- 27 Eylül 2010
- 1.637
- 2.049
- 358
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o videoyu ticari bir takside çekmiş , taksicinin bulunup yargılanması gerek , ölümü engellemek zorunda yasal olarak. Evet intihar etmiş, çok üzücü.çok çok üzücü gerçekten ...o arabayı kullanmıyor sanıyorum..kullanan kişi niçin engel olmadı ki ..yoksa intihar etmedi mi..inşallah etmemiştir..ettiysede allah affetsin çok genç çok üzüldüm of offfff...
adam anlamamıştır ya. sarhoş saçmalıyor deyip ciddiye almamıştıro videoyu ticari bir takside çekmiş , taksicinin bulunup yargılanması gerek , ölümü engellemek zorunda yasal olarak. Evet intihar etmiş, çok üzücü.
Sarhoş olması daha tehlikeli zaten belki de aklı başında olsa yapmayacaktı o an ne yaşadı kim bilir, o anki bir acıyla yaptı belli ki ve köpeğini düşünecek kadar da aslında aklı yerinde , adam müdahale etmeliydi, ki bir insan intiharı aklından geçirdiği zaman dahi psikologa gitmeli , şakası yok bu işin.adam anlamamıştır ya. sarhoş saçmalıyor deyip ciddiye almamıştır
ciddiye almamıştır. diyorum ya adamlar öyle şeylerle karşılaşıyorlarki.hayatları roman taksicilerin.Sarhoş olması daha tehlikeli zaten belki de aklı başında olsa yapmayacaktı o an ne yaşadı kim bilir, o anki bir acıyla yaptı belli ki ve köpeğini düşünecek kadar da aslında aklı yerinde , adam müdahale etmeliydi, ki bir insan intiharı aklından geçirdiği zaman dahi psikologa gitmeli , şakası yok bu işin.
Boğaz köprüsüne gidiyor istikamet olarak intihar ediceğim diyor onu da ciddiye almamışsa, başka neyi ciddiye alıyor bu taksiciler , bilemiyorum artık. Olan olmuş.ciddiye almamıştır. diyorum ya adamlar öyle şeylerle karşılaşıyorlarki.hayatları roman taksicilerin.
bilemeyiz. adam anlasa zaten gitmezdi. demekki anlamamış. bilerek yapmış olması mümkün değil bence. bilmeden kimseyi suçlamamak gerekir diye düşünüyorumBoğaz köprüsüne gidiyor istikamet olarak intihar ediceğim diyor onu da ciddiye almamışsa, başka neyi ciddiye alıyor bu taksiciler , bilemiyorum artık. Olan olmuş.
ciddiye almamıştır. diyorum ya adamlar öyle şeylerle karşılaşıyorlarki.hayatları roman taksicilerin.
köprüden karşı yakaya geçecek diye düşünmüştür. kısaca bir adamın bunu isteyerek yapacağını düşünmüyorum. kısaca kondurmadı bence. bu benim fikrim. siz farklı düşünebilirsinizcanım köprünün ortasında inip nereye gidecekki, anlamamış olması imkansız bence, iki gözü iki çeşme ağlarken
Art niyetli yaklaşıp inadına müdahale etmemişte olabilir her ihtimali düşünmek lazım zaten mutlaka sorgulanır diye düşünüyorum, o kadar basit değil, ciddiye almadım demekle de kurtulamaz bu işten. Gözünün önünde intihar vidyosu çekiliyor, çıtı çıkmıyor.bilemeyiz. adam anlasa zaten gitmezdi. demekki anlamamış. bilerek yapmış olması mümkün değil bence. bilmeden kimseyi suçlamamak gerekir diye düşünüyorum
bilemeyiz. adam anlasa zaten gitmezdi. demekki anlamamış. bilerek yapmış olması mümkün değil bence. bilmeden kimseyi suçlamamak gerekir diye düşünüyorum
kısacası bende diyorumki gece çalışan taksiciler nelere şahit oluyor. o yüzden ciddi gelmemiştir. bu sen ben devam edecek. ben adamda suç bulmuyorum. son mesajım bu sanaArt niyetli yaklaşıp inadına müdahale etmemişte olabilir her ihtimali düşünmek lazım zaten mutlaka sorgulanır diye düşünüyorum, o kadar basit değil, ciddiye almadım demekle de kurtulamaz bu işten. Gözünün önünde intihar vidyosu çekiliyor, çıtı çıkmıyor.
neredeyse taksiciyi tanıyorsunuz da o yüzden savunuyorsunuz diye düşüneceğim bu kadar kesin ifadelerle savununca , insanın aklına o geliyor, her neyse uzatma taraftarı değilim bence de son olsun mesajlarımız.kısacası bende diyorumki gece çalışan taksiciler nelere şahit oluyor. o yüzden ciddi gelmemiştir. bu sen ben devam edecek. ben adamda suç bulmuyorum. son mesajım bu sana
neredeyse taksiciyi tanıyorsunuz da o yüzden savunuyorsunuz diye düşüneceğim bu kadar kesin ifadelerle savununca , insanın aklına o geliyor, her neyse uzatma taraftarı değilim bence de son olsun mesajlarımız.
köprüden karşı yakaya geçecek diye düşünmüştür. kısaca bir adamın bunu isteyerek yapacağını düşünmüyorum. kısaca kondurmadı bence. bu benim fikrim. siz farklı düşünebilirsiniz