisiniz dedim.
Bende esimin ailesi yuzunden bosanmalarin esigine geldim.
Ondan bende yasadim benzer seyler sizi anliyorum.
Benim esim bi parca istikrarli cikti vazgecmedi benden ve oglumdan.
Sizinki o durusu sergileyememis.

Kötu olmus.
Saglik olsun umarim pisman olmaz.
Yuva kurmaz nasil zor yikmak nasil kolay.

Okurken benim aglayasim geldi,sen iyi dayanmışsin..

Sevgiler.[/QUOTE]
Canim boyle guclu durmana cok sevindim bundan sonra hayatina bak hayatini yasa o kaybetti sen degil
tesekkur ederim kizlar iyi ki varsiniz .
Çok zor bir durum hele ki hala sevgi varsa .
Kendimi çok kötü hissediyordum ama bugun her şey bitti ve ben bunun iyice farkindayim .
Umudum yoktu bir daha birlikte olacağımıza .

ne kadar cabalarsan çabala demissin ya
Ben buna inanmadım benim cabamla bir şeyler düzelir sandım ,benim azmim bizi kurtaracak sandım .
Olmadı canim ya , çok yıprandım kurtaramadım bu evliliği

tesekkur ederim kizlar iyi ki varsiniz .
Çok zor bir durum hele ki hala sevgi varsa .
Kendimi çok kötü hissediyordum ama bugun her şey bitti ve ben bunun iyice farkindayim .
Umudum yoktu bir daha birlikte olacağımıza .[/QUOTE] canim bu gunler gececek cok mutlu olacaksin insallah sen yeter ki hep boyle guclu dur

Cnmm yaaa bak hemen bitiyor dedigin gibi ama sonrasinda ya ben yuvami nie dagittim ben ortaliklarda mi kaldim benim evim vardi kocam vardi ben simdi bi basimayim diye dusunuyosun ben yaz basi bosandim sonrasinda tatile gittim falan ve hep kendimi öksüz hisettim dedigin gibi sanki başı boş kalmisim gibi hisettim. Ben de ogretmenim simdi geri ayni sehirdeyiz birkac defa gorustuk dayanamiyorum hem onu ostiyorum hem istemiyorum berbat bir kararsizlik icindeyim hem bosandim bitirdim hem geri donme fikri var özgjr hisetmiyorum evde aglayip duruyorum ben de ogretmenim bu sehirden tayin de isteyemiyorum boyle kisilip kaldimmm sanki hic problemimiz yoktu da ben gereksiz bitirmisim hissi var bilinç oyun oynuyor sanki bana delirmek uzereyim

ben de onu çok sevdim ve seviyorum ama yapamam onunla bir daha .
Yine ayni yere geliriz diye korkarım .
Canim onlarla bir daha olmaz . Sen de sıkma canini . Benim en guzel tarafı eylülde tayin hakki çıktığında basvurdum ve ailemin yanina geldim

cnm ya benim daha 2 yilim var burda kalmak zorundayim 3 yıl şartından dolayı ama bir kapı açar insalah Allah ben de ailemin yanina donerim kendim geldim bu sehre evime yakin okulumu biraktjm simdi cok pismanim bir yandan da ondan vazgecemiyorum cok kararliydm inan senin gibiydim ailem sasiyordu nasil vazgectigime herkes şok olmustu simdi ben sasiyorum nasil bosanmisim nasil onsuzlugu goze almisim die bu ara ben baya kötuyum ama guclenirim yeniden degismez cunku o uyumalari o kavgalar yine olacaktir gurur demissin b3nimki de cok gururlu hala demiyor degisecem senin icin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…