Bir insan ikinci kez sevebilir mi?

derdimvarrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2019
152
60
98
24
Kafam çok karışık arkadaşlar, diğer açtığım konulardan da belli. Özet olarak eşimle çok mutluyduk başda şimdi ayrılıyoruz diyim ben, ben onu dünyalar kadar sevdim yani bakmaya kıyamazdım, tamam hataları oldu son zamanda, açtığım konulardan sonra da çok kötü şeyler yaptı, yani ayrılıyoruz biliyorum ama nolursa olsun ilk sevdiğim insan dı o çok sevmiştim. Bir insan ikinci kez başkasını sevebilir mi, yoksa aklımda hep o mu kalacak? Unutabilecem mi? Ki inşallah unutabilirim

Bir yuvanin yikilmasini hic istemem insallah guzel bi mucize olur da ayrilmazsiniz ben soruna cevap vereyim bir insan bir cok kez aşık olur sever sevilir ama sunuda deyim unutmasi zaman alir canin yanar çok üzülürsün ama sonuca odaklanmak gerekirsede unutursun gün gelir o cektigin acilara bile gülersin

Tskler bunu duymak guzel geldi allah razi olsun

İnsan defalarca sevebilir. Bir insan şu hayatta evlat acısına dahi dayanabilecek fıtratta yaratılmışsa her şeye de dayanabilir demektir. Sadece bazı zamanlarda dünyanın sonunun geldiğini zannederiz :) Bu gibi durumlardan “ben bu ruh halinden çıkacağım” diye kendinizi motive edin bence. “İlk sevdiğimdi, bir daha sever miyim” diye durumu dramatize ederseniz canınız çok ama çok yanar.

C çok güzel yazmışsın, haklısın. Ben bilmiyorum çok çektim şimdi 2 ay a yaklaştı babamın evindeyim ve o kadar yorulmuşsum ki hemide piskolojikmen, hiç dışarı çıkmak istemiyorum, sürekli dizi izliyorum telfonumda, yani kendimi dizilerin içine boğdum bi bu yönle aklımdan çıkıyor

Ben sevginin sayısı olduğuna inanmayanlardanim. Herkesi başka baska severiz. Eşimi çok seviyorum. Ama ilk evliliğim de sevmiş miydim hic anımsaamıyorum.

sevebilir çoook sevebilir hem de:)

Bi tane adamı takıntı ve hırs yaparsa 2. Kez sevemez ama ayrılıkların doğal oldugunu ve anlaşamadıklarını kabul edip kendine zaman ayırmaya başlarsa ve de karsısına biri çıkarsa sevebilir...

Onuncuya da seversin yeter ki sevdirmeyi bilsinler. Ben inanmiyorum aşk meşk vs.. Bunlar romatik filmlerin yansiması. Aşk heyecanla karistiriliyor ilk baslarda cok heyecanlaniyorsun buna aşk diyorlar. Sevgi bambaşka bir şey.

Üçüncüden haber veriyorum, evet seviliyor. Hayatınızdaki insan sevilecek bir insan olmayı bırakıyorsa, haliyle yolun sonuna geliniyor. Eeee insanoğlu da sonsuza kadar yas tutacak bir yapıya sahip değil. Karşısına sevgisine layık biri çıkınca affetmiyor, seviyor. Ben sevdim oldu.

Sevebilir canım hemde çok daha sağlıklı bir sevgi olur. Aslında ilk sevgi değilmiş o sevgiydiyse bu ne dedirtecek kadar çok sevilir benim yeniden sevilir mi diye düşündüğüm şimdi eşim doğacak bebeklerimin babası iyikim senin evlilik olduğu için belki biraz hırpalanman olabilir ama mutsuz devam etme hayat bunun için çok kısa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…