- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
bu arada ciddi bir cevap vereyimBu da dert mi demeyin 24 yasimdayim karsima cikan insanlari eş olarak degerlendiriyorum. Bence bu zeka genetik. Ilerde cocugumun da zeki olma ihtimalini artirmak istiyorum. Bu yuzden esimin zeki olmasini isterim.
Ya ne biliyim insanlarin zekasini anlamiyorum genelde gerizekaliysa anlayabiliyorum. (Demekki kendimden zeki insanlari anlamiyorum ve cogu insanin zekasini kestiremiyorum) su aralar kendimi aptal gibi hissetigim icin doktora gittim vitaminlere baktirdim bisey yok diyip yolladi.
Kendinizi ne zaman zeki hissedirsiniz? Iste bu yuzden zekiyim dediginiz durumlar var mi? Varsa nedir?
Yeni tanistiginiz insanin zekasini nasil anliyorsunuz?
Size gore Ozellikle erkeklerin zeki oldugunu gosteren belirtecler nelerdir?
Ozellikle instagramdaki takip ettiklerine bakiyorum hep unlu kisiler vs takip ediyorlar bana hep salakca gelmistir. Hani sevdigin bir iki sanatci olurda tum kadin oyunculari takip etmek nedir? Hele bikinili foto begenen tum erkekleri listemden sildim (tabi bu zeka belirteci degildir ama yine salakca bulup sildim ) Tabi bana gore instagram kullanip fotolarini internette paylasmak da gereksiz geliyor.
İnsanları çoook büyük oranı normal zekada ve İnan bana üstün zekalı birçocuk büyütmekteoldukça zor. O yüzden dua et normal zeka puanına sahip bir çocuğun olsunBu da dert mi demeyin 24 yasimdayim karsima cikan insanlari eş olarak degerlendiriyorum. Bence bu zeka genetik. Ilerde cocugumun da zeki olma ihtimalini artirmak istiyorum. Bu yuzden esimin zeki olmasini isterim.
Ya ne biliyim insanlarin zekasini anlamiyorum genelde gerizekaliysa anlayabiliyorum. (Demekki kendimden zeki insanlari anlamiyorum ve cogu insanin zekasini kestiremiyorum) su aralar kendimi aptal gibi hissetigim icin doktora gittim vitaminlere baktirdim bisey yok diyip yolladi.
Kendinizi ne zaman zeki hissedirsiniz? Iste bu yuzden zekiyim dediginiz durumlar var mi? Varsa nedir?
Ozellikle instagramdaki takip ettiklerine bakiyorum hep unlu kisiler vs takip ediyorlar bana hep salakca gelmistir. Hani sevdigin bir iki sanatci olurda tum kadin oyunculari takip etmek nedir? Hele bikinili foto begenen tum erkekleri listemden sildim (tabi bu zeka belirteci degildir ama yine salakca bulup sildim ) Tabi bana gore instagram kullanip fotolarini internette paylasmak da gereksiz geliyor.
Sadece erkek çocuklar anneden alıyor. Kızlar hem anneden hem babadan alıyor.Konuya cımbızla çekmiş gibi cevap vereceğim ama, çocuk zeka genini anneden alırmis, bilin istedim
kayınvalide adayımı düşündüm de şu an:) zeki kadın evetSadece erkek çocuklar anneden alıyor. Kızlar hem anneden hem babadan alıyor.
Kayınvalide adayı çok önemli o yüzden.
Bunu baştan bileydim ah kafam vah kafam.
İnsanları çoook büyük oranı normal zekada ve İnan bana üstün zekalı birçocuk büyütmekteoldukça zor. O yüzden dua et normal zeka puanına sahip bir çocuğun olsun
Iyide zeka varsa azim yoksa nolacak? Yani sadece buna odaklanmak cok sacma
Bence bu zeka genetik. Ilerde cocugumun da zeki olma ihtimalini artirmak istiyorum. Bu yuzden esimin zeki olmasini isterim.
Bence bu zeka genetik. Ilerde cocugumun da zeki olma ihtimalini artirmak istiyorum. Bu yuzden esimin zeki olmasini isterim.
Gülünmüş çünkü bir insan zeki insana ya ilgi duyar ya da duymaz. Bu sonradan gelişecek bir durum değil.Tum yorumlari okudum cevap yazan herkese ayri ayri tesekkur ederim. Konuya gulenlere de ayrica rica ederim :)
Cogunluk cocuk konusuna takilmis aslinda tek sorum o degildi. Sadece dert oldugunun kanitin girizgahiydi. (Belki direkt sorsam konun yerisi bura degil denilip kapatilirdi.) bir kisim da sanki evlilik icin tek kriterimin zeka oldugunu dusunmus, ogutler vermis tesekkur ederim, merak etmeyin tek kriterim o degil azicik da zengin olsun :)
Tövbe tövbeeeeBu da dert mi demeyin 24 yasimdayim karsima cikan insanlari eş olarak degerlendiriyorum. Bence bu zeka genetik. Ilerde cocugumun da zeki olma ihtimalini artirmak istiyorum. Bu yuzden esimin zeki olmasini isterim.
Olsun,bende kendimden bişeyler bulur gibi oldum heveslendim. Hiç önemli diyil
Zekimisiniz bilmem ama çok şeker oldugunz kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?