• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir insan bu kadar seviyesiz olmamalı !

Ses çıkarmamak kadar büyük bir yanlış yok şu dünyada ben bunu anladım.. bildiğini onlar da bilsin belli ki görümcen eşini tuzaga düşürmüş. Ağzının payını ver derim ben.. yoksa devam eder gider..

ya şöyle tepkisini hemen belli etmeyen insanlara çok özeniyorum.
aslında ne kadar güzel.anlık tepki vermektense akıllı yol almak.
ama ben de hemen belli ederdim hatta belli etmekle kalmaz elimdekileri kafalarına fırlatır hadi defolun gidin o kızla oturun derdim.yanlış aslında ama napim.

Buna tepkisiz kalmayı düşünmüyorsundur umarım. Konuyu görümceye iftah etmişsin eşinin hiç suçu yokmuş gibi.

Arkandan iş çevrilmesine bu kadar sessiz kalma pişman olursun.
Önce eşine cafede gerekli tepkiyi göstermediği, sana bunu anlatmadığı için hakettiği tepkiyi göster.
Sonra görümcene arkandan iş çevirdiği için ağzına geleni söyle.
Bayramda da kimsenin elini öpme.

@cicekbocek

o resmiyet artık ister istemez olacaktır zaten. ben de resmi durdum duyduktan sonra kvye karşı. hatta allaha şükrettim sonradan değil de baştan nasıl bir kv olduğunu gördüğüm için. hiç annecim filan demem öyle fazla yanına gitmem. aramam dahi. eşim de aramaz. yiğenine oğlum evlendikten sonra beni aramıyor artık diye yakınmış hatta. :D sadece memlekete gittiğimizde bir iki kere görüşürüz o kadar. o zaman da genelde eşimin yanında olurum onla uğraşırım.

kısacası ben kocama bakarım. yani annemlere gidelim dediğinde gitmem demem ya da bi saygısızlık yapmam gidince. iki öpücük diyorsunuz ama öyle yalandan göstermelik değil. ben ona eşinle güzel bir iletişim kurup onu kendini mutlu etmek sevmek sevilmek ve insanlara bunu göstermek şeklinde tanımlıyorum. kaprissiz bir insanım yani, komplekssizim. çünkü şöyle düşünürüm. ben ne yaparsam yapiim kendimi yiyip bitirsem de eğer eşimin içinde varsa nasıl olsa birgün yapar. aldatır. ama bunun da sonucuna katlanır. o nedenle neden perişan edeyim kendimi? herkes bu hayatta kendi seçimleriyle yaşar. benim vicdanım rahat olur mu, olur. ben kocamı böyle yaptım demem en azından.

kusura bakmayın kendi yaşadıklarımı yazıyorum böyle sanki benim konummuş gibi oldu. çünkü kendimden, düşünce yapımdan örnek vererek aynı durumu yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilirim en iyi şekilde. böyle düşünüyorum. konu sahibinden özür dilerim bunun için.

