Selkie keşke dediklerini kocama da anlatabilsem
ya kızlar eşim çocuk istiyor..ben şimdilik maddi sorunlardan dolayı istemiyorum ve bunu bahane ediyorum ama bu sorun düzelir düzelmez çocuk diyeceğine eminim.
ya bir insan neden çocuk ister?
ben bu soruya cevap veremiyorum.((
çocuk aşkı ile yanıp tutuşmuyorum.(( ve hiç istemeyecekmişim gibi geliyor..o yüzden kötü bir anne olacağımı düşünüyorum..bir insan neden çocuk ister?.(( eşime diyorum neden istiyorsun ,istiyorum işte diyor..oyun oynamak istiyorum,baba desin istiyorum diyor.(
bu hamilelik olayları beni hiç heyecanlandırmıyor.(
evleneli 16 ay oldu
Benim eşimde evliliğimizin 6.ayında çocuk istemeye başladı..Ben ise çalışıyorum diye 2-3 yıl düşünmüyordum.Zaten çocuk konusuna pek sıcak bakmıyordum.Olmasa da olur gibi düşünüyordum.
2001 de bir kriz patladı zaten işten çıkmıştım kriz de tuzu biberi oldu 3 yıl çalışmadım.Eşim bu arada çocuk konusunu söyleyip duruyordu.Ama ben bir türlü ikna olmadım,hazır hissetmiyordum
.Keşke evde olduğum dönemde hamile kalsaydım.Üstelik zaman kaybetmezdim.şimdi çocuğum 3 yaşında değil 8 yaşında olurdubenneyaptımki
7.yılımızda Allahtan bebek istediğimiz ilk ayda hamile kaldım da zaman kaybı,tedavi sıkıntımız olmadı...
Evlat o kadar tatlı birşeymiş ki,Ciğerimin içine sokasım geliyor...
Şimdi çocuk istemeyen kişi ben değilmişim gibi.Geçen zamanı ziyan olarak görüyorum ama eşime bunu dile getirmiyorum.Bir söylesem yandım....:çok üzgünüm:
bu konuda tecrübeli biri olarak en fazla 3.senede çocuk sahibi olunmalı diye düşünüyorum.
Şartlarında olgunlaşmasını beklersek,o beklediğimiz şartlar hiçbir zaman olgunlaşmayacaktır..
Biz sadece bahane üretmiş oluruz...
Kendimi hazır hissetmemede kalsaydım,hiç hissedemeyecekmişim gibi....:roflol:
Evladımı çok seviyorum,onu öpüp öpüp,kendime de öz eleştiri yapmadan edemiyorum.
''Madem bu kadar çocuk seviyordun 7 yıl aklın nerdeydi be kadın''...:uhm:
arkadaşlar maddiyat önemli değil falan diyorsunuz da,şimdi bizim bankalara çok borcumuz var,valla y sonuna yemek parası bile kalmıyor,sinirlerimde çok bozuk bu yüzden..şimdi biz kendimize bile bakamazken çocuk düşünmemeiz ne kadar mantıklı?bazı arkadaşlar borç olsun ne olacak falan diyor da şimdi hamile kadının iyi beslenmesi lazım,moral lazım,hastaneye gitmesi lazım,belki ilaç lazım ..birde zor olursa hamilelik napacam ben..
çocukla borçlar dahada artacak diye düşünüyorum
arkadaşlar maddiyat önemli değil falan diyorsunuz da,şimdi bizim bankalara çok borcumuz var,valla y sonuna yemek parası bile kalmıyor,sinirlerimde çok bozuk bu yüzden..şimdi biz kendimize bile bakamazken çocuk düşünmemeiz ne kadar mantıklı?bazı arkadaşlar borç olsun ne olacak falan diyor da şimdi hamile kadının iyi beslenmesi lazım,moral lazım,hastaneye gitmesi lazım,belki ilaç lazım ..birde zor olursa hamilelik napacam ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?