- 6 Aralık 2017
- 1.529
- 3.988
- 133
- 33
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
E herhalde öyledir. Konu sahibine de siz calismayin böyle sorununuz varsa yazmışsınız. Doğrusu bu olacaktı gidin çalışın kendi ayaklarinizin üstünde durun. Zorlukları aşın sinirlari zorlayın. Benim verdiğim cevaptan da sanane diyebilirsiniz. Ama buradaki yazınızı bütün çalışmaktan korkan sosyal anksiyetesi olan herkes okuyo.Öyle diyorsanız öyledir.
Sizde bana sanane diyebilirsiniz de kadın ulusa seslenmemişki bir muhatabı var ve onun durumuna cevap veriyor, özelliklede belirtilmiş çalışmaktan korkanın herhangi bir maddi zorunluluğu yok, lale hanım da maddi zorunluluğunuz yoksa çalışmayadabilirsiniz strese gerek yok demiş, herkes çalışacak diye bir kural yok, sağlığını olumsuz etkileyecekse hayatına böyle de devam edebilir kendini sıkışmış hissetmesine gerek yokE herhalde öyledir. Konu sahibine de siz calismayin böyle sorununuz varsa yazmışsınız. Doğrusu bu olacaktı gidin çalışın kendi ayaklarinizin üstünde durun. Zorlukları aşın sinirlari zorlayın. Benim verdiğim cevaptan da sanane diyebilirsiniz. Ama buradaki yazınızı bütün çalışmaktan korkan sosyal anksiyetesi olan herkes okuyo.
Estağfurullah neden sana ne diyeyim?E herhalde öyledir. Konu sahibine de siz calismayin böyle sorununuz varsa yazmışsınız. Doğrusu bu olacaktı gidin çalışın kendi ayaklarinizin üstünde durun. Zorlukları aşın sinirlari zorlayın. Benim verdiğim cevaptan da sanane diyebilirsiniz. Ama buradaki yazınızı bütün çalışmaktan korkan sosyal anksiyetesi olan herkes okuyo.
Sağlığıni olumsuz etkileyecekse işten çıkar ama hiç başlama demek birde mesele maddiyat değil kendi ayakları üstünde durmak en azından bunu denemekSizde bana sanane diyebilirsiniz de kadın ulusa seslenmemişki bir muhatabı var ve onun durumuna cevap veriyor, özelliklede belirtilmiş çalışmaktan korkanın herhangi bir maddi zorunluluğu yok, lale hanım da maddi zorunluluğunuz yoksa çalışmayadabilirsiniz strese gerek yok demiş, herkes çalışacak diye bir kural yok, sağlığını olumsuz etkileyecekse hayatına böyle de devam edebilir kendini sıkışmış hissetmesine gerek yok
Çalışma zorunluluğu olan ama korkan insan da bu yorumdan kendine pay çıkaramaz doğal olarak
Düşünceleriniz dikkate alınır zaten onun için söylemistim. Şahsen bende benzer şeyler yaşadığımicin beni yureklendirecek bir yorum arıyorum konu dikkatimi çektiği içinde bütün yorumları okudumEstağfurullah neden sana ne diyeyim?
Sonuçta herkes kendi rahatsızlığını bilir çözümü de aslında uzmanlar bilir.
Burada herkes yorumunu paylaşır. Kim hangi fikri beğenirse onu uygular.
Ben kimim ki benim düşüncemi dikkate alsın?
