Bir insanda anne olma içgüdüsü neden bu kadar ağır basar ?

Annelik harika bi duygu. Allah herkese evlat sevgisini tattirsin. Bende once derdim ki evlenmeyeyim ama cocugum olsun. Bu imkansiz tabi benim acimdan. Sonra ewlendim kotu bir hamilelik gecirdim ve bir kizim oldu. Simdi o kotu hamilelikten sonra ikinciyi yapmaya korkuyorum.

yok yok asla öyle hemen olsun istemiyorum zaten Allah'ın işine karışılmaz ama evlendikten sonra 1-2 sene geçsin bi şimdiye kadar gezemediğim kadar gezip, yapamadığım çılgınlıkları yapayım vs öyle olsun istiyorum etrafımda aksine çocukları olup mutsuz olan çok insan var... bu içgüdü tamamen bana doğuştan gelmiş sanırım çünkü çocukken de az çok böyleydim, bebekleri olan annelere özenirdim falan. ilk başlarda çocukluktan yani evcilik oynamaktan vs kaynaklandığını düşündüm ama büyüdüm hala aynıyım. sadece biraz daha yaşıma göre düşünmek istiyorum hepsi bu.

Allah bağışlasın kızınızı ve tekrar hamilelik düşünürseniz umarım bu seferki daha iyi geçer...

Allah bağışlasın kızınızı ve tekrar hamilelik düşünürseniz umarım bu seferki daha iyi geçer...
Tesekkur ederim canim. İnsallah bende oyle istiyorum zaten Allah a dua ediyorum. İnan ki doguma giderken bile Allahim ikinci hamileligim boyle gecmesin doye dua ettim

Seninle aynı durumdayım. Çıldırıyorum bebek istiyorum. O bebek kokusu aklıma geldikçe deliriyorum bende napıcamı bilmiyrm erkek arkadaşımlada ayrıldık. tabi ben 22 yaşındayım bence akraba çocuklarıyla dindir özlemini.

Tesekkur ederim canim. İnsallah bende oyle istiyorum zaten Allah a dua ediyorum. İnan ki doguma giderken bile Allahim ikinci hamileligim boyle gecmesin doye dua ettim
Bence herşeye rağmen bir kez daha göze alın derim ben. Çünkü benim annemde hep böyle korkular vs ertelemiş ve ben tek kaldım. Kardeş sevgisi vs bilmediğim için de bencil yetiştim, halen de öyleyim. Sizin kızınızın tam paylaşmayı öğreneceği zamanlar bu zamanlar ve bunu en güzel kardeşle yapabilir. Kaldı ki sırf paylaşmakta değil, bazen çok yalnız hissediyorum kendimi, keşke bir kardeşim olsaydı dediğim zamanlar oluyor Tabiiki son karar sizin ama o duyguyu 2. kez yaşamayı hak ediyorsunuz bence.

evet öyle yapacağım artık.. Ve umarım karşına seni anlayan ve kıymetini bilen biri yakında çıkar canım

Kesinlikle is

Hamilelik sıkıntıları, alınan kilolar, vücudun deforme olması, dogumda çekilen işkence, vajinadan insan çıkartmak, lohusalık dönemindeki eziyetler, çocuk bakmanın zorlukları, kaka, kusmuk, ağlama sesleri ve daha birçok zorluğu düşün ve gençliğinin tadını çıkarmaya bak.

Aaah ah bende sen gibildim bekar kizken
Şimdi bir tanem evladım var ama ikinciyi istiyorum onada imkanım yok oturuyorum oturduğumuz yerde 13 yaşında oğlum
Hastayım maddi durum yok esimle aram mükemmel değil inişli çıkışlı işten atılma korkum var

Ben senden büyük olmama rağmen zerre kadar annelik iç güdüsü yok içimde neden acaba,kendimi daha büyümüş hissetmiyorum ondan mı çocuklu kadınları görünce benden büyük küçük fark etmez çok garip geliyor.Evli kadınların muhabbetleri, çocuklar filan hiç sarmıyor beni ya

insanlar mutlu oldukları şeyleri yapmayı severler. 22 yaşındaki genclerin cogu gezip tozmayı dışarılarda vakit gecirmeyi sevebilir ve o şekilde yasar ama bunu 22 yaşında oldugu ve o yasta oyle davranılması gerektigi icin yapmaz zaten boyle bir zorunluluk da yoktur. eğer ki sen anne olmayı daha fazla istiyorsan bu yonde bir karar verirsin. yaşım bu ve bu yastakiler genelde boyle davranmalı diye hareket edersen bence daha buyuk bir hata. benim ailem 21 yasındayken ben doğmusum simdi bizi gorduklerinde kardes sananlar bile oluyor ve bu durum ailemi mutlu ediyor. eger sen anne olabilme sorumlulugunu goze aliyorsan geride kalan seyler teferruattır. ama tabii ki bunlar benim nacizane görüslerim kendin icin dogru yolu bulmani dilerim .

bunların hepsinin farkındayım.. ama gene de düşünüyorum işte.. de başka birinden duyunca direk tokat gibi Çarptı yüzüme :d

bunların hepsinin farkındayım.. ama gene de düşünüyorum işte.. de başka birinden duyunca direk tokat gibi Çarptı yüzüme :d
Ben de çocukları çok severim ve bebek falan görünce şiddetli bir çocuk isteği gelir. ama sonra kendime bunları hatırlatıp o hevesi anında kirarim :)

Bu tamamen kisisel bi durum.karakter gibi. Kiminde agir basar kiminde basmaz. Muhtemelen merhametli ve tez canlisindr da ayni zamanda. Annelik arzusuyla birlikte default geliyo genelde
Ben de boyleyim 17yaslarindan boyle hissediyorum. Su an 25yasindaym 2yillik evlym hala vakti gelmedi, biliyorum. Ama allah biliyo ya aklimda fikrimde hep dogmamis cocugum var. Ruyalarimda bile onu seviyorum

Ayyy o bende de var yaşım genç daha çocuk için ama bir türlü aşamıyorum.. nerde bi çocuk görsem içim gidiyor sevgilimi kucağında bebekle hayal ede ede gerçek olacak diye korkuyorum

Ne güzel aslında.
Ben de öyleydim. Kimseye söyleyemiyordum hislerimi.
Neyse ki 23'te evlendim :)
24'te anne oldum.
Harika bir duygu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…