• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadin neden sevilmez istenmez

Sohbet etmeye teşebbüs eden olmuyor genelde
Yahu niye etsinler durup dururken?
Bir ortamı olması lazım.
Bir arkadaş soğuk duruyorsanız ulaşılmaz görüyorlardır demiş de güzel kadınlar soğuk dursalar da erkek sohbet açmaya çalışır. Öyle aşırı alımıyla, dış görünüşüyle gel bana diyen bir görüntünüz yoksa da derinine inene kadar güleryüz, ufak sohbet muhabbet önemli olur.

Vallahi sizin nesli bilmiyorum ama bizim nesilde (y kusagi) acayip guzel kizlar vardi yani erkekler acisindan guzeller arasinda en guzeli secme gibi bir luks vardi, simdiki nesildede cok guzel kizlar eminim vardir ama bakiyorumda z kusagi bana cok kaba saba geliyor.

Gecen mesela iki kiz gordum ikizlerdi, 15-16 yasindalardi, biri bas ortulu digeri ortusuz yuzleri su gibiydi, vucut hatlarida yerinde duruyordu ama inanilmaz kaba tiplerdi, erkek gibi bacaklarıni yayip oturmuslar, ellerinde sigara höt zöt konusuyorlardi, mesela erkek olsam ikisinede pas vermezdim.

Adina aura deyin, ne derseniz deyin, dişi olmak, cekici, karizmatik olmak baska bisey ve evet bence dis gorunus fena halde onemli, kimse (adaylar icin diyorum) durduk yere bir kiz ya da erkekle sohbet acmaz dis gorunusunu begenmediyse.

Sizin durumunuzu bilemiyorum ama mesela ben melankolik insanlarida hic sevmem, negatif enerji yayan suratsizlarida, arkadas olarak da sevmem.

Bu konuyu sürekli aciyorum belki ama artık gerçekten bu durum beni üzmekten çok meraka düşürmeye başladı.
Ayrica o kadar bıktım ki bu durumdan. Bak ilkokuldan beri hiçbir kimse tarafından sevilmedim. Anaokulunda birini seviyordum çocuk benden kaçıyordu. İlkokulda birini sevdim o da aynı şekilde dalga geçti. Ortaokulda sevdim o da başkasını sevdi benimle alay etti. Lisede sevdim o da başkasını sevdi. Kimseden karşılık görmedim. Ve başka kimse de beni sevmedi. Çirkin değilim, ya da yüzüne bakilmayacak biri değilim ama durum bu.( şimdi ne biliyorsun çirkin olmadığını diyebilirsiniz ama gerçekten değilim ya, bir de sürekli manken gibisin yüzün çok güzel falan derler yani kendimi övmek için değil gelecek cevaplara ithafen yaziyorum. Zaten askin tiple ilgili olmadigini da biliyorum)
Üniversitede arkadaşıma teklifler yağarken bana kimse gelmedi. İş hayatına gectim orda da durum pek farklı değil. Yani durum vahim. Cok canim sıkılıyor kimse tarafından sevilmeye layık görülmemek, kimse tarafından seçilmemek. Kendimi hep eksik hissettim ve hissetmeye devam edeceğim. En ufak bir şeyi ilgi sanmaktan hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum. En ufak bir bakışa binlerce anlam yüklemekten sıkıldım. Hep ayni şeyleri yaşıyorum aradan yıllar geçti 1 allahin kulu da bana aşık olmadı. Ben bu kadar mı sevilmeye layık olmayan bir insanım. Tipini begenmedigim insanlar bile beni sevmiyor. Ben niye yaşıyorum ki o zaman? Sevmek ve sevilmek duygusu olmayınca bence hayat çok anlamsız. Ben aşk insanıyım aşkı ve ilişkileri çekmek isterim kendime, ama o kadar uzağım ki yıllardır. Sizce neden böyle olabilir?
Büyük ihtimal psikolojin yeterince iyi olmadığı için insanlar gelmiyordur.bana da hep öyle oluyordu çünkü.bir de çok şişman kişilerin de çok çirkin kişilerin de çok kısa boylu kişilerin de bir sürü ve çok güzel ilişkileri olabiliyor ve oluyor.eskiden benim de zoruma giderdi ama yapacak birşey yok alışmaktan başka.kısmet işte.hayatın kendine özgü kuralları var.

Aşkın dış görünüşle ilgisi yok evet de belki beğendiğin erkekler senin ayarında değildi? Belki kişiliğinle alakalı sorun var. Fiziksel görünüşüne bu kadar takılacağına davranışlarını gözden geçirmelisin.
Ayarı olmasa bile kimler kimlerle oluyor? Bu kıstas değil ki.

Vallahi sizin nesli bilmiyorum ama bizim nesilde (y kusagi) acayip guzel kizlar vardi yani erkekler acisindan guzeller arasinda en guzeli secme gibi bir luks vardi, simdiki nesildede cok guzel kizlar eminim vardir ama bakiyorumda z kusagi bana cok kaba saba geliyor.

Gecen mesela iki kiz gordum ikizlerdi, 15-16 yasindalardi, biri bas ortulu digeri ortusuz yuzleri su gibiydi, vucut hatlarida yerinde duruyordu ama inanilmaz kaba tiplerdi, erkek gibi bacaklarıni yayip oturmuslar, ellerinde sigara höt zöt konusuyorlardi, mesela erkek olsam ikisinede pas vermezdim.

