- 15 Haziran 2022
- 888
- 780
- 33
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Evet hala genç görünsem de bende de başladı bile saçlarımda beyazlar çıktı ve göz altlarım sıkıntı artıkBen 33 yaşıma kadar öyleydim bacım. Sonra değişiyo o işin rengi2 3 yıla hazır ol. Çöküntü iş coming
Yok be 40 a kadar güzel olmuyor mu kadınlar ? Gerçi bemde de 1 tel beyaz var ama doğuştan mıydı anlamadım.Ben 33 yaşıma kadar öyleydim bacım. Sonra değişiyo o işin rengi2 3 yıla hazır ol. Çöküntü iş coming
Çalışmadan nasıl.arkadaş bulacak, eş bulacak bu kişi ? Sadece para değil ki.işe gidemeyen kursa, spora da gidip sosyalleşemez.Gerçekten istemiyorsanız, zor geliyorsa, üşeniyorsanız, özgüvensizseniz çalışmayın bence. Hatta ihtiyacınız yoksa çok daha şanslısınız.
İş hayatı hiç kolay değil. Hele ki sessiz sakin biriyseniz çok fazla mobbinge uğruyorsunuz. Zamanla tecrübe kazanınca sesiniz çıkarsa süper! Ama değişmezseniz daha da sessizleşir içinize kapanırsınız. Bu durum hem kendinize hem çevrenize zarar. Sevdikleriniz sizi mutsuz görmek istemez di mi?
Çooook uzun yıllardır çalışıyorum. Ağladığım da oldu güldüğüm de… Şükürler olsun iyi yerlere geldiğime inanıyorum.
Bazen düşünüyorum da iyi maaş, düzgün bir iş yeri, dürüst iş arkadaşları yoksa iş hayatı erkeği de kadını da yutuyor maalesef.
Allah allah o kadar da olmaz.çok mu kısa boylu zayıfsınız acaba ?Siz bilirsiniz de tavırlarımda öyle görünüşümde öyle demek istedim ama tanımayan da kimlik sordu ve şok oldu yaş sınırı olan bir yerde.
Başka bir yerde de bir şey sordum ebeveyniniz randevu alması gerekir demişlerdi
Yok be 40 a kadar güzel olmuyor mu kadınlar ? Gerçi bemde de 1 tel beyaz var ama doğuştan mıydı anlamadım.
Eşi okuldan buldum, spora gidiyorum ama sosyalleşmiyorum mesela yapıp çıkıyorum hoca harici kimseyle konuşmadanÇalışmadan nasıl.arkadaş bulacak, eş bulacak bu kişi ? Sadece para değil ki.işe gidemeyen kursa, spora da gidip sosyalleşemez.
Haa evli misin ? Eee kocayı iyi bulmuşsun o zaman ne diyeyim.yanlış anlama.Eşi okuldan buldum, spora gidiyorum ama sosyalleşmiyorum mesela yapıp çıkıyorum hoca harici kimseyle konuşmadan
Tek eksiğim yakını geçtim uzaktan arkadaş bile hiç yok
Bunisin ekmegini en cok 30 lu 40 li yaslarda yasiyor insan bence. Sonrasinda zaten insanin cildi bile degisiyor..birde ekstra kilo filan gelirse eskisiBen 33 yaşıma kadar öyleydim bacım. Sonra değişiyo o işin rengi2 3 yıla hazır ol. Çöküntü iş coming
Zaten bahsettiği gibi sosyal hayatı sıfırsa bir arkadaşa ihtiyaç duymuyordur ki…Çalışmadan nasıl.arkadaş bulacak, eş bulacak bu kişi ? Sadece para değil ki.işe gidemeyen kursa, spora da gidip sosyalleşemez.
Çocuksu duruyorum demek istedi benceKonuya yorum yapmayacağım ama görsek 30 deriz.bu tarz genç gösterme muhabbetlerine inanmıyorum.gayet de anlıyor insanlar aşağı yukarı kaç yaşındasın.
tek değilsin, ruhlarımız ve düşüncelerimiz nerdeyse birebir aynı.30 yaşına geleceğim ama daha görseniz hal ve hareketlerime bakınca 30 demezsiniz görünüşüm de öyle. Daha annenin koyduğu adla duruyorsun denir ya öyle gibi.
Bir işte daha önce çalışmadım, yakın zamanda işe başlıyorum.
Hiç hazır cevap biri olmadım, bir de sürekli gülümseme huyum var biriyle konuşuyorum diyelim kötü bir şey söylüyorsa bile başta gülümsüyorum aklıma hep sonradan dank ediyor aa bunu demek istemiş bana diye.
Psikolojik olarak içimden herşeyin herkesin analizini yapmaya gelince üstüme yok, bir kişiye huyuna göre nasıl davranmak gerektiği hakkında vs. Yani teorik açıdan iyiyim ama iş uygulamaya gelince tık yok.
Benim de huyum böyle napıyım diyorum sonradan değişecek değilim diyorum ama sonrasında içim içimi yiyor beni saf salak yerine koyuyorlarsa diye.
Yani normalde zeki biriyimdir ama sosyal hayat sıfır, şimdiye kadar hep insanlardan kaçtım rahattım ama iş ortamı malum kaçamayacağım illa ki bir şey olacak bende üzülüp duracağım ben niye böyleyim diye.
Bir de anksiyetem var her zaman olmaz birebir görüşmelerde genelde olmuyor kalabalıksa oluyor ellerimde titreme çarpıntı aniden geliyor bazen bununla da rezil olacağım korkusu var.
Aynen öyle. Zaman kimseye acımıyorBunisin ekmegini en cok 30 lu 40 li yaslarda yasiyor insan bence. Sonrasinda zaten insanin cildi bile degisiyor..birde ekstra kilo filan gelirse eskisi
Kadar genc gorunmuyor
Kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?