- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Allah sagliktan etmesin yeter canimAynen öyle. Zaman kimseye acımıyor
İş vesilesiyle bu probleminizin de üsyüne gitmiş olursunuz iyi olur. Üzmeyin kendinizi çalışmaya baslayıp ortama uyum sağlayınca bu kaygılarinız geçer30 yaşına geleceğim ama daha görseniz hal ve hareketlerime bakınca 30 demezsiniz görünüşüm de öyle. Daha annenin koyduğu adla duruyorsun denir ya öyle gibi.
Bir işte daha önce çalışmadım, yakın zamanda işe başlıyorum.
Hiç hazır cevap biri olmadım, bir de sürekli gülümseme huyum var biriyle konuşuyorum diyelim kötü bir şey söylüyorsa bile başta gülümsüyorum aklıma hep sonradan dank ediyor aa bunu demek istemiş bana diye.
Psikolojik olarak içimden herşeyin herkesin analizini yapmaya gelince üstüme yok, bir kişiye huyuna göre nasıl davranmak gerektiği hakkında vs. Yani teorik açıdan iyiyim ama iş uygulamaya gelince tık yok.
Benim de huyum böyle napıyım diyorum sonradan değişecek değilim diyorum ama sonrasında içim içimi yiyor beni saf salak yerine koyuyorlarsa diye.
Yani normalde zeki biriyimdir ama sosyal hayat sıfır, şimdiye kadar hep insanlardan kaçtım rahattım ama iş ortamı malum kaçamayacağım illa ki bir şey olacak bende üzülüp duracağım ben niye böyleyim diye.
Bir de anksiyetem var her zaman olmaz birebir görüşmelerde genelde olmuyor kalabalıksa oluyor ellerimde titreme çarpıntı aniden geliyor bazen bununla da rezil olacağım korkusu var.
Burada tam olarak ne demek istediniz? İma edilen cümleyi aynen geri söyleyin anlaminda mi dedinizBir şey ima edildiğini fark ettiğinizde (çoğunlukla salak yerine koyma çabaları) direkt olarak bunu mu demiştin deyin.
Aynen öyle. Söylemek istedikleri ama üstünü örttükleri cümleyi aynen iletin. Fısır fısır hakkınızda konuştuklarını görürseniz kimin günahını alıp cennetlik ettiniz falan denebilir. İş dünyasında acıma yoktur Survivor a hazır olmak gerekBurada tam olarak ne demek istediniz? İma edilen cümleyi aynen geri söyleyin anlaminda mi dediniz
Tecrübe konuştuiş hayatında ne saçma sapan, şuursuzca hareketler yapan, toplumla uyumsuz, iletişim yeteneği kötü insan var ki.sanmayın ki millet zeki, toplumla uyumlu.tam tersi hatta.en basit bir işi öğrenemezler, iki lafı bir araya getirmeyo bilmezler.kimse çok garip biri diye düşünmez yani sizin için bu tipler heryerde olduğu sürece.ki düsünse ne olacak.herkes birbirini kabul ediyor bir süre sonra.
Kendinizi ne kadar iyi analiz etmişsiniz30 yaşına geleceğim ama daha görseniz hal ve hareketlerime bakınca 30 demezsiniz görünüşüm de öyle. Daha annenin koyduğu adla duruyorsun denir ya öyle gibi.
Hiç hazır cevap biri olmadım, bir de sürekli gülümseme huyum var biriyle konuşuyorum diyelim kötü bir şey söylüyorsa bile başta gülümsüyorum aklıma hep sonradan dank ediyor aa bunu demek istemiş bana diye.
Psikolojik olarak içimden herşeyin herkesin analizini yapmaya gelince üstüme yok, bir kişiye huyuna göre nasıl davranmak gerektiği hakkında vs. Yani teorik açıdan iyiyim ama iş uygulamaya gelince tık yok.
Benim de huyum böyle napıyım diyorum sonradan değişecek değilim diyorum ama sonrasında içim içimi yiyor beni saf salak yerine koyuyorlarsa diye.
