ben bu konuda rekora koşuyorum 6. senem ve hala hazır hissetmiyorum ............merakte etmiyorum açıkçası o duyguyu..
cok guzel ıfade ettınız.....bir insan neden çocuk ister...
çok basit..
çünkü doğanın kendisine verdiği en ulvi duyguyu yaşamak ister...
küçüçük bir canın gözü, kulağı, yüreği olmak ister...
ona bakarken içi titresin ister...
cenneti yeryüzüne indirmek ister...
anneliği ve babalığı tatmak ister...tamamlanmak ister...
aşkın diğer boyutunu yaşamak ister... saf sevgiyi tatmak ister...
sorumluluk almak ister... tüm bekleyişlerin sonuna varmak ister...
bende çocuk istemiyordum zaten rahatsızlığım vardı olması zordu hamile kaldım daha yeni evliydim ve bunalıma girdim hiç istemiyodum ama bana hamileyken araba çarptı merdivenden düştüm sayısız şey geldi başıma rahatsızlık geçirdim anlatmakla bitmez doktorum dedi ki bu nasıl bir inat nasıl bir hırs bu bebeğin çoktan düşmesi gerekiyordu nasıl tutunuyor inadına hayata sonra doğdu bebeğim çok sevinmedim doğum sonrası depresyonu çok ağır yaşadım ben yoğun bakımda kaldı başka problemleri oldu ama hiç moralini bozmadı hep hırslı inatçıydı ve hep gülüyodu sürekli gülüyodu sonra bi gün bişey oldu ve onu kaybetsem ne olacağını anladım sonra dedim ki o senin mucizen herkes seni bıraktı senden vazgeçti kendin bile kendinden umudunu kestin ama o seni bırakmadı inadına savaştı o bu hayatta ki tek gerçeğin tek sevdiğin seni tek seven...oğlun için iyi olmak zorundasın ..şimdi oğlum 2 yaşında ve ben ondan önce ki hayatımı yok sayıyorum boşa yaşamışım .ona her bakışımda eserimle gurur duyuyorum.çok mutluyum anlatamam.en büyük sıkıntımda bile oğlumun gözlerine bakıyorum diyorum ki herşey gelir geçer oğlun yanında sağlıklı daha ne istiyorsun.hamilelikte mutlaka yaşanması gereken bi tecrübe doğum zaten mucize ..bi mucizeye sahip olmak istemezmisin ? ben oğlumu bu hayatta hiçbirşeye değişmem..onu çok seviyorum.bence tekrar düşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?