yok bence normal olan sizin durumunuz. ben bildiğiniz anormalim...Ben hiçbir zaman böyle olmadım.
Evlendikten 2 yıl sonra artık hayatımdaki boşluğun o olduğunu anladığımda anne olmak istedim.
yoksa evlenene kadar da genel kız profili gibi çeyiz gelinlik hayalim yoktu.
belki de ben anormalimdir bilmem.
o konuyu hallettim merak etmeyin. ayrıca erkek arkadaşımı bir obje olarak görmediğim için korunmaya ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum... herkes kendinden sorumlu sonuçta.Sen once sevgilini kiz arkadaslarindan korumayi ogren dr sonra anne olursun
teşekkür ederim, cümlemizeAdi ustunde icgudusel. Yaradilisimizda var anne olma duygusu, kodumuzda var daha dogrusu. Umarim hayirli zamanda hayirli bebisler getirirsin dunyaya
evet daha 22 yaşındayımAh bu hormonlar.
Yaşınız genç sanırım.Bebek demek fedakarlık demek her konuda.Gezin tozun sitelere bakmayı bırakın.Arkadaşlarınızla buluşun.
22 yaş mı?ohooo o zamanlarda benim kafamda kavak yelleri esiyordu.Bak canım hava misss çık dışarı al oksijeni.Napcan bu yaşta evliliği çocuğu.Zamanı geldiğinde inşallah Rabbim nasip eder.evet daha 22 yaşındayımve bu düşüncelerden gerçekten kurtulmak istiyorum çünkü insanların bana manyak demesinden korkuyorum.. gerçi bu durumu erkek arkadaşım dışında bilen yok o da kızmıyor, sıkılmıyor aksine mutlu oluyor... ama ben gene de tek derdi bu olan bir insan gibi gözükmek istemiyorum ki bazen böyle gözüktüğümü düşünüyorum
evet haklısınız, teşekkür ederim22 yaş mı?ohooo o zamanlarda benim kafamda kavak yelleri esiyordu.Bak canım hava misss çık dışarı al oksijeni.Napcan bu yaşta evliliği çocuğu.Zamanı geldiğinde inşallah Rabbim nasip eder.
Çookk özlersin 22 yaşı.
22 de cok kucuk bi yas degil normal gudulerin bu kadar aglamana gerek yok 15 yasinda degilsin yani :devet daha 22 yaşındayımve bu düşüncelerden gerçekten kurtulmak istiyorum çünkü insanların bana manyak demesinden korkuyorum.. gerçi bu durumu erkek arkadaşım dışında bilen yok o da kızmıyor, sıkılmıyor aksine mutlu oluyor... ama ben gene de tek derdi bu olan bir insan gibi gözükmek istemiyorum ki bazen böyle gözüktüğümü düşünüyorum
yani mesela annem benim yaşımdayken evlenmiş ve evlendikten 1-2 sene sonra beni doğurmuş ki o da evliliğin başından beri bebek istemiş. sanırım bu durum ondan bana miras kaldı22 de cok kucuk bi yas degil normal gudulerin bu kadar aglamana gerek yok 15 yasinda degilsin yani :d
Okulunu bitirir ise girer evlenirsin cocuk yaparsin yani normal seyrinde ilerlese 2 sene cok degilyani mesela annem benim yaşımdayken evlenmiş ve evlendikten 1-2 sene sonra beni doğurmuş ki o da evliliğin başından beri bebek istemiş. sanırım bu durum ondan bana miras kaldıama ben öyle hemen istemem, 1-2 sene falan geçsin bi gezeyim tozayım öyle olsun istiyorum Tabi Allah'ın işine karışılmaz da gönlümden geçen bu benim... Şimdilik bu düşünceleri kafamdan uzaklaştırmak istiyorum yani, demek istediğim o
benim birbucuk yasinda kizim var. Ben kendisine nasil davraniyorsam o da kendi bebeklerine oyle davraniyo. Ben ona yemek yediriyorum o bebeklerine. Ben onu uyutuyorum ninni soyluyorum o bebeklerine cook guluyorum. Galiba annelik ic gudusu de boyle olusuyor. Kizim iyi bir anne olacak galibaYa bu bir dert mi bilmiyorum ama ben bebek sahibi olmayı aşırı derecede çok istiyorum yani, alışveriş sitelerinde falan kendimi bir anda hamilelik kıyafetlerine bakarken buluyorumİkiz kuzenlerim var, daha 1 yaşında yakışıklılarım Mesela yazlıkta herkes onlardan köşe bucak kaçarken ben severek ve isteyerek bakıyordum annemle birlikte. Sonra erkek arkadaşımla 3 yıllık bir ilişkim var o benim olduğum şehire yerleşti, okulu bitti ben seneye mezun olucam daha bunun işe girmesi var, para biriktirmesi var... Ama ben bir türlü bu iç güdüyü atamıyorum içimden ne yaparsam yapayım hayatımda en çok anne olursam mutlu olucam gibime geliyor Ama bir yandan da üzülüyorum daha yaşım kaç, neden bunları düşünüyorum ben kafayı mı yedim, benim şimdi gezip tozma çılgınlık yapma zamanım ben bunları düşünmek yerine nerede ne konser var vs onları takip etmeliyim diye düşünüyorum... Erkek arkadaşım da biliyor bu durumu o da istiyor bebek sahibi olmak ama benim kadar açmıyor tabi konusunu ben sık sık açmasam da arada bi mutlaka geçiyor.. Sizce bu durum normal mi ve normal değilse nasıl kurtulabilirim bu durumdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?