bir kadın hoşlanmadığı bir erkekle sabahlara kadar tel de ve nette konuşur mu ?

evet arkadaşlar merak ediyorum sadece :) zaman değişti çok normal arkadaşları ile sabahlara kadar telde konuşan kızlar gördüm acaba amaçları ne olabilir bir türlü anlamadım bilen var mı :)

Sevgilinle kız arkadaşının msjlarını bulduğunda şaşırdığına gore bu kadar yakın olduklarını bilmediğin anlamına geliyor buda bu işte bir iş olduğunu kanıtlar zaten canım... Peki senin yanında nasıllar sabahlara kadar konuşan arkadaşlar kadar samimiler mi ?

İyi anlaşıyor olabilirler, mizah anlayışları, kafa yapıları birbirlerine uygundur, birlikte eğleniyorlardır, bu illa birbirlerini çekici bulup ilişki yaşamak isteyecekler değil ya.

Son düzenleme:
ben online servise girdim kafede telden..teli unuttu kafede..orda baktım işte ayrıntılı dökümana benim kız arkadaşla sabah 7 ye kadar mesaj attmış aramış düzenli olarak 2 aydır..bir de zaten aramızda bi iyi bi kötü oluyordu sonra eve geldim faceine girdim orda da arşivlenmiş mesajlarda buldum konuşmalar ama normal gibi duruyordu bunlar daha eskiydi...tel konuşmaları daha yeni
inanın kafam karıştı çok.. bir de her sevgilim beni aldatıyor bende mi sorun anlamadım :)
bı an eskıye dondum valla cnm ıster masumca olsun konusmaları ıster olmasın benden sana tavsıye her ıkısıylede ılıskını gozden gecır eskı sevgılımle ben en yakın arkadasım yuzunden ayrıldım :9: sagolsun hem boynuzu taktılar hemde hancerı , bı kızla bı erkek gecelerı sabahlara kadar konusabılır konusamaz demıyorum ama ya her ıkı tarafta bırbırınden hoslanıyordur yada bı taraf bunun baska bı hesabı acıklaması yok bence bız kızlar cok masumane yaklasabılıyoruz ama malesef karsı cınsımız o kadar masumane olmuyor

bu arada konu sahibi arkadaşa ayıp olmasın diğer sayfaları sonradan okudum.. kötü bi durum.. sevgili arkadaşla tanıştırılmaz..

kesinlikle altında bir şeyler olduğunu düşünürdüm.hiç de iyi niyetli bakmazdım böyle bir olaya.büyük konuşmayım ama sindiremezdim.ne olursa olsun konuştuklarını sana söylememişler, gizlemişler.kısaca ortada hem yalan hem de büyük saygısızlık var.beni seviyorsa, sayıyorsa sabaha kadar konuştuğu kişileri bana söylemek durumunda.bende olsam söylerim.söylenmediği durumlarda da art niyet ararım

Benim fikrim; sabaha kadar konuşuyorlarsa düzenli olarak, mesajlaşmalarda başladıysa olan olmuştur.

Sizin konunuzda bunun en güzel örneği.

sabaha doğru uyku bastıkça muhabbet saçmalaşıp tehlikeli olabilir
gerek yok bu kadar modernliğe:ssz::ssz:
hem merak ettim senin sevgilinse sen niye sabahlara kadar konuşmuyorsun
bi gün boyunca sen konuş bidaha birbirlerinin akıllarına gelmezler
o zaman anlaşılır sıkı fıkı dostlar mıymış yoksa başka bi niyet mi varmış işin içinde

Arkadaşça muhabbet etmiş olabilirler ama telefon kapatıldığında hala arkadaşça hisler düşündüklerine açıkçası inanmam ben. Ne bulmuşlar o kadar konuşacak yani... Yüzyüzeyken anlarım da telefonla insan her zaman sevgilisiyle bile konuşamıyor sabaha kadar. Hiç böyle karamsar yorumlar yapmam esasen ama anormal geldi bana.

bilemedim benim vardı böyle bi erkek arkadaşım sabaha kadar çok konuşmuşluğum vardır msn de. biz genelde rock müzik grupları youtube da ki videoları, bi de siyaset konuşurduk. dünya ahiret kardeşim olsun biraz da tipsiz bişeydi ama çok kafaydı. şimdi evliyim hamileyim falan girip kimseyle kızlarla bile konuşmaya fırsat olmuyo çünkü zaten msn bitti. ama güzel di muhabbetler ve hiç birimizde art niyet yoktu.
bu işte benim merak ettiğim bunlar konuşuyolar senin neden haberin yok. işin o kısmı biraz mide bulandırıcı. ama bunun dışında heer kafa dengi insana potansiyel sevgili gözüyle bakılması, bu tip önyargılı bakış açısı bana hoş bi tavır gibi gelmiyo.

bu arada konuya cvp evet bi kadın sabaha kadar hoşlanmadığı bi erkekle muhabbet edebilir, o erkek kız arkadaşının sevgilisi olmadığı sürece...
gizli saklı dolaplar dönüyosa iş bambaşka bi hal almış demektir zaten.

Egolarını tatmin ediyorlar benim tüm arkadaşlarım öyle mesela :ssz:

ben online servise girdim kafede telden..teli unuttu kafede..orda baktım işte ayrıntılı dökümana benim kız arkadaşla sabah 7 ye kadar mesaj attmış aramış düzenli olarak 2 aydır..bir de zaten aramızda bi iyi bi kötü oluyordu sonra eve geldim faceine girdim orda da arşivlenmiş mesajlarda buldum konuşmalar ama normal gibi duruyordu bunlar daha eskiydi...tel konuşmaları daha yeni
inanın kafam karıştı çok.. bir de her sevgilim beni aldatıyor bende mi sorun anlamadım :)

online servisten nasıl bakılıyor ki bende bakmalıyım yahu

bilemedim benim vardı böyle bi erkek arkadaşım sabaha kadar çok konuşmuşluğum vardır msn de. biz genelde rock müzik grupları youtube da ki videoları, bi de siyaset konuşurduk. dünya ahiret kardeşim olsun biraz da tipsiz bişeydi ama çok kafaydı. şimdi evliyim hamileyim falan girip kimseyle kızlarla bile konuşmaya fırsat olmuyo çünkü zaten msn bitti. ama güzel di muhabbetler ve hiç birimizde art niyet yoktu.
bu işte benim merak ettiğim bunlar konuşuyolar senin neden haberin yok. işin o kısmı biraz mide bulandırıcı. ama bunun dışında heer kafa dengi insana potansiyel sevgili gözüyle bakılması, bu tip önyargılı bakış açısı bana hoş bi tavır gibi gelmiyo.

şöyle ki benimde uzun süreli konuştuğum arkadaşları vardı siyaset konuşurduk sosyoloji fela filan ama yalnız bu arkadaşın kız arkadaşı varsa hassasiyetleri göz önünde tutar ve asla gece aramazdım ve haftada bir felan arardım yani iyi niyetli olunabilir ama karşı tarafı da düşünmek lazım

Back
X