Bir insan neden evli olduğunu gizler

Sende az değilsin ama bilerek konuşup pas veriyorsun. Hem ilgilenip bakmışsın hemde adamın yüzüne evlisin ne münasebet böyle özel soru soruyorsun demiyorsun.
Aslında ben şunu merak ettim. Ben görmeyebilrdim evli olduğunu. Ki görmezdim de. Onun ne yapmaya çalışacağını görmek

Zaten hayatınızda biri var mu diye sormuşsunuz direk o yok diyince evli olduğunuzu duymuştum sanki deseydiniz

Alla alla, neden gizler acaba bi insan evli olduğunu? Hiçbir açıklaması yok, ilk kez böyle bi şey duyuyoruz aa neden ki?

Sormak için soru, konu da absürt.
Evli olduğunu gördün madem -hayatında biri var mı?- diye sorduğunda "Sizi ilgilendirmez" deyip geçecektiniz işte, ne gereksiz olaylar ya "Evlisin diyemedim de, şimdi napacağım da"... Ne mana? Ne olduğu belli değil mi işte? "İlgilenmiyorum" deyin geçin. Sizinki de laf.

Flortlesmek hosuna gıttı guldugune gore, az degılsın su.
Adamı attın onumuze lime lime edelim diye, sen sutun ak kasıgı.
Ah su ah.
Yok be canım hiç sevmem öyle işlerin içinde olmayı. Gerçekten sadece bana dürüst olacak mı diye görmek istedim

Şerefli olmadığı için

Yok be canım hiç sevmem öyle işlerin içinde olmayı. Gerçekten sadece bana dürüst olacak mı diye görmek istedim
Sana neden durust olsun kı süt kardesın mı ahretlıgın mı?
Karaktersiz bir adamın durust olmasını beklemen çölde su bulmakla es deger.
Bosver yoluna bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…