Bir insan neden evli olduğunu gizler

Yakın arkadaşını bulup , onun çok karektersiz ve yalancı olduğunu söyleyeceksin, zaten o gidip ona söyleyecek sende halen yüzüne bakıp güleceksin, bak o zaman egosu nasıl yerlerde gezdiğini, anlayacak onunla alay ettiğini gururuda kırılacak, ama bunların hiç biri olmuyorsa, bu dedikodu herkese anlatıp, itibar kaybına uğratacaksın ki herkes bilsin ne mal olduğunu!!

Aslında ben şunu merak ettim. Ben görmeyebilrdim evli olduğunu. Ki görmezdim de. Onun ne yapmaya çalışacağını görmek
Senden evli olduğunu gizlediği gün, ne yapmaya çalıştığını görmedin mi, görmek mi istemedin?
Sosyal medyada evli olduğunu gizlemiş, değiştirmiş diyorsun, yani alt metinde benden hoşlandığı için görmemi istemedi mesajını veriyorsun.
Bu tarz ilişkilerin gidişatı bellidir, önce göklere çıkartır, sonra boşanamıyorum diye duygu sömürüsü yapar, sonra boşanmak istemediğini anlarsın, ya böyle devam et ya da güle güle aşamasına gelirsin ve yaşadığın hayal kırıklığı ile kalırsın.

Evli olduğunu bildiğiniz halde neden konuşuyorsunuz? Siz de hatalısınız. “Görüşmek istemiyorum” demek zor değil.
Bide konu sahibi adam ona sorduktan sonra adama donup sormus adamda cevabi alinca tabii ilerlemiş. Yapma boyle konu sahibi bekar birisiyle ilgilen bizden duymak istedigin ne ise duyamayacaksin

Bide konu sahibi adam ona sorduktan sonra adama donup sormus adamda cevabi alinca tabii ilerlemiş. Yapma boyle konu sahibi bekar birisiyle ilgilen bizden duymak istedigin ne ise duyamayacaksin
Saçma cevaplar yazıp durmayın. Burdaki herkes bana görüş dese de ben zaten görüşmem. Ben sadece sizlerle dertleşiyorum

Saçma cevaplar yazıp durmayın. Burdaki herkes bana görüş dese de ben zaten görüşmem. Ben sadece sizlerle dertleşiyorum
Işine gelmedimi cevaplar. Lütfen bundan sonra muhatap olduğunuz kisinin evli oldugunu anladınızmı direk rest çekin peşinizde dolandirmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…