Arkadaşlar daha önce de eşimin ailesiyle olan problemlerimi anlamıştım, onlar muhafazakâr bir aile olduklarından beni baştan beri istemediler ama biz yine de bir türlü evlendik.. Onların meğerse eşim için düşündüğü başka bir kız varmış, kız türkiyede yaşıyormuş ve kendi tanıdıklarının kızıymış. Bunu ben o zamanlar bilmiyordum. Biz yurt dışında yaşıyoruz, eşimin de türkiyedeki kuzeninin düğünü varmış, çalışmam gerektiğinden ben gitmedim, eşim annesi ve kardeşleriyle gitti. İşte bunlar gitti 1 hafta kalıp döndüler,ama türkiyedeyken görümcem gittikleri bir kafede kendini eşimi ve tanımadığım bir kadını etiketlemiş. İlk başta önemsemedim ama sonradan eve döndüklerinde görümcem ve eşi bize misafirliğe geldiler ben de mutfakta yiyecek hazırlıyordum, tam salona hazırladıklarımı götürürken normalinden sessiz konuştuklarının farkına varıp kapının orada dinledim, görümcem "yaa bak ne güzel kızdı şimdi burada onunla da oturuyor olabilirdik, hoş hala daha bir ihtimali var ama neyse" dedi. Eşim de tepki gösterdi "saçmalama zaten başıma sen açtın o işleri, haberi yok, bilse kıyamet kopar " dedi. O an belli etmedim ama çok moralim bozuldu,olayı tam olarak bilmeden patlamak istemedim. Sonra eşimin türkiyedeki kuzenini aradım, aileden tek onunla anlaşabilirim. Anlattım duyduklarımı, kimseye soramadığımı, sadece ondan öğrenme şansım olduğunu.. önce söylemem dedi ama sonra anlattı, meğer görümcem eskiden eşime istediği kızla eşimi buluşturmuş.. eşimin giderken haberi yokmuş (tabi buna ne derece güvenebilirim bilmiyorum), oraya vardıklarında kız da oradaymış. Hatta görümcem sonra annesine "bakarsın gönlü kayar, biz de nihayet bize uyan bir gelin alırız" demiş.
Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.. Gerçekten bilmiyorum. Eşime anlatsam biliyorum "bilmiyordum, suçum yok, onlar da benim ailem napabilirim" diyecek ama ben de insanım. Sabrım tükendi ! Yani evet istemiyorlardı ama resmen ayırmak için plan kurmuşlar. Duyduğumdan beri ağlıyorum sinirimden. Önümüz bayram kesin ziyarete gideriz.. ben onların yüzlerini dahi görmek istemiyorum. Dayanamam ki..
Kusura bakmayın uzun oldu ama içimi dökmem gerekti.

O gorumcenin agzini yirtarim ya

duyduklarınız oldukça net...konuyu anlamışsınız yani..
anında müdahale etmemenize çok şaşırdım
ek olarak olaylar istemeden de gelişse, eşiniz derhal tepki verebilir, ortamdan ayrılabilirdi,
fotoğraf çekilme konusuna yorum bile yok zaten

problem eşinizle ilgili bence, ablasına cesaret veren o olmalı
şimdi burada o olacaktı demek, sen de bunu isterdin biliyorum anlamına gelmez mi?

kendimi sorguluyorum burda ben ama ya! bende mi acaba anormallik bilemedim ki..
ne kadar sakin, ne kadar soğukkanlısınız
ilginç!

bence bayramda ile büyükleri amcalar halalar falan hepsi bir araya toplanırsa, sizinle birşey konuşacağım de, sakin sakin anlat hepsini...siz ne düşünüyorsunuz, ne yapmam yakışık alır sizce de... adi rezil insanlara bak, şeytanlar...

@cicekbocek

o resmiyet artık ister istemez olacaktır zaten. ben de resmi durdum duyduktan sonra kvye karşı. hatta allaha şükrettim sonradan değil de baştan nasıl bir kv olduğunu gördüğüm için. hiç annecim filan demem öyle fazla yanına gitmem. aramam dahi. eşim de aramaz. yiğenine oğlum evlendikten sonra beni aramıyor artık diye yakınmış hatta. :D sadece memlekete gittiğimizde bir iki kere görüşürüz o kadar. o zaman da genelde eşimin yanında olurum onla uğraşırım.

kısacası ben kocama bakarım. yani annemlere gidelim dediğinde gitmem demem ya da bi saygısızlık yapmam gidince. iki öpücük diyorsunuz ama öyle yalandan göstermelik değil. ben ona eşinle güzel bir iletişim kurup onu kendini mutlu etmek sevmek sevilmek ve insanlara bunu göstermek şeklinde tanımlıyorum. kaprissiz bir insanım yani, komplekssizim. çünkü şöyle düşünürüm. ben ne yaparsam yapiim kendimi yiyip bitirsem de eğer eşimin içinde varsa nasıl olsa birgün yapar. aldatır. ama bunun da sonucuna katlanır. o nedenle neden perişan edeyim kendimi? herkes bu hayatta kendi seçimleriyle yaşar. benim vicdanım rahat olur mu, olur. ben kocamı böyle yaptım demem en azından.

kusura bakmayın kendi yaşadıklarımı yazıyorum böyle sanki benim konummuş gibi oldu. çünkü kendimden, düşünce yapımdan örnek vererek aynı durumu yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilirim en iyi şekilde. böyle düşünüyorum. konu sahibinden özür dilerim bunun için.

