Merhaba. Konu'ya hemen gireyim. Benim aslında nişanlım değil ama nişanımıza 5-6 hafta kaldı. Hergün mesaj atar, evlenme teklifi edeceği yüzügü falan da almış, benimle evlenmeye istekli gözüküyor. Ilk o dedi zaten ailesine. Ilk o seni seviyorum dedi. Birlikte olduğumuz günler çok çabuk ve güzel geçiyor. Ama gel gelelim ki hiç gel görüşelim diye teklif etmez, hep ben ederim. Yani 3-4 hafta geçse bile. Ben anlamıyorum bu adamı gerçekten, neredeyse hergün arkadaşlarıyla görüşür ama bana gelince mi vakti yok. Aramızda 1 buçuk saat yol var ama inan'ki onun için hiç birşey çünkü yemek yemeye bile gider 2 saat uzaklıkta ki yere.
Ne düşüneceğimi bilmiyorum... Sevmiyor mu acaba. Bu sefer dedim hiç mi görmek istemiyorsun beni. Dedi ki zaten görüşeceğiz ya size geldiğimizde ( yani ailecek bize gelecek, uzaktan merhaba diyeceğiz birbirimize). Normal mi bu adam?
Ne düşüneceğimi bilmiyorum... Sevmiyor mu acaba. Bu sefer dedim hiç mi görmek istemiyorsun beni. Dedi ki zaten görüşeceğiz ya size geldiğimizde ( yani ailecek bize gelecek, uzaktan merhaba diyeceğiz birbirimize). Normal mi bu adam?