Bir insan neden evli olduğunu gizler

Yok be canım hiç sevmem öyle işlerin içinde olmayı. Gerçekten sadece bana dürüst olacak mı diye görmek istedim
Karısına bile dürüst olmayan bir adam size mi dürüst olacak? Çok ilginçsiniz gerçekten. Adamın çiçek göndermesi falan da hoşunuza gider gibi konuşmuşsunuz.

Hayatında biri var mı diye sormaya çekinmiyorsunuz ama evli misin diye sormaya çekiniyorsun.

Bana görüşebilir miyiz dedi. Bende dedim ki bunu sormaman gerekiyor. Soru bu olmamalı dedim. Ama anlamadı tabi. Ne olmalı falan deyip durdu
Yok deyince cevap vermedim. Yazıp durdu sustum. Yazacaktım ki "sen bunu bi daha düşün" aa bi baktım kapıma çiçekler geldi ben şok
Yok be canım hiç sevmem öyle işlerin içinde olmayı. Gerçekten sadece bana dürüst olacak mı diye görmek istedim
Ama diyorum şansa gördüm ben bunu. Ya şans verseydim. Ya görüşseydik konuşsaydık sevseydim. Bağlansaydım.. Bunları düşünmek bile istemiyorum

Hayatınız çok mu sıkıcı? Canınız mı sıkılıyor da adamı def etmek yerine izliyorsunuz böyle?

Yapacağın şey çok basit Muhattap olmamak... Ayrıca niyeti kötü biri diye düşünüyorum bu tarz erkeklerden hayır gelmez kullanıp atar. Bağlantınız kesin

Ne duymayı istiyor bak tahmin edeyiö hanımımla aram iyi değil evde sadece arkadaş gibiyiz ayrılmak istiyorum ama çocuk için devam ediyor mecburen yoksa eşim gibi değil inan buna ben seni seviyorum ilk gördüğümde sana aşık oldum mutlaka ayrılıp seninle birlikte olucam ama bana biraz mühlet ver gibi gibi gibi ama bunlar hiçbir zmaan böyle değildir tabi adam alıştığı yuvayı bırakmaz ama gönlünü eğlendirmekten de geri durmaz he yuvasında mutlu olmayıp ayrılmayı göze alabilecek erkekler toplumda yüzde 30 çok attım ya yüzde 20

Evli olduğunu bildiğimi bilmiyor diyorum. Ne alaka bu konuşmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…