• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir İnsan Nasıl Sevilir ?

Burnu havada olmayan, Anlayışlı, bilgili,görgülü, nerde nasıl davranması gerektiğini bilen, kendi ayakları üstünde durabilen güçlü bir karakter olunca sevilir heralde. İlişkilerinde sevilmediğini düşünüyorsan birşeyleri eksik yapıyorsundur, kendini ona bırakma yönetimi eline al, karşındakinin üstüne çok düşme, ona kendini bulunmaz hint kumaşı gibi hissettirme.

çok dogru..
:KK9::KK9::KK9:
Önce kendini severse insan, kendine değer verir ona kendini hint kumaşı gibi hissettirmezse seviliyorsun da.. :KK22:

çok dogru..
:KK9::KK9::KK9:
Önce kendini severse insan, kendine değer verir ona kendini hint kumaşı gibi hissettirmezse seviliyorsun da.. :KK22:
Benim 4 s kuralı kafama yattı :KK53:

Da işte bu unutma meselesi var , hala bana mesaj atarken olmuyor ne yazık ki.
Çok zor.

Aynen , çoğu kadın evlendikten sonra epey beklentileri oluyor mesela hediye , dışarıda yemek gibi sonra kaynana faktörü var bunlar hiç hesaba katılmıyor zaten evlendiğin adam hemen anasının yanında olmak istiyor boş zamanlarda ,evlilik yıl dönümünü zaten unutuyor evlendim hediye neyin nesi diyor birde görümce faktörü var görümcede ego peşinde ailede o dinlenir , hayal etiğinden farklı oluyor evlilik yani hayal kırıklığı unlara ses .çıkarmadığın sustuğun sürece evlilik devam ediyor yani memleketin erkekleri halen anakuzusu
O gerçek koşulsuz masum aşk sadece dizi filmlerde , di mi :KK64:

Aynen , çoğu kadın evlendikten sonra epey beklentileri oluyor mesela hediye , dışarıda yemek gibi sonra kaynana faktörü var bunlar hiç hesaba katılmıyor zaten evlendiğin adam hemen anasının yanında olmak istiyor boş zamanlarda ,evlilik yıl dönümünü zaten unutuyor evlendim hediye neyin nesi diyor birde görümce faktörü var görümcede ego peşinde ailede o dinlenir , hayal etiğinden farklı oluyor evlilik yani hayal kırıklığı unlara ses .çıkarmadığın sustuğun sürece evlilik devam ediyor yani memleketin erkekleri halen anakuzusu
o kadar doğru ki...
kv lerin hiç biri kendi kızına bakarak yorum yapmıyor bir de.
Misal ben toza gelemiyorum ev süpüremem dedim .
Şakalaşıyorduk tabi
Annem hamarat ister dedi.
Kendisi ablasıyla kalıyordu ve resmen arkasını topluyordu onun , yemeğini yapıyordu , temizliği yapıyorduç
Demiştim annen önce kendi kızına baksın ...

Benim aşka lnancım yok sadece çıkarlar var zaten zamane erkekler
kadının ya çalışmasını (para)yada evde oturmasını (hizmetçi)istiyor yani hepsinin beklentisi var aşkla işi yok sadece kadınlar seviyor ve büyük hayallerle evleniyor sonra hiç birşey hayal ettiği gibi olmuyor

simdikiler ikisi birden istiyor emacım.
hem çalışsın para getirsin. o zaman sorsan hayat mşterek.
ama aynı zamanda çalışsın para getirsin, ortak keseye eklesin o kese de erkeğimizin elinde olsun. sonra ev işi söz konusu olunca " sen kadınsın, senin işin"
iyice soğuyorum karşı cinsten. onun için evvela kendimize yetip kendimiz ile mutlu olmayı bilelim.
konu sahibi güzel kardeşim sen evvela kendini sev, bırak değmeyecek adamları. okuluna işine gücüne hayatına eglenmene bak. gencliğini yasa yahu En Büyük KK

Ki bu anlattığım bana daha bikaç aydır çıkarken söyleniyor ex şerefsizim tarafından .
Ay aman iyi ki bitti :KK14:

simdikiler ikisi birden istiyor emacım.
hem çalışsın para getirsin. o zaman sorsan hayat mşterek.
ama aynı zamanda çalışsın para getirsin, ortak keseye eklesin o kese de erkeğimizin elinde olsun. sonra ev işi söz konusu olunca " sen kadınsın, senin işin"
iyice soğuyorum karşı cinsten. onun için evvela kendimize yetip kendimiz ile mutlu olmayı bilelim.
konu sahibi güzel kardeşim sen evvela kendini sev, bırak değmeyecek adamları. okuluna işine gücüne hayatına eglenmene bak. gencliğini yasa yahu En Büyük KK
Öyle yapıcam .
Aynen öyle ablasının evinin tüm işini yapıyordu ama ben sadece süpüremem toza gelemem dedim diye şakayla karışık annem istemez öyle demişti bana .
Ben de ablana baksın annen demiştim. oh iyi demişim.

Ki bu anlattığım bana daha bikaç aydır çıkarken söyleniyor ex şerefsizim tarafından .
Ay aman iyi ki bitti :KK14:

kv lerin kendi kızları altından yapılmıştır. biz ise el kızı. hiç acımazlar.
sen o mesaj attıkça sana yaptığı haksızlıkları düşün.

Öyle yapıcam .
Aynen öyle ablasının evinin tüm işini yapıyordu ama ben sadece süpüremem toza gelemem dedim diye şakayla karışık annem istemez öyle demişti bana .
Ben de ablana baksın annen demiştim. oh iyi demişim.

anası ile mi evlenecekmişsin !
bırak şunu ya. ana kuzusu sünepe. iyi demişsin kız afferin :KK50:

kv lerin kendi kızları altından yapılmıştır. biz ise el kızı. hiç acımazlar.
sen o mesaj attıkça sana yaptığı haksızlıkları düşün.
Evet öyle olunca kendimi daha iyi hissediyorum .
Bu küçük bi detay ama ilerde başıma gelceklerin habercisi gibiydi :KK14:

anası ile mi evlenecekmişsin !
bırak şunu ya. ana kuzusu sünepe. iyi demişsin kız afferin :KK50:
Öyle bir ablaydı ki çalışıp öğrenci kardeşinden para alırdı .
bununla uğraşılmazdı valalhi :KK14:

Son düzenleme:
Neden bitti hangi söz seni ondan iğrendirdi
O konu biraz karışık .
İşe giremeyince depresyona girdi beyefendi hazretleri.
Babasıyla da kavga filan etti.
Aramız zaten kötü ben kötyüm , ağlıyorum hiç durmadan.

Neyse bu bana bitti dememişti arıyodu ediyodu ama ne bi aşkım ne bişi kalmamıştı bu dönemde.
(elinde tutucak, köşede durcam)
Ona dedim ki bana anlat sıkıntını , anlatmadı.
Bana babasıyla neden kavga ettiğini bile anlatmadı .
Ben de 2 gün sonra ayrıldım .
Bu çok dokundu çok , ben sürekli onu düşünürken ..

Yani onun için elimden gelen her şeyi yaptım.
Ayağına kadar gittim .
Yok yani beni neden sevmedi diyorum.
Sevse böyle olmazdı ..

Aşk ilişkileri için söylüyorsan formülü yok.
O bir enerjidir. Sadece seversin işte.
Kişiye göre değişir ve herkesin bir seveni mutlaka olur.

Size katılıyorum. Bazen erkekler sadece elde etmek istiyorlar elde edince çoğunun hevesi kaçıyor.

Aşk-sevgi için bir formül yok. Güzel, çirkin fark etmiyor.

Önemli olan keşke sevmek sevilmek olsa. İnsanlar hoşgörüyü, saygıyı, menfaatsiz yaşamı, Dürüstlüğü unutmadan bir ömür geçirebirseler.
Aşk bitiyor. Sevgi ve saygı yitirilmediği sürece ilişkiler devam edebiliyor.

Back
X