Yedi vAllahasiddete karsiyim ama hep kadinami yapilicak birazda erkek nasiplensin hos o bana daha hic vurmadi ama o gun cok sinir etmisti sinir krizi gecittrdi defol git diyorum agzimin icine girmis aciklama yapiyo sonrada olan oldu zaten
Ben kavga etmeye karşıyım. Şakasına bile kavga gürültü olan evde huzurlu yaşayamam. O yüzden biz hemen hemen hiç kavga etmedik. 4,5 yıldır evliyim. Bir kez bana kızmıştı, bağırdı. Nedendi hatırlamıyorum. Sonra konuşmadık iki gün falan sonra sıkıldık konuşmaya başladık geçti... Ben cevap vermedim. Vermem zaten. O bana sinirli olduğu zamanlarda (pek sık değil öyle bir kaç kez oldu) genelde haklı oluyor. O sırada bir şey demiyorum ki kavga olmasın. Sonra ortalık sakinleşince açıklayacağım bir şey varsa açıklıyorum ya da gönlünü alıyorum geçiyor. Benim ona kızdığım oluyordu ilk zamanlar ama kızmadan söylüyordum, bir çok şeyi düzeltti ya da ben alıştım. Artık pek olmuyor.arkadaslar evlılıgın ılk yıllarında kavgalar ne sıklıkta oluyor ne kadar suruyor. Bız bır yıllık evlıyız ve hala sureklı kavga edıyoruz. Bu durumu herkes yasıyor mu ne kadar suruyor ?
Biz bir buçuk yıllık evliyiz ve sürekli tartışmalarımıx oluyo ama hafif tartişmaalar arada çook büyük kavgalar ediyoruz en fazla 3 saat küs kalıyorux sonra barışıyoruz çok normal aynı evde olmak ve alışmak zorarkadaslar evlılıgın ılk yıllarında kavgalar ne sıklıkta oluyor ne kadar suruyor. Bız bır yıllık evlıyız ve hala sureklı kavga edıyoruz. Bu durumu herkes yasıyor mu ne kadar suruyor ?
Ben 10 aylik evliyim. Biz sürekli küçük de olsa kavga ediyoruz. Evlendiğimiz günden beri en az 6 defa büyük kavgamiz olmustur. Ama ben hic kin tutamam. Bi insanla kavga etsem tartışsam niye tartıştığımi niye küstügümü bile unuturum.arkadaslar evlılıgın ılk yıllarında kavgalar ne sıklıkta oluyor ne kadar suruyor. Bız bır yıllık evlıyız ve hala sureklı kavga edıyoruz. Bu durumu herkes yasıyor mu ne kadar suruyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?