Özür dilemeni gerektirecek bir şey yok ki, dediğim gibi okudukça umudum artıyor.. teşekkürler

kızlar ben olayı yanlış anladım galiba.

eğer kocada bir sorun varsa tabiki tepkisiz kalınmaz. adamı çizerler. ama ben olayı biraz yanlış anlayarak kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak yorum yaptım. kocanın istemediği halde foseptik görümcenin kendi kendine işlere kalkıştığını düşündüm. 3. şahıslara hiç önem vermem ben ondan öyle yorum yaptım. kusura bakmayın ya.

Eşine herşeyi öğrendiğini ona güvendiğini ama bu sebepten dolayı görümceni görmek istemediğini söyle. O da ablasına açık açık söylesin. Eşim bu yüzden seninle görüşmek istemiyor desin. Bence böyle bir imkanın varsa hiç kendin muhatap olma.

kızlar ben olayı yanlış anladım galiba.

eğer kocada bir sorun varsa tabiki tepkisiz kalınmaz. adamı çizerler. ama ben olayı biraz yanlış anlayarak kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak yorum yaptım. kocanın istemediği halde foseptik görümcenin kendi kendine işlere kalkıştığını düşündüm. 3. şahıslara hiç önem vermem ben ondan öyle yorum yaptım. kusura bakmayın ya.

şaşkınlıkla takip ediyordum ben de mesajlarınızı...
inanın konu sahibini yanlış yönlendirdiğinizi söylememek için zor tutum kendimi,
hoş olmayacağını düşündüm de neyse ki rahatladım şimdi
sizin olayınız çok farklı, eşiniz de siz de komik bulup gülüyorsunuz
daim olsun mutluluğunuz..

ama arkadaşın durumu çok farklı maalesef:KK43::KK43::KK43:

bak bak bendeki saflığa bak )=

arkadaşım eğer kocanın en ufak bir kayıntısı varsa hiç durma al karşına seni aptal yerine koymanın hesabını sor. görümceni arattır eşine bir güzel saysın ona. eşine de kardeşinle asla görüşmeyeceksin de. bu yolda sana herşey mübahtır. kabul etti etti, etmedi kendi bilir. güçlü dur. ben olsam kan alırım adamdan. baktım kocam yollu, aklı başına gelene kadar süründürürüm yaşama sevincini elinden alırım ya.

Sen iyimisin!yuvani resmen yikmak istemisler birak gitmeyi suratlarina yolda gorsem bakmazdim kocanda da suc var ama onu bilesin tut ki oraya bilerek gitmedi daha o kadini nasil konusturuyor sen ne yapmaya calisiyorsun deyip en azindan mesafesini koymaliydi..

Söylemeyeyim diyorum dayanamıyorum kocanizin habersiz gittiği çok açık ,sizin duymanizdan da çekiniyor belli ama o fotoğrafı nasıl çektirmeyi kabul etti aklım almiyor

Muhafazakar aile hakkaten kafalari basmiyor. Dindar insan,bilir ki bir insanin gönlü kirilsa Allaha yaklaşırken kalbini tam veremez o kadar hassas bir mevzudur. Allahi peygamberi tanimadan dindariz diyip insanlari dislayanlar yüzünden ne halde insanlık..dini hassasiyetlerim olan bir insanim ve görünce yazıyı resmen sinirden çıldırdı
Siz esinizle paylasmali misiniz bilmiyorum ama yapilan davranis gercekten çukur bir davranış.
Allah gönlünüze ferahlık versin, esinizinde sizin de gönlünüz birbirinize sımsıki bagli olsun. Birbirinize doğruyu gosteren olmaniz dilegiyle..

Terbiyesizler bu kadarda ne yani gitme.kız sòyle böyle böyle diye duydum de eşinede ya ben ya ablan de.seçimini yapsin o evinde.mutlu.yuva yıkmapeşinde.gözünu de.döry açmazsan amacına ulaşcak gibi eşinede tepkini sert göster ki anlasİn ciddiyetini TERBİYESİZLİK BU BİLDİĞİN BUNE YAAAAA :#

Back
X