Bir insanda anne olma içgüdüsü neden bu kadar ağır basar ?

Kadınlar anne olmayı neden bu kadar çok ister ? :) hamileliği dert, doğurması ayrı dert, bakması apayrı dert.başkasının çocuğunu sev daha iyi gibi geliyo bana

Ayyy o bende de var yaşım genç daha çocuk için ama bir türlü aşamıyorum.. nerde bi çocuk görsem içim gidiyor sevgilimi kucağında bebekle hayal ede ede gerçek olacak diye korkuyorum
Ay evet bende öyleyim, mesajlarda falan şimdi sarı saçlı bi kızımız olsa lüle küle saçları olsa falan diye çok derim o da mutlu olur tabi de, ben biraz abartıyorum sanırım Allah hayırlısıyla bize de evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah

Kadınlar anne olmayı neden bu kadar çok ister ? :) hamileliği dert, doğurması ayrı dert, bakması apayrı dert.başkasının çocuğunu sev daha iyi gibi geliyo bana
Bana en çok hamile bayanlar tatlı geliyor ya.. Ne bileyim kendimi de öyle düşününce mutlu oluyorum.

Dönemsel olarak böyle istekler olur, bende de 22-23 yaşlarındayken olmuştu. Bebek bebek diye kriz geçiriyordum. Sonra geçiyor, normale dönüyorsun =)

Aslında bunun birkaç sebebi var.

1. Evlilik hayalleri.

2. Erkek arkadaşını seviyor olman.

3. Beyaz gelinlik büyüsü.

Ama merkezinde ülkemiz kızlarının yaşı ve statüsü ne olursa olsun evlilik konularını sevdiğiyle daha çok bağdaştırıyorum ben. Çocukları sevmen de bir etken tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…