- 24 Aralık 2019
- 152
- 60
- 98
- 24
- Konu Sahibi derdimvarrr
-
Tskler bunu duymak guzel geldi allah razi olsunBir yuvanin yikilmasini hic istemem insallah guzel bi mucize olur da ayrilmazsiniz ben soruna cevap vereyim bir insan bir cok kez aşık olur sever sevilir ama sunuda deyim unutmasi zaman alir canin yanar çok üzülürsün ama sonuca odaklanmak gerekirsede unutursun gün gelir o cektigin acilara bile gülersin
Insallah oyledirTabikide sevebilir.
Ben sevginin hayatta 1 kere olduğuna falan inanmıyorum.
Cİnsan defalarca sevebilir. Bir insan şu hayatta evlat acısına dahi dayanabilecek fıtratta yaratılmışsa her şeye de dayanabilir demektir. Sadece bazı zamanlarda dünyanın sonunun geldiğini zannederiz :) Bu gibi durumlardan “ben bu ruh halinden çıkacağım” diye kendinizi motive edin bence. “İlk sevdiğimdi, bir daha sever miyim” diye durumu dramatize ederseniz canınız çok ama çok yanar.
Sağolasın:)Kaderinde yoksa onun icin ölsen bile bu sana care olmaz.
Kaderin önüne getirdikleriyle mutlu olmaya calıs... hakkınızda hayırlısı olsun.
Ve merak etme oda unutur sende unutursun...
Ben sevginin sayısı olduğuna inanmayanlardanim. Herkesi başka baska severiz. Eşimi çok seviyorum. Ama ilk evliliğim de sevmiş miydim hic anımsaamıyorum.Kafam çok karışık arkadaşlar, diğer açtığım konulardan da belli. Özet olarak eşimle çok mutluyduk başda şimdi ayrılıyoruz diyim ben, ben onu dünyalar kadar sevdim yani bakmaya kıyamazdım, tamam hataları oldu son zamanda, açtığım konulardan sonra da çok kötü şeyler yaptı, yani ayrılıyoruz biliyorum ama nolursa olsun ilk sevdiğim insan dı o çok sevmiştim. Bir insan ikinci kez başkasını sevebilir mi, yoksa aklımda hep o mu kalacak? Unutabilecem mi? Ki inşallah unutabilirim
sevebilir çoook sevebilir hem de:)Kafam çok karışık arkadaşlar, diğer açtığım konulardan da belli. Özet olarak eşimle çok mutluyduk başda şimdi ayrılıyoruz diyim ben, ben onu dünyalar kadar sevdim yani bakmaya kıyamazdım, tamam hataları oldu son zamanda, açtığım konulardan sonra da çok kötü şeyler yaptı, yani ayrılıyoruz biliyorum ama nolursa olsun ilk sevdiğim insan dı o çok sevmiştim. Bir insan ikinci kez başkasını sevebilir mi, yoksa aklımda hep o mu kalacak? Unutabilecem mi? Ki inşallah unutabilirim
Sevebilir canım hemde çok daha sağlıklı bir sevgi olur. Aslında ilk sevgi değilmiş o sevgiydiyse bu ne dedirtecek kadar çok sevilirKafam çok karışık arkadaşlar, diğer açtığım konulardan da belli. Özet olarak eşimle çok mutluyduk başda şimdi ayrılıyoruz diyim ben, ben onu dünyalar kadar sevdim yani bakmaya kıyamazdım, tamam hataları oldu son zamanda, açtığım konulardan sonra da çok kötü şeyler yaptı, yani ayrılıyoruz biliyorum ama nolursa olsun ilk sevdiğim insan dı o çok sevmiştim. Bir insan ikinci kez başkasını sevebilir mi, yoksa aklımda hep o mu kalacak? Unutabilecem mi? Ki inşallah unutabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?