Adina aura deyin, ne derseniz deyin, dişi olmak, cekici, karizmatik olmak baska bisey ve evet bence dis gorunus fena halde onemli, kimse (adaylar icin diyorum) durduk yere bir kiz ya da erkekle sohbet acmaz dis gorunusunu begenmediyse.

Sizin durumunuzu bilemiyorum ama mesela ben melankolik insanlarida hic sevmem, negatif enerji yayan suratsizlarida, arkadas olarak da sevmem.
Bana çok naif kibarsin diyolar genelde

İletişimim varken de pek farklı değildi evet şu an iletisimim yok çünkü umursanmamaktan korkuyorum
Tamamen KISMET bacım.ne utangaç, kafasını yerden kaldırmayan kişilerin ne hayırlı kısmetleri oluyor.millet de kısmet ayağına gelmez, iletişim kur falan diyor.ee bu kadar kadın sanki bu işi biliyor mu? Çevrende de vardır zaten ulen şu tip nasıl koca bulmuş dediğin? Hiç diplomatik olamayacağım valla diğer arkadaşlar gibi.

Bana çok naif kibarsin diyolar genelde
Miyminti demek yerine naif ve kibar diyor, olabilirler mi? Bi dusunun bunu.

Unide bir kiz vardi bizim, güzelce biseydi ama oyle vaaoov bi tip degildi, 10/7'lik diyelim, inanilmaz miy miy biseydi dedigini bile anlamazdik, haliyle sevgiliyi birak arkadasi dahi yoktu, cunku katlanamiyorduk, o bi kelimeyi bitirene dek bizim sohbet baska bir aleme gidiyordu.

Klişe olacak ama kaçan kovalanır durumu da olabilir. Bu bahsettiğin hoşlandığın kişilere fazla mı adım attın acaba? Eskiden benim çok mantıksız bulduğum ama zamanla kesinlikle doğru olduğunu gözlemlediğim şey şu ki kadınlar bu tür şeylerde biraz pasif kalmalılar. Bakışınla gülüşünle karşıdakine tabii ki yeşil ışık yakacaksın ama ilk adım ve hatta sonraki adımlarda da erkek daha etken olmalı. Harekete geçmiyorsa zaten itttirmeyle yürüyen ilişki olacak demektir. Bunun istisnaları da var tabii ama genel durum böyle. Bir de günümüzde bu işler hakikaten zorlaşmış gibi yani yalnız değilsin. Etrafımda bi sürü güzel kariyerli kız aynı sorundan müzdarip. Bu devrin erkekleri sorumluluk almaktan mı korkuyor nedir anlamıyorum.
Hayir hicbir zaman hiçbir erkeğe ilk adımı atmadım zTen öyle rahat biri de değilim uzaktan kendi halimde severim ama sevdiğim belli olur yani utanırım falan. O kadar. Onlar da sağ olsun hiç karşılık vermedi

Biliyorum dis gorunusle alakalı olmadığını ama erkekler begenmedigi kıza gidip açılmaz diye düşünüyorum. Ayrıca ben böyle yazdığımda genelde cirkinsindir yazılıyor o yüzden belirttim güzellik konusunu
Çirkin olsan ne olacak? Onların da sevgilileri oluyor, evleniyorlar.

Miyminti demek yerine naif ve kibar diyor, olabilirler mi? Bi dusunun bunu.

Unide bir kiz vardi bizim, güzelce biseydi ama oyle vaaoov bi tip degildi, 10/7'lik diyelim, inanilmaz miy miy biseydi dedigini bile anlamazdik, haliyle sevgiliyi birak arkadasi dahi yoktu, cunku katlanamiyorduk, o bi kelimeyi bitirene dek bizim sohbet baska bir aleme gidiyordu.
Yok ya konuşmam öyle miymiy değil hareketlerim yuruyusum insanlara yaklasimim olarak hassas ve narin bir yapım var yani kaba biri değilim işte hepsi o kadar

Bazı insanlar sosyal açıdan ucube oluyor insanları itiyor. Dating app kullanın en azından karşı cinsle iletişim olur. Ben kullanmadım ama çevremde kullanan var erkek kadın karışık.

Bir de çıkma teklifi gibi bariz bir adım bekliyorsunuz gibi anladım ama öyle beklerseniz de olmaz.
Yani önce tanışıp sohbet edip birbirinizin ilgisini çekmeniz belki biraz arkadaşken flörtleşerek o yola girersiniz.
Biz eşimle arkadaşımın kalabalık doğumgünü partisinde tanıştık mesela. Sohbet çok açtı, çok güldük o gece. İlgisini anladım. Sonrasında da o grupla bir kaç görüşmeye daha gittim. Sohbetlerden birinde pek kimsenin gitmek istemediği bir filme gidecek insan bulamadığım için kendim gideceğimi söyledim. Biraz da yemledim açıkçası. Eğer hoşlanıyorsa atlar dedim. Hemen beraber gidelim dedi. Sinema sonrasında kahve falan derlen baktık mesajlaşma aramalar derken sevgili olduk. Öyle seni seviyorumlar falan ilişkiden sonra oldu yani.
Yok çıkma teklifi değil yani bir sohbet açma, alakasiz da olsa bir konu ile ilgili laf atma, ne bileyim sosyal medyadan takip etme vsvsvs hatta bunların olmasını bırak ben bir ortama girdigim zaman onlar o ortamdan çıkıyor hani ne var bende de cikiyosunuz gercekten anlamadim. Kimseye ölüp bitmiyorum ama bana gösterilen tavır maalesef bu

Belki de kötü birisin. Bilemeyiz ki...

Ben daha gerçekçi bir yorum yