Bizimde 1 yil oldu.Ilk 6 7 ay da haftada 3 defa küstüğümüz oluyordu.Ama suan iyiyiz cok sükur.İster istrmez kavgalar oluyor malasef.Acisiyla tatlisiyla geciyor istearkadaslar evlılıgın ılk yıllarında kavgalar ne sıklıkta oluyor ne kadar suruyor. Bız bır yıllık evlıyız ve hala sureklı kavga edıyoruz. Bu durumu herkes yasıyor mu ne kadar suruyor ?
bizimde öyle tartışmaların kaynağı kvalide eşimin abileri falan. Onlarda da küslük saatler içinde bitiyo zaten. Birbirimzle alakalı bi sorundan tartışmayalı uzun zaman oldu.Evliliğin başlari zor geçer diyorlar ama 2 senelik evliyim tartismalarımızı elle saysam sayarım onlarinda çoğu kv, gorumce, kaynima filan sinir olup eşime patladigim zamanlar oldu hep. Küslüğümüz 2. Güne sarkmadı ama hiç. Bu seyler evliliğin zamanıyla ilgili değil gibi geliyor bana ama bazılarida ilk yillarda cok didişip sonradan oturttuk filan diyorlar ama ben öyle biseye inanmiyorum iki taraftan biri pes edip pasiflesiyor muhtemelen öyle yuruyordur o iş
Sen idare edip ,sabır göstermeye başlayana kadar bitmiyor..
ilk zamanlar evliliğe alışamama ve hayallerimizdeki ilgiyi göremediğimiz için kavgalar çok oluyor ,sonra bakıyosunki evlilik sandıgımız gibi tozpembe degil.. işte ozaman hayatın gerçekleri erkekler boyleymiş deyip idare etmeye başlıyosu ve alışıyosun..
Sonraki yıllardaki kavgalarda daha ciddi konulardan oluyor. Fakat seneler geçtikçe kavgalardada level atlanıyor , işte ozaman işin ucu mahkemelere kadar gidiyor
bizimde öyle tartışmaların kaynağı kvalide eşimin abileri falan. Onlarda da küslük saatler içinde bitiyo zaten. Birbirimzle alakalı bi sorundan tartışmayalı uzun zaman oldu.
3 yıllık evliyiz annesini ne zaman görsek kavga ediyoruz :) onun dışında sorunumuz yokarkadaslar evlılıgın ılk yıllarında kavgalar ne sıklıkta oluyor ne kadar suruyor. Bız bır yıllık evlıyız ve hala sureklı kavga edıyoruz. Bu durumu herkes yasıyor mu ne kadar suruyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?