Bir insan 3 ayda değişir mi?

Herşey bi yana sosyal medyada birbirine yorum yapan eslerı hiç anlamam .
Adam zaten yanında millete mi gösteriş yapacak

eski esinden cekinse ne ondan bosanir nede sizle evlenirdi... sanki kadindan gizli oldu dügün. simdi ask modundan cikip normallesiyordur belki :s....

eski esinden cekinse ne ondan bosanir nede sizle evlenirdi... sanki kadindan gizli oldu dügün. simdi ask modundan cikip normallesiyordur belki :s....
Belkide ben fazla beklenti icerisindeyim.yorumlarda da dedigm gibi gelip sarılıp öper sevdigini söyler vs

Bence eski eş konusunu kurcalama
eşinin aklına sokarsın
adam senı sevmıs evlenmıs

benım eşim de ikinci eşim
yenıden sevdım ve evlendım

eski eskide kaldı yani, aklıma bile gelmez
benım için cok sıradan bir insan

Bu bir değişim mi benmi çok üzerine düşüyorum bilmiyorum ama canım sıkıldığı kesin..

Konu eşim 3 aylık evliyim eşimin 2.eşiyim.sevgiliyken nisanliyken o kadar naif ince ve o kadar güzel sözler söyleyen es gitti..

Yine gelip sarılır öper ama evin içinde ne aşkım,sevgilim vs hic guzel soz söylemez ismimle hitap eder (bu kelimelere kendisi alistirdi beni..ben hic sevmezdim oyle sürekli askim cicim balim demeyi)

Sosyal medyada çok güzel anlamli bi soz paylaşıp fotografimizi koydum sadece beğendi.. :KK43: sosyal medyayı aktif kullanan biri yorum foto vs.
Ne yapmaya çalışıyor anlamiyorum.ve face inde ikimizin oldugu fotograflar gizli yani arkadaşları görebiliyor sadece..

Watshapp durumuna vs bensiz foto ekler eski eşinden çekiniyor olabilirmi sizce?

benim eşimde sosyal mecrade böyle ama bana normal geliyor, anormal olan şimdi ben miyim :D

Bence beklentileriniz çok çocukça. “3 ayda çok değişti” deyince ben de adam sövmeye başladı, içinden canavar çıktı sandım. Aşkım balım demiyor, sosyal medyada sadece like basıyor diye bir adam kötü olmaz. Evlilik bunlar için sizce de çok ciddi, çok daha derin bir müessese değil mi?

Bence beklentileriniz çok çocukça. “3 ayda çok değişti” deyince ben de adam sövmeye başladı, içinden canavar çıktı sandım. Aşkım balım demiyor, sosyal medyada sadece like basıyor diye bir adam kötü olmaz. Evlilik bunlar için sizce de çok ciddi, çok daha derin bir müessese değil mi?
Sadece ikimizin fotolari gizli olunca bi de durumuna falqn niye hep kendini ekliyor sun dedigimde..simdi nisbet yapiyorum sanarlar diye eklemiyorum dedi.bende suphelendim..

Aslında bır yorum yazacaktım ama eskı esınden mu cekınıyouu gorup durdum...

Madem eskı esınden cekınecek bır adamdı neden evlendınız?

Bence eski eş konusunu kurcalama
eşinin aklına sokarsın
adam senı sevmıs evlenmıs

benım eşim de ikinci eşim
yenıden sevdım ve evlendım

eski eskide kaldı yani, aklıma bile gelmez
benım için cok sıradan bir insan
Ben eşime aklimdaki sorulari sevgiliyken sordum ondan sonra asla onunla ilgili kelime çıkmamıştır agzimdan.beni sevdigini biliyorum.benim şüphem kendi durumunda kendi fotolarini paylaşır.sirf eşi nisbet yapiyobak demesin diye ikimizi eklemiyo siz olsanız ne dusunurdunuz?

Ayrilmalarinda suc esinde miydi? Degilse niye cekinsin. Ben alakasi oldugunu zannetmiyorum. Yeni evlisiniz sanirim. Ilk basta boyle seylere takiliyo insan zamanla cok gereksiz oldugunu anlayacaksiniz. Bir de evlenince evet degisiyorlar. Haftanin bi kac gunu bi kac saati gorusuldugu zamanla ayni evde yasamak bir olmaz ki. Ilgiliyse sarilip opuyor diyorsaniz gerisini hic dert.etmeyin.

Ben eşime aklimdaki sorulari sevgiliyken sordum ondan sonra asla onunla ilgili kelime çıkmamıştır agzimdan.beni sevdigini biliyorum.benim şüphem kendi durumunda kendi fotolarini paylaşır.sirf eşi nisbet yapiyobak demesin diye ikimizi eklemiyo siz olsanız ne dusunurdunuz?
Evet bu konuda haklısın
yani tek foto paylasabilir ama arada ikinizi de paylasabilir
whatsapp durumunda mı paylasıyor kendi fotosunu ?

Ayrilmalarinda suc esinde miydi? Degilse niye cekinsin. Ben alakasi oldugunu zannetmiyorum. Yeni evlisiniz sanirim. Ilk basta boyle seylere takiliyo insan zamanla cok gereksiz oldugunu anlayacaksiniz. Bir de evlenince evet degisiyorlar. Haftanin bi kac gunu bi kac saati gorusuldugu zamanla ayni evde yasamak bir olmaz ki. Ilgiliyse sarilip opuyor diyorsaniz gerisini hic dert.etmeyin.
Hata mutlaka iki kisiliktir benim eşim hakli diyemem ama anlattıklarından anladigim bildigim kadarıyla kadın cirkef evine bakmayan sürekli annesinde kalalim diyen herşeyi annesine danisan bi insan..gerisini siz düşünün

Evet bu konuda haklısın
yani tek foto paylasabilir ama arada ikinizi de paylasabilir
whatsapp durumunda mı paylasıyor kendi fotosunu ?
Evet bazen toplantilar vs katıldığında ki cekildigi fotolari paylasir durumunda.
Benimle olanları neden paylasmadin diye sormustum simdi nisbet yapiyoderler demişti

Back
X