Sonuç ne yani? İnsanlar ne demeli onu idrak edemedim.Siz konu açtığınızda insanlar eee diyor mu?
Yani saçma geldi bana da. İnsanlar konuyu çok başka yerlere çekmiş ( Sizin için söylemiyorum) Yalanını nasıl çıkarabilirim diye de merak etmiştim aslında. Neyse,iyi akşamlar sağolun yine de emek harcayıp yorum yaptınız...Sonuç ne yani? İnsanlar ne demeli onu idrak edemedim.
Nereye bağlamalıyız bunu? Yalan söylemiş, saçma bir yalan. İyi güzel de ee?
Kız kıyamam yaYani saçma geldi bana da. İnsanlar konuyu çok başka yerlere çekmiş ( Sizin için söylemiyorum) Yalanını nasıl çıkarabilirim diye de merak etmiştim aslında. Neyse,iyi akşamlar sağolun yine de emek harcayıp yorum yaptınız...
Valla 17 senedir izmirdeyim belii daha fazla ama hiç izmirliyim demedim ne varmış izmirdegüzel tamam da izmirliyim diyecek kadar bir durum yok rizeliyim
Kaloforniya mi dostum bizi de aldırsana oralarakızım vatandaşlığımı aldığım gün Kaliforniyalıyım diyeceğim kendime
Kaloforniya mi dostum bizi de aldırsana oralara
Rica ederim, nazik bir insansınız. Teşekkür ederimm:) Ve evet haklısınız sanırım. Takmamak gerek.Kız kıyamam yasksksks
Valla kusura bakma dayanamadım, yaşın da küçükmüş
Ama “ee” lik bir durum yani, saçma sapan bir yalan söylemiş de napasın, napalım?
Boşver takma bile
Siz niye takıldınız bu konuya bu kadar çok onu anlamadım, izmirliyim deyince mutlu oluyor anlaşılan, bende çok bilirim ana baba tüm kütük antepli ama İzmirde doğdu diye ben İzmirliyim diye gezineni, ama belli oluyorMerhabalar. Bir arkadaşım var geçen sene konuşuyorduk. Biz İzmir kökenliyiz.Konu açıldı. Ben İzmirli olduğumu söyledim. Arkadaşım şaşırdı " Aaa sen İzmirli misin? Ben İzmirlileri tanırım, iyi insanlardır" vs. dedi. Bu konuşmayı adım gibi hatırlıyorum. Zaten bu arkadaşım başka bir memleketten.(Şehrini söylemeyim,sadece İzmirli olmadığını belirtmek için yazdım) Her neyse bundan aylar önce bu arkadaşımı bir başka arkadaşa şöyle derken duydum : "Ben İzmirliyim. " O an şok oldum ve bozmadım orada. O günden beri hep ben İzmirliyim demeye başladı. Geçen gün bir öğretmenimiz aranızda İzmirli var mı diye sordu. Ben daha sesimi bile çıkaramadan bu arkadaş direkt atıldı. Ben İzmirliyim diye. Ben de artık ne diyeyim, ben de İzmirliyim dedim. Bir de o zaman bana dönüp, Aaa sen de mi İzmirlisin dedi. Sanki bilmiyor. Nereli olduğumuzun önemi yok tabii,önemli olan insan olmak. Ama bir insan niye yalan söyler ki bu konuda
Ta yillar once okumaya gitmistim.Allahıma şükür Ankaralıyım ama gönlün nereli deseler İzmir derdim. Aklıma da fikrime de orası uyuyor çünkü. belki o da kendini İzmirli gibi hissediyordur. bırak kim ne derse desin..
“Ee” den girip nasıl buralara geldik smsmdmsRica ederim, nazik bir insansınız. Teşekkür ederimm:) Ve evet haklısınız sanırım. Takmamak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?