- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.526
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Ya ben kilo vericem diye patlamis misirdan , nutelladan vaz gecmek zorunda miyim.
Gecmis, gelecek yerine suani yasarsan yasadiklarin daha kolay gelir sana.
Hehehe hiç güleceğim yoktu. Allah da seni güldürsün. :)
Teşekkür ederim geleceğim geçmişimin tekrarı gibi olunca zor oluyor.
Gönlünden geçen pek çok şeye eziyetsiz, zahmetsiz ulaşan insanlar gibi olmak istiyorum.
En azından bir konuda bunu yaşamak isterdim.. Güzel bir duygu olsa gerek
eşin şeytana duydu derken ? nasıl borca batırmış sizi kumarla mı ?
e hayat böyle biraz.
fenaymış geçmiş olsun, e cana değilde mala gelsin ne diyelim
fenaymış geçmiş olsun, e cana değilde mala gelsin ne diyelim
Canım benim seni iyi anladığımi biliyorsun 10 yıllık evliyim ve bütün istediklerime maalesef aynı anda sahip olamadım,olduklarımda elimden kaydı gitti
O sebeble hayat bizi nereye surukleyecekse onu yaşamaya razi ol ve beklentilerini azami düzeye indir yoksa benim gibi çok bocalarsin
eski konunu hatırlıyorum eşinin bu anlayışlı iyi eş halleri hep ondan ötürü
yaptıklarından dolayı eziklik duyuyor sesini çıkaramıyor sana bence
Belkide gerçekten sana yaşattıklarına pişmandır bunu zamanla tam olarak anlayabilirsin 1.5 ay bunu anlamak için çok erken bence.Biliyorum canım teşekkür ederim.
Beklentilerimi azaltmaya çalışsam da arada bir şeytan dürtüyor.
Ben de suçluluk duygusundan diye düşünüyorum aslında ama bazen de bir yere kadar gerçekten pişman olmuş olmasa
ara ara patlak vermez mi, o da insan sonuçta çok abartı haksızlıklarım karşısında bile 1 buçuk ay tepkisiz kalmasını
iyiye yoruyorum acaba artık gerçekten her anlamda benim mutluluğum ön planda mı onun için.
Bu şerde böyle bir hayır mı var diye.
Ama haklısınız kendimi kandırıyorum belki de
Belkide gerçekten sana yaşattıklarına pişmandır bunu zamanla tam olarak anlayabilirsin 1.5 ay bunu anlamak için çok erken bence.
amin herşey gönlüne göre olsun.Ben çok agresif biri olduğum için o kadar süre dayanamazdım ondan öyle geliyor belki de.
Umarım gerçekten pişman olmuştur ve her anlamda dediği gibidir.
Göreceğiz. Allah yeni bir hayal kırıklığı göstermesin..
Sen hiç bir şeye birden sahip olamadım diyorsun da hayat hep öyle canım. Hep bir şeylere ulaşmak için diğerlerinden vazgeçiyoruz.
Ben nedense eşinin samimiyetine inanıyorum bi farklı olayı da ben yaşadım. Biz de ailesi yüzünden borç ödüyoruz. Ben de pek sabırlı değilim arada sinirliyken herşeyi söylüyorum ama bakıyorum eşimin gıkı çıkmıyor o zaman farkına varıyorum gerçekten pişman öyle ki tek başımayim bu zor günümde bi sen varsın diyor devamlı o zaman söylediğim laflara utanıyorum.
Her şerde bi hayır vardır ne yapalım böyle yaşayacagimiz varmış, anı yaşamak gerekiyor bazen de.
Merhaba nomunomuchua, başına gelenleri şimdi gördüm. Bununla geçmiş olsun. Musmutlu olmak herkese hemen nasip olmuyor, sabırlı ol. Daha güzel günlerin olacaktır. Yeter ki bahsettiğin kayıp tekrar tekrar yaşanmasın.
Hayat böyle işte... Kademe kademe ulaşıyoruz arzularımıza. Her şey bir anda olmuyor ki... Hem özlemek de güzeldir, belki bazı mahrumiyetlerde de bir tat vardır. Alışık olduğumuz, rahat ettiğimiz çevrede olamıyorsak, bulunduğumuz yerin hoşluklarını görmeye çalışmalı. Önümüzdeki sene ben de istemediğim bir kentte yaşamaya mecbur kalabilirim kendimi böyle hazırlıyorum :) Sana da kolaylıklar dilerim.
Kim dört dörtlük bir yaşam sürüyor ki. Bu dünyaya imtihan olmak için geldik keyfinizce yaşamaya değil. Bence sukretmeye bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?