Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle ondan sonra bir şey oluyor.erkekler öyledir... kızı aşık edene kadardır hevesleri sonra egoları tavan yapar
Burnu havada olmayan, Anlayışlı, bilgili,görgülü, nerde nasıl davranması gerektiğini bilen, kendi ayakları üstünde durabilen güçlü bir karakter olunca sevilir heralde. İlişkilerinde sevilmediğini düşünüyorsan birşeyleri eksik yapıyorsundur, kendini ona bırakma yönetimi eline al, karşındakinin üstüne çok düşme, ona kendini bulunmaz hint kumaşı gibi hissettirme.
yanlış yerde olduğunun farkında değilim .konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
Benim 4 s kuralı kafama yattıçok dogru..
Önce kendini severse insan, kendine değer verir ona kendini hint kumaşı gibi hissettirmezse seviliyorsun da..![]()
O gerçek koşulsuz masum aşk sadece dizi filmlerde , di mi![]()
yanlış yerde olduğunun farkında değilim .
Neresi doğru yer ?
o kadar doğru ki...Aynen , çoğu kadın evlendikten sonra epey beklentileri oluyor mesela hediye , dışarıda yemek gibi sonra kaynana faktörü var bunlar hiç hesaba katılmıyor zaten evlendiğin adam hemen anasının yanında olmak istiyor boş zamanlarda ,evlilik yıl dönümünü zaten unutuyor evlendim hediye neyin nesi diyor birde görümce faktörü var görümcede ego peşinde ailede o dinlenir , hayal etiğinden farklı oluyor evlilik yani hayal kırıklığı unlara ses .çıkarmadığın sustuğun sürece evlilik devam ediyor yani memleketin erkekleri halen anakuzusu
Benim aşka lnancım yok sadece çıkarlar var zaten zamane erkekler
kadının ya çalışmasını (para)yada evde oturmasını (hizmetçi)istiyor yani hepsinin beklentisi var aşkla işi yok sadece kadınlar seviyor ve büyük hayallerle evleniyor sonra hiç birşey hayal ettiği gibi olmuyor
Öyle yapıcam .simdikiler ikisi birden istiyor emacım.
hem çalışsın para getirsin. o zaman sorsan hayat mşterek.
ama aynı zamanda çalışsın para getirsin, ortak keseye eklesin o kese de erkeğimizin elinde olsun. sonra ev işi söz konusu olunca " sen kadınsın, senin işin"
iyice soğuyorum karşı cinsten. onun için evvela kendimize yetip kendimiz ile mutlu olmayı bilelim.
konu sahibi güzel kardeşim sen evvela kendini sev, bırak değmeyecek adamları. okuluna işine gücüne hayatına eglenmene bak. gencliğini yasa yahu![]()
Ki bu anlattığım bana daha bikaç aydır çıkarken söyleniyor ex şerefsizim tarafından .
Ay aman iyi ki bitti![]()
Ki bu anlattığım bana daha bikaç aydır çıkarken söyleniyor ex şerefsizim tarafından .
Öyle yapıcam .
Aynen öyle ablasının evinin tüm işini yapıyordu ama ben sadece süpüremem toza gelemem dedim diye şakayla karışık annem istemez öyle demişti bana .
Ben de ablana baksın annen demiştim. oh iyi demişim.
Evet öyle olunca kendimi daha iyi hissediyorum .kv lerin kendi kızları altından yapılmıştır. biz ise el kızı. hiç acımazlar.
sen o mesaj attıkça sana yaptığı haksızlıkları düşün.
Öyle bir ablaydı ki çalışıp öğrenci kardeşinden para alırdı .anası ile mi evlenecekmişsin !
bırak şunu ya. ana kuzusu sünepe. iyi demişsin kız afferin![]()
O konu biraz karışık .Neden bitti hangi söz seni ondan iğrendirdi
Aşk ilişkileri için söylüyorsan formülü yok.
O bir enerjidir. Sadece seversin işte.
Kişiye göre değişir ve herkesin bir seveni mutlaka olur.