Yani normalde zeki biriyimdir ama sosyal hayat sıfır, şimdiye kadar hep insanlardan kaçtım rahattım ama iş ortamı malum kaçamayacağım illa ki bir şey olacak bende üzülüp duracağım ben niye böyleyim diye.
Bir de anksiyetem var her zaman olmaz birebir görüşmelerde genelde olmuyor kalabalıksa oluyor ellerimde titreme çarpıntı aniden geliyor bazen bununla da rezil olacağım korkusu var.
Sen kaç yaşında gösteriyorsun ferhans?Konuya yorum yapmayacağım ama görsek 30 deriz.bu tarz genç gösterme muhabbetlerine inanmıyorum.gayet de anlıyor insanlar aşağı yukarı kaç yaşındasın.
Kesinlikle size katılıyorum. Bende 28 yaşında evlendim tanımayanlar bu yaşta evlenilir mi diyorlardı daha 22-23 yaşında sanmıştı. Bende bu durumu hiç sevmiyorum aslında yaşımı göstermek isterdim.Sen kaç yaşında gösteriyorsun ferhans?
Bebeğimi kontrole götürdüm kapıdan girer girmez doktor çocuk yaşta anne oldum diye dünya kadar laf etti, yaşım 28di
Geçen aylarda hastanede yattım, bir gece ağlıyorum hemşire geldi neden ağlıyorsun dedi oğlum da korona olmuş çok endişeliyim filan diye anlattım, şok oldu nasıl bu kadar genç görünüyorsun taş çatlasa 20 yaşındasın bir de çocuğun varmış diye, yaşım 36
Okuldaki veliler oğlumun ablası halası filan sanmıştı mesela
Bunun gibi birçok olay yaşadım
Niye olmasın yani?
Özellikle mi yapıyorsun bunu,yani insanların moralini bozmak için miYok be 40 a kadar güzel olmuyor mu kadınlar ? Gerçi bemde de 1 tel beyaz var ama doğuştan mıydı anlamadım.
Aynı durumdayiz bende 30 yaşındayım yeni atandım ve çalışacam aynı sorunlarla yaşıyorum beyninde. İş ortamını geçtim otobüse nasıl binecem diye düşünüyorum ya bir köpek çıkarsa diye. Son 4 senedir doğum lohusalık ve eve kapanıp sadece ders çalışmayla.ugrastim.disariyla.tamamen alakami kestim. Ama ise başlayınca çalıştıkça cevreyede alisacaz bence30 yaşına geleceğim ama daha görseniz hal ve hareketlerime bakınca 30 demezsiniz görünüşüm de öyle. Daha annenin koyduğu adla duruyorsun denir ya öyle gibi.
Bence en yakın zamanda psikolojik destek alın.Aynı durumdayiz bende 30 yaşındayım yeni atandım ve çalışacam aynı sorunlarla yaşıyorum beyninde. İş ortamını geçtim otobüse nasıl binecem diye düşünüyorum ya bir köpek çıkarsa diye. Son 4 senedir doğum lohusalık ve eve kapanıp sadece ders çalışmayla.ugrastim.disariyla.tamamen alakami kestim. Ama ise başlayınca çalıştıkça cevreyede alisacaz bence
Hiç otobüse binmemek değil malesef ben ilçede oturuyorum merkese atandım servise binmek için ıssız bir tarladan geçip 15 ek yuruyecem ama bir kaç kere dışarı çıkılarak insan içine karışacak atlatilabilinecek şeyler psikologluk durum değil benceBence en yakın zamanda psikolojik destek alın.
Şimdiye kadar hiç otobüse binememek gerçekten çok zor olsa gerek.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Öyle diyorsanız öyledir.Hiç otobüse binmemek değil malesef ben ilçede oturuyorum merkese atandım servise binmek için ıssız bir tarladan geçip 15 ek yuruyecem ama bir kaç kere dışarı çıkılarak insan içine karışacak atlatilabilinecek şeyler psikologluk durum değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?