Zaten ulusa.seslenmis demedim sosyalleşme sorunu yaşayan dedim aynı sorunu yaşıyorum. Ve her yorum benim için önemli ben önemsiyorumSizde bana sanane diyebilirsiniz de kadın ulusa seslenmemişki bir muhatabı var ve onun durumuna cevap veriyor, özelliklede belirtilmiş çalışmaktan korkanın herhangi bir maddi zorunluluğu yok, lale hanım da maddi zorunluluğunuz yoksa çalışmayadabilirsiniz strese gerek yok demiş, herkes çalışacak diye bir kural yok, sağlığını olumsuz etkileyecekse hayatına böyle de devam edebilir kendini sıkışmış hissetmesine gerek yok
Çalışma zorunluluğu olan ama korkan insan da bu yorumdan kendine pay çıkaramaz doğal olarak
Arkadaşım;Düşünceleriniz dikkate alınır zaten onun için söylemistim. Şahsen bende benzer şeyler yaşadığımicin beni yureklendirecek bir yorum arıyorum konu dikkatimi çektiği içinde bütün yorumları okudum
Ben karşımdakini kendim gibi görüyorum şahsen ben buraya bir konu açsam yorumlarıni dikkate aldigim.icin açarım ama herkes dikkate almiyoArkadaşım;
Düşüncelerimiz 1 gram dikkate alınsaydı, buradaki milyonlarca kadın “dayak yiyorum, ihane uğruyorum” dediğinde “boşan” diyoruz. Birinden biri bari boşanma davası açardı.
Artık çoğu zaman bu korkunç konulara yorum bile yapmıyorum.
Burası iç dökme yeri.
Hiç kimse sizin benim aklımızı beğenmez.
Dikkat ettiyseniz konu sahibi bana cevap vermeye tenezzül dahi etmemiş.
Dedim ya ben kimim ki benim düşüncelerimi önemseyecek?
Evet çalışma ihtiyacım olmadı yani şöyle söyleyim arada geçici yapılacak işlere hiç girmek istemedim ama şimdiye kadar da çalışabilmek için uğraştım yıllarca derslerle eve kapandım vs. o nedenle çalışmama önerisine cevap vermek istemedim şuanda ilk kez şartları şağlayabildiğim için çalışmam gerekecek şuan artık kendimi mecbur hissediyorum diyebilirimArkadaşım;
Düşüncelerimiz 1 gram dikkate alınsaydı, buradaki milyonlarca kadın “dayak yiyorum, ihane uğruyorum” dediğinde “boşan” diyoruz. Birinden biri bari boşanma davası açardı.
Artık çoğu zaman bu korkunç konulara yorum bile yapmıyorum.
Burası iç dökme yeri.
Hiç kimse sizin benim aklımızı beğenmez.
Dikkat ettiyseniz konu sahibi bana cevap vermeye tenezzül dahi etmemiş.
Dedim ya ben kimim ki benim düşüncelerimi önemseyecek?
Güzel kardeşim ben mental sağlığı kastettimOyun
Sağlığıni olumsuz etkileyecekse işten çıkar ama hiç başlama demek birde mesele maddiyat değil kendi ayakları üstünde durmak en azından bunu denemek
Vallaj sizin konunuzu kendi konummus gibi benimsedim. Sosyal fobi yaşamayan biri için çok alelade bir durum olabilir. Ama benim için büyük sorun çocuğum büyüyor ve annesinin böyle bir problemle yaşadığını farketmesini bilmesini hiç istemiyorumEvet çalışma ihtiyacım olmadı yani şöyle söyleyim arada geçici yapılacak işlere hiç girmek istemedim ama şimdiye kadar da çalışabilmek için uğraştım yıllarca derslerle eve kapandım vs. o nedenle çalışmama önerisine cevap vermek istemedim şuanda ilk kez şartları şağlayabildiğim için çalışmam gerekecek şuan artık kendimi mecbur hissediyorum diyebilirim
Şartlı bir önerme var burda bunu gözden kaçırdınız galibaZaten ulusa.seslenmis demedim sosyalleşme sorunu yaşayan dedim aynı sorunu yaşıyorum. Ve her yorum benim için önemli ben önemsiyorum
Bak güzel kardesim bende yanlış yazmışım zaten salağa anlatır gibi anlatmana gerek yok bende. Diyorum ki canım kardesim herkese paraya ihtiyacı olduğu için çalışmaz anlatabildim miGüzel kardeşim ben mental sağlığı kastettim
Ben kendi ayakları üzerinde durmayı maaş almaya endekslemiyorum
Örneğin ben uçağa binmekten korkuyorum ciddi boyutta fobim var, bunu aşsam hayatım kolaylaşır evet ama mecbur muyum değilim ve bunun üzerine gitmeyi bu korkuyu aşmayı tercih etmiyorum
Benim için aynı şey, aşsa faydasına olur, aşma çalışma zorunluluğu yok, tamamen tercih meselesi
Bir başkasının para kazanma zorunluluğu vardır doğal olarak bunun üzerine gidip destek alıp aşmak zorundadır, bu tercih değildir, anlatabildimmi
En büyük motive kaynağınız yanıbaşınızdaymış çok şanslısınızVallaj sizin konunuzu kendi konummus gibi benimsedim. Sosyal fobi yaşamayan biri için çok alelade bir durum olabilir. Ama benim için büyük sorun çocuğum büyüyor ve annesinin böyle bir problemle yaşadığını farketmesini bilmesini hiç istemiyorum
Ama.siz beni yanlış anlayıp tartismissiniz benle yüzyüze konuşsak hiç yanlış anlamayacaz bende köpekten korkuyorum ama öyle böyle değil herkesin hayatıni ektileyen bir.cok.sey.var benim annemde böyleydi bende böyle oldum sıranin kızıma gelmesinden korkuyorumEn büyük motive kaynağınız yanıbaşınızdaymış çok şanslısınız
Benim de çocuğum var, uçak fobim olduğunu biliyor, ben büyüyünce pilot olayım benim uçağıma binersin korkmadan diyor, neden olmasın dimi
Ben sadece paraya ihtiyacı olanların mı çalıştığını zannediyorum sizceBak güzel kardesim bende yanlış yazmışım zaten salağa anlatır gibi anlatmana gerek yok bende. Diyorum ki canım kardesim herkese paraya ihtiyacı olduğu için çalışmaz anlatabildim mi
Ben sizinle tartışmadım, aklımdan bile geçmedi, terslenmeyi sevmiyorum o yüzden daha uzatmayalım lütfenAma.siz beni yanlış anlayıp tartismissiniz benle yüzyüze konuşsak hiç yanlış anlamayacaz bende köpekten korkuyorum ama öyle böyle değil herkesin hayatıni ektileyen bir.cok.sey.var benim annemde böyleydi bende böyle oldum sıranin kızıma gelmesinden korkuyorum
Normalde yuzyuze konuşsak aynı fikirde bile olabiliriz ama yazıya doktugumuzde tartisiyormusuz gibi bir hava oluyorBen sadece paraya ihtiyacı olanların mı çalıştığını zannediyorum sizce
Neden bu şekilde cevap verdiniz? Gayet düzgün özenli yazdım size, salağa anlatır gibi filan hoş oldu mu?ben böyle birşey mi yaptım size?insanca konuşabileceğimizi sanmıştım, neyse hoşçakalın
Bende bebek düşünüyorum işe başlayınca ve ilerde bebek olursa kendim için baya büyük bir adım atmış olacağım gibi .Vallaj sizin konunuzu kendi konummus gibi benimsedim. Sosyal fobi yaşamayan biri için çok alelade bir durum olabilir. Ama benim için büyük sorun çocuğum büyüyor ve annesinin böyle bir problemle yaşadığını farketmesini bilmesini hiç istemiyorum
Yooo yanlış anlamayın bana cevap vermek zorunda değilsiniz.Evet çalışma ihtiyacım olmadı yani şöyle söyleyim arada geçici yapılacak işlere hiç girmek istemedim ama şimdiye kadar da çalışabilmek için uğraştım yıllarca derslerle eve kapandım vs. o nedenle çalışmama önerisine cevap vermek istemedim şuanda ilk kez şartları şağlayabildiğim için çalışmam gerekecek şuan artık kendimi mecbur hissediyorum diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?