Bu üyenin yazdıklarına bakın,konumu nereye çekti!! Ben yazımın neresinde İzmirli olmayı vurgulayıp bununla övünmüşüm, bir gören varsa bana da söylesin!Tamam, yalan soylemis. Ne yapalim? Her yalan soyleyeni konu kahramani haline getiriyor musunuz burada?
Izmirli degil de Batmanli veya Rizeli olsaydiniz yine ayni minvalde bir konu acar miydiniz acaba?
Izmirli olmaya bir vurgu var yazinizin satir aralarinda. Bu durumda bize Izmirli oldugunuz icin sizi kutlamak duser.
E bu aynj izmirMinik mikro milliyetçi mi olmaya karar verdin:)
Ekleyeyim : İstanbul gibi şehir yok Türkiye'de, escinsel misin İstanbul daha güvenli, dini ve etnik azınlık mısın İstanbul güvenli, sinemaya mı gitmek istiyorsun İstanbul, dindar mısın yine İstanbul, köşede bir cafede gidip kendi başına kitap mı okumak istiyorsun yine İstanbul... bu şehirde aradığın herşey var...
E bu aynj izmirbide alsancakta çimlerde demlenme keyfi var cumartesi gel gör adım atıcak yer bulamazsın
Canim coollukdan ziyade bir kadın olarak İzmir de doğduğum ve büyüdüğüm için kendimi şanslı olarak görüyorum.La dogma buyume Istanbullu olacagima keske Izmirli olaydim cok cool sehirbende hislerimi yazayim didim
Çok yakın bir arkadaşım samsunludur hatta muhabbeti de geçer aramızda. Ama biri sorduğu zaman İzmirliyim der.Açıkçası çokta umursamadım niye böyle diyorsun falan diye de sorgulamadım.Siz ne yaşadınız
Değil mi ,ne kadar kötü bir durum... Bayburt da Diyarbakır da Edirne de hepsi bizim... Böyle insanlar problemli bence. Nedir yani şehrinden utanmak? Aynı toprağın insanıyız.Özentiliktir belki. Ben olsam umursamam. Bazı insanlar doğdukları şehirden utanırlar (ki ağır sıkıntılı bir durum bu) ve kurgularına en uygun gelen şehri seçerler kendilerine.
Benim bayburtlu bir arkadaş var samsun'luyum diyor. Bayburt'un nesi var düşman toprağı mı diyesim gelse de karışmıyorum.
Bende Ankara'lıyım demeye geldim
Değil mi ,ne kadar kötü bir durum... Bayburt da Diyarbakır da Edirne de hepsi bizim... Böyle insanlar problemli bence. Nedir yani şehrinden utanmak? Aynı toprağın insanıyız.
ÇukurambarGelmişsin sorayım yemek niye ucuz Ankara'da:) o yediklerimi İstanbul'da yesem dünyanın parasını bayılmıştım, Çukurağası mı ne öyle bir yerde yedik, mezelerle doyduk.
İçinden mi?diye baslarmisim ben deHerkes Dunyaliyim dese rahat edecek insanlar
İçinden mi?diye baslarmisim ben de
Siz konu açtığınızda insanlar eee diyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?