Bir insanin zekasini nasil anlariz?

Gorumcemi aklima getirdin😂 Kızı bilsemi kazandığında 'E kazanacak tabi,anası benim' demis eltime. Ayh... Allahtan kızı anası gibi gıcık degil,o geni de babadan demekki🤣
Ayh şu bilsem analari:KK70:
Benim cocuklar da bana cekti ama tek size diyorum::sus:
Zekami bilemem ama pratik zekam cok iyidir,cözümcüyümdür,esimin kafa patlattigi konu icin laf atar gecerim,dogru yaa,oyle yapalim der esim:KK70:
Hayat kisa dolambaclarda vakit kaybedemem:KK70:

Yandaki iq değerlerini görüyor musun?

• Nathan Leopold IQ 210
  • Richard Lobe IQ 169
  • Ted Kaczynski, IQ 167
  • Charlene Williams, IQ 160
  • Kristen Gilbert, IQ 152
  • Andrew Cunanan, IQ 147
  • Jeffrey Dahmer, IQ 145
  • Dr Harold Shipman, IQ 140
  • Rodney Alcala, IQ 135
  • Edmund Kempner, IQ 136 & 145
  • Ted Bundy (136)
  • Joel Rifkin (129)
  • Raymond Morris (120)

Bunlar seri katil-katil ve tecavüzcüler.
Zekaya değil, aklını nasıl kullandığına, vicdanına, insan ilişkilerine filan bak.

yukarida yazilana göre siz fazla zeki degilsiniz ama zeki bir koca istiyorsunuz. Zeki adam sizinle tam olarak ne yapsin?
Simdi ben zeki bir kadinim. toplamda 3 sinif atladim, 3 uni bitirdim, 5 dil biliyorum, okudugumu asla unutmam, zehir gibi hafizam vardir ve anlama, kavrama yeteneğim (çok)ileri düzeyde.
ben sahsen zeki olmayan bir es istemiyorum.
Cok guzel olmasi gerekki zeki ve cirkin bir adamla evlensin,birbirlerini dengelesinler:))

yukarida yazilana göre siz fazla zeki degilsiniz ama zeki bir koca istiyorsunuz. Zeki adam sizinle tam olarak ne yapsin?
Simdi ben zeki bir kadinim. toplamda 3 sinif atladim, 3 uni bitirdim, 5 dil biliyorum, okudugumu asla unutmam, zehir gibi hafizam vardir ve anlama, kavrama yeteneğim (çok)ileri düzeyde.

karamsar yaklasmak istemem ama zeki bir adamin sizi secmesi cölde irmak bulmak kadar yüksek

Kız erkek olsam seni almam :) kandırılamazsın

Bence birisinin begenilerini takip etmiyorsa ,kimi takip edip ermedigini desmiyorsa , boyle sacma sapan seylere vakit harcamiyorsa zekidir. Evlenilir.
Ama o sizle evlenmez o ayri.

karamsar yaklasmak istemem ama zeki bir adamin sizi secmesi cölde irmak bulmak kadar yüksek

Canim seni zaten asagisi kurtarmaz :halay:

Kendinizi zeki gormezken karsı tarafın zekasından nasıl emin olacaksınız ki,
Haklisiniz emin olamayiz. Zeka madde degildir. Beyinsel islevlerin yansimasidir olcmek zordur.

Aslinda bununla ilgili olarak da soru sormustum kendinizi zeki hissetiginiz durumlar neler diye. Sanirim herkes cocuk kisminda takildigi icin o soruyu gormuyor ya da kendi zekiliklerini ifsa etmek istemiyorlar. Ya da pass gecme haklarini kullaniyorlar. Belki bende zekiyimdir ve hissetmiyorumdur. (Gerci boyle bisey olsa soyler heral sonuc da guzelsin diyorlar annem bile guzel kizim derken zeki kizim dedigini hic duymadim. Hos zeki deseler ne olacak zekama zeka mi katacak. Belki iki ego tatmini o kadar.)

Evet arkadaslar cocuk konusunda tabiki haklisiniz gerizekalida olabilir. Sadece gerizekali biriyle evlenip de cocugumun babam yuzunden bende gerizekaliyim demesinden ise iyiki zekami babamdan almisim demesi daha iyidir. Beni suclasada Bende hic degilse sana babani buldum derim :KK66:
Ben zeki değilim kocam zeki yarın birgün ya derse annem yüzünden gerizekalıyım naparım ben :KK12:Dalgamı geçiyon bacım

çocuklar zekalarinin %80 inini anneden alır oyüzden çokta şey yapmamak lazım 🙄
zeki insan espiri anlayışı olan insandır bence

Erkekte zeka aramak, nişantaşı pazarına bedeni uymayan kıyafetin bedenini bulmaya gitmeye benzer...

Birincisi akıllı birini mi zeki birini mi arıyorsunuz anlamadım. İkisi farklı özellikler çünkü. Anlatımınıza bakılırsa bu iki kavramın ayrımını bilmiyorsunuz.
İkincisi benim bildiğim zekilik anneden gelen bir özellik.

Yok kiz- benim herifin Uni diplomasi bile yok (TRde meslek lisesi oluyor galiba) olsun, ben balik burcu kadini olarak ruhun derinlere iniyorum ciftlesme icin :)

Yurt disinda mi büyüdü esiniz
Esim de yurt disinda öyle bir okul mezunu
ama zekasini tahmin bile edemezdim
Söyle ki evlendigimizde cok safca oldugunu düsünürdüm
evliligimizin ilk üc senesi de buna inandirdi beni
Nasil incelikle zararsiz yalanlari kamufle ettigini, ayakta beni istese ömür boyu uyutabilecegini cok sonralari gördüm
Müthis bir zekasi var ama asla belli olan cinsten degil
Ben türkiyede büyümeme ragmen genel kültür ve tarih bilgisi benden kat kat fazla
Celiskili olan ise herkes bunu konusamaz ve saf saniyordu istisnasiz
Suya götürüp susuz getirirmis ben bile anlamamisim
Bak hala adamdan emin degilim 7 yildir evliyim
Sasirabilirim, ters köse de yapabilir
Kafam cok karisik, ikizler burcundan dolayi mi acaba :D

Cocuk zekayi anneden aliyor arkadasim
Yani zeki bir cocuk sahibi olma sansinizi kendinize gore degerlendirebilirsiniz

Bu da dert mi demeyin 24 yasimdayim karsima cikan insanlari eş olarak degerlendiriyorum. Bence bu zeka genetik. Ilerde cocugumun da zeki olma ihtimalini artirmak istiyorum. Bu yuzden esimin zeki olmasini isterim.

Ya ne biliyim insanlarin zekasini anlamiyorum genelde gerizekaliysa anlayabiliyorum. (Demekki kendimden zeki insanlari anlamiyorum ve cogu insanin zekasini kestiremiyorum) su aralar kendimi aptal gibi hissetigim icin doktora gittim vitaminlere baktirdim bisey yok diyip yolladi.

Kendinizi ne zaman zeki hissedirsiniz? Iste bu yuzden zekiyim dediginiz durumlar var mi? Varsa nedir?

Yeni tanistiginiz insanin zekasini nasil anliyorsunuz?

Size gore Ozellikle erkeklerin zeki oldugunu gosteren belirtecler nelerdir?

Ozellikle instagramdaki takip ettiklerine bakiyorum hep unlu kisiler vs takip ediyorlar bana hep salakca gelmistir. Hani sevdigin bir iki sanatci olurda tum kadin oyunculari takip etmek nedir? Hele bikinili foto begenen tum erkekleri listemden sildim (tabi bu zeka belirteci degildir ama yine salakca bulup sildim ) Tabi bana gore instagram kullanip fotolarini internette paylasmak da gereksiz geliyor.
Bi söz okumuştum bir ara hoşuma da gitmişti.
Bir insanın neye güldüğünden akıl seviyesini, nasıl güldüğünden de terbiyesini anlarsınız.
Saçma sapan espri falan yapıp bak bakalım gülüyorsa bırak, gülmüyorsa o seni bırakır 😂😂😂😂😂

Back
X