• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bır kac yıllık evli olanlara sorum

Espri anlayisindan dolayi bayagi bi tartismisizdir :oha:
Varmi böyle 'espri' anlayisindan dolayi sık sık
Screenshot_2016-01-19-16-11-03.webp
sinirleri bozulan

1 yıllık evliyiz 1 kez kavga ettik üçüncü ayımızdı. Artık dayanılmaz noktaya geldiğinde, uğraşamayacağım Seninle ben gidiyorum işim var dedim. nereye dedi, seni ilgilendirmez dedim. Yanındaki kapıya bi vurdu kapı göçtü camlar yere indi. Ağzımdan o an oha ne kadar güçlüsün diye saçma bi laf çıktı. Sonra bu lafa gülme krizine girip barıştık. Bir daha da hiç kavga etmedik şükür ve bunda eşimin anlayışlı olmasının büyük etkisi var. Benle geçinmek zordur uyuzluğum vardır azdan biraz çok :olamaz:

7 yıllık evliyim ayda 1 ya ederiz ya etmeyiz çocuk olunca kavga etmeye bile üşeniyor insan:))

geçen televizyon da psikikologun biri dedi ki "kari koca arasinda tartismalar varsa o evliligin nefes alip verdiginin devam etmek icin caba gosterdiginin belirtisidir ama kavgalad biter kari koca artik iki yabanci gibi olursa ışte o zaman durum vahimdir " dedi.
galiba önemli olan kavga esnasinda geri dönüşü olmayacak söz ve hareketlerden sakınmak ve fazla uzatmadan barışmak

Evliliğimin üçüncü yılındayım ilk yıl hiç kavga etmedik çok çok güzeldi ikinci yıl Bebeğimiz oldu kv kp yakınına taşındık her günümüz kavgaydı bu sene ise yazın başından beri hiç kavga etmedik iyiyiz.
Belli olmuyor çevresel şartlar ve ortam da çok etkiliyor

arkadaslar evlılıgın ılk yıllarında kavgalar ne sıklıkta oluyor ne kadar suruyor. Bız bır yıllık evlıyız ve hala sureklı kavga edıyoruz. Bu durumu herkes yasıyor mu ne kadar suruyor ?

ilk sene 3 kere kavga ettiğimizi hatırlıyorum 2 si benim hatalı olduğum saçma yere yapılan 2 gün süren ağlamalarımla devam etmişti
diğeri eşimin ve ailemin arasındaki sorunlar yüzünden olmuştu

2. ve 3. sene de 2-3 kere kavga ettik eşimin ailesi yüzünden
eşim sürekli her tatilde ailesinin olduğu şehre gitmek istiyordu filan
ama artık o da bitti gitti

yani toplasan 10-12 diyelim 5 senede

siz neyi paylaşamıyorsunuz?
benim eşim aslında çabuk parlar
ama ben çok sakinim sanırım bu yüzden bizim tartışmalar pek kavgaya dönmez

1 yıllık evliyiz ilk 6-7 ay sık tartışıyoduk ben ağlıyodum filaan o hemen özür diliyodu barışıyoduk. şimdi düşünüyorumda ne gereksiz şeylermiş boşa kırmışım kalbini şuan öle kavga filan etmiyoruz. fikir ayrılığına düşünce tartışıp küsmüyoruz konuşuyoruz gülüşüyoruz :super:

3 yıllı doldurduk. İlk yıl ota b.ka kavga ediyorduk. Alışma evresiydi, o öyle geçti. Sonrasında baya rahatladık. Artık tek kavga sebebimiz eş ailesi. Abartmıyorum, gerçekten tek konumuz bu oluyor. Bazen de kadınların regl öncesi gibi erkeklerde de bir gerginlik görüyorum, sanki kavga edip rahatlamak istiyomuşcasına :KK45:

Bunun bi istatistiği yoktur heralde ilk 1 yıl şu kadar 10.yılda şu kadar diye, hiç kavga etmeyen de vardır,en ufak fikir ayrılığını kavgadan sayan oturup orta yolu bulmak yerine günlerce trip atan da vardır

Benim evli bir arkadaşım var erkek.
Onunla geçenlerde konuşmuştum evleneli bir yıl oldu ve bir yıldır kavga etmediğimiz bir gün bile yok dedi.
Aynı eve girince farklı oluyor istersen 10 yıl tanı aynı çatı altına girdnmi sorunlar başkalaşıyor demişti.
Yani genelleme yapılcak olursa 1 yıl birbirini aynı evin için tanıma süreci oldugu için kavga ediliyor sanrm

İlk 5 yılımız kedi köpek gibi dalaşmakla geçti günlerce aynı evin içinde küs kalırdık
Evliligimiz 14 yili geçti cok sukur
Simdi leylayla mecnun gibi hep dip dibeyiz kavgalarımız 5 dakikayı geçmez asla küs kalamayız o lep demeden ben anlarım ben demeden o. yani benim 14 yıllık tecrübeme dayanaraktan diyebileceğim tek şey mutlu olmak istiyorsanız birbirinizi olduğu gibi kabul edeceksiniz zamanla karşındaki insani tanıdıkça kavgalarınızda azalacak

Bi dk bi dk eşiniz mi sizden tokat yedi:KK70:
Yedi vAllaha :sinirli: siddete karsiyim ama hep kadinami yapilicak birazda erkek nasiplensin:sopa:hos o bana daha hic vurmadi ama o gun cok sinir etmisti sinir krizi gecittrdi defol git diyorum agzimin icine girmis aciklama yapiyo sonrada olan oldu zaten:süslü:

bende iki yıllık evliyim..
ilk günlerde birbirinizi tanimaya çalışıyorsun.
kavga evlilği yıpraniyor. bizde sıkıldık eşime kavga felan etmeyelim dedim
ben başlatiyormuşum kavgaya.
arada tartışmalarimiz oluyor hep ben hep benim dediğim olsun demekle olmuyor
çoğu bu yüzden evlilkleri bitiriyo.hakli kimse o olcak ama anlayan olmuyo
biz kavga etmek yerine eşimle bu sorunu oturup konuşuyoz çözmeye çalışıyoruz. çok şükür :) tartişmalarimiz mutlaka oluyor.
ilk zamanlarda kavga ettiğimdede oldu.. tabi evlilikte hep baldan tatlı olmuyo maalesef tuzun biberi de olucak.
siz yenisin tanimaya çalışıyosu o yüzden evlilk oturmuyor ama sık sık kavga ederek evlilik düzene oturmuyor maalesef biz bunu çözmüştük.

Her evlilik bir olmazki canım biz iki seneyi bitirdik 3 defa kavga ettik ama arada laf sokmalar hep baki:))

Biz 9aylik evliyiz ama cevap vermek istedim konuya. Bizim hic kavgamiz olmadi cok sukur. İlk ay sadece ufak sorunlarimiz tartismalarimiz oldu. Ama sonrasinda bebek haberi aldiktan sonra dogru durust tartismamiz bile olmuyor. Yasadimiz kucuk capli sorunlar oluyor ama ikimiz de dayanamiyoruz birbirimizin gonlunu aliriz hemen. Bizim de maddi sorunlarimiz var, farkli olan huylari var ama sevdigim icin bunlara uyum saglamakta zorlanmiyorum. İnşallah hep boyle olur diye dua ediyorum :)

olmuyor cok ya arada bir ufak tefek seyler devamli bunu yasamak heleki ilk seneler kotu

Benim 1 yıl olacak 25 Ekimde ilk bi kaç ay oldu kavgalarımız şimdilerde ayda yılda bi ediyoruz. İlk zamanlar güç savaşı oluyo diye düşünüyorum biraz alttan al dozunu kaçırmadan sonra normale dönüyolar. Benim kocam da öyleydi şimdi seni döverim dese bile döversin kocacım diyorum gülüyoruz (dövse konu değişir o ayrı tabi).

3yıllık evliyiz ilk bir sene çoook ederdk fena kavgalar sonra azaldı hafta da bir falan ruh haline bağlı :deli::rapci:

Back
X