Bir Kadın Düşünün

okuduklarıma inanamadım bu yaşa geldim çok şey gördüm duydum ama bunun gibisini de ilk defa duyuyorum... Allah kimseyi şaşırtmasın ne günlere kaldık

Peki bunu nasul yapabilirim ki?Kim der ben öyleyim böyleyim die...Kadının teli gizli da bilemedim kaç hattı var...Sadece bir tekefon numarası var elimde bir de takma isim:duygu

Maalesef,bazen ins nefret ediyo,görmek dahi istemiyo ama affettim bi kere ...Çocuklar a kıyamıyo insan...Belki zor ama ...

geçmiş olsun zor durum eşinle aran nasıl şimdi? ne durumdasınız?
Yani şu an daha iyi...Atlattım ufak tefek pürüzler oluyo ....Herşey düzeliyor ama eskisi gibi asla olmuyor...sayfa yırtıldı ve biz onu zar zor yapıştırdık...O iz ömür boyu kalacak

eşinizde sizde bu kadından uzak durun belli ki ruh hastası...
size ve evliliğinize zarar vermesin...

eşinizde sizde bu kadından uzak durun belli ki ruh hastası...
size ve evliliğinize zarar vermesin...

Eşim kesinlikle muhatap olmuyo

VER BAKALM ELNDN GELENINI ARDINA KOYMA KOCAMI MUTLU EDMDM BSKALARNA MI GTMIS DYCN APTAL VERMESN SENDN ORUSPU YOK

Dün gece beni aradı msj attı bende seni mahkemeye vericem dedim işte sonuç yukarda

bu mesajı kocan da gördü mü ne dedi??
görmediyse de göstermelisin..

Gösterdim eline verdim al haddini bildir dedim aramadı,bulaşmak istemiyorum dedi,şeytan o dedi....Onun amacı zaten myhatap olmak dedi..Rabi ben çıldırdım evden çıktı..Ailelerimizi aramış babam,kayınbabam aradı. ..Çıldırdım ağladım..Sonr geldi ağladı..Kurtulamıycazmı bu pislikten dedi...Zırıl zırıl ağladı...Ve numaramı değiştirmemi istedi. ..Ben ise hala değiştirmedim...Şu an ise tavır yapıyo

ne diyeceğimi şaşırdım şimdi. yani 30 erkekle aynı anda konuşan ve çocuğunun babasının kim olduğunu bilmeyen bir kadınla neden ortak paylaşımınız var ki? ne gerek var ki böyle bir şeye?

Ben sizin konunuzu yanlış mı anladım. Ben sandım ki bunlar 15 ay önce yaşanmış, kavgalar tartışmalar olmuş, adres değişmiş, ortam değişmiş, o arkadaşlardan uzak yeni bir hayat kurulmuş, hala kırgın ama yola devam kararı alınmış. Ben bu şekilde düşünmüştüm.
Şimdi kadına mesaj atmanın, seni mahkemeye vericem demenin anlamı ne? İlk eşiniz mi aramış bu kadını arkadaşlarından numarayı alıp yoksa kadın mı bulmuş eşinizin numarasını bir şekilde?

Bizim lise de bi kız vardı 12 kişiyle birlikte görüşüyordu tipine baksan miden bulanıyor içinin pisligi dışına sirayet etmiş artık ! Var böyle pislikler maalesef. Bi de başkalarının kocalarini ayartinca kendini kadın saniyor or.s.pulugyla övünüyorlar !

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ağzım açık okudum resmen
ve tıpkı söylediğin gibi bu kadını düşündüm
sonrada ne yaptım biliyormusun
acıdım

madem bu kadar iştahlı bu kadar arzulu bu kadar da edepten yoksun sun be hatun
dök ticarete en azından para kazanırsın

acıdım haline
bedava ya gidiyorsun

valla bende anlamadım eşinizin bu kadınla ilişkisi mi olmuş???
ya mahkemelerle ne uğraşıcaksınız ruh hastası gerçekten...
eşinde sende değiştir numaranızı bitsin gitsin...

doğru anlamışsın canım aynen....Kadın eşimin numarasını falan bilmiyo,2 yıl öncr başlayam bişi,kadın 155,112,156 gibi hatları arıyo yakınıyo aradıklarında nurmara ekrana düşüyo zaten...beni arayan kadın...eşimle şu an hiçbi alakası yok...yani 15 aydır hiçni alakası yok...Beni arayınca bende msj attıö seni savcılıpa vericem die olay bu

valla bende anlamadım eşinizin bu kadınla ilişkisi mi olmuş???
ya mahkemelerle ne uğraşıcaksınız ruh hastası gerçekten...
eşinde sende değiştir numaranızı bitsin gitsin...

Hiçbir ilişkisi yokmuş sadece telde görüşülmüş....ilişkisi olan eşimin iş arkadaşıymış

Hiçbir ilişkisi yokmuş sadece telde görüşülmüş....ilişkisi olan eşimin iş arkadaşıymış

e size niye sıçradı ozaman neden mahkemeye vericem seni olayına kadar geldiniz??
madem eşinizin bir ilgisi yok konuyu uzatmayın numaralarınızı değiştirin..
gerekirse ailenizde değiştirsin...

Sizi durduk yerde 15 ay sonra mı aradı? Cidden sıyırmış bu kadın. Bence değiştirin numaranızı. Sokakta deli gibi sağa sola bağıran bir adamla aynı kaldırımda yürüsek ne yaparız? Hemen karşı kaldırıma geçeriz çünkü delinin ne yapacağı belli olmaz. Artık hat değiştirmek de kolay, rehberinizdeki herkese mesaj atıyor operatörünüz. Hani engel de yok değiştirmeye. Artık geride bırakın o kadınla ilgili her şeyi.

ne diyeceğimi şaşırdım şimdi. yani 30 erkekle aynı anda konuşan ve çocuğunun babasının kim olduğunu bilmeyen bir kadınla neden ortak paylaşımınız var ki? ne gerek var ki böyle bir şeye?

Çok haklısın,aöyle bi kadın ki anlatamam...muhatap olmuym diosun ara sana çok önemli bişi anlatıcam die msj atıyo e kadınız insanın merak duyguları kabarıyo pislik

e size niye sıçradı ozaman neden mahkemeye vericem seni olayına kadar geldiniz??
madem eşinizin bir ilgisi yok konuyu uzatmayın numaralarınızı değiştirin..
gerekirse ailenizde değiştirsin...

Canım 15 ay önce ben bu olayı öğrenince kadının üzerine gittim tehditler savurdum kadın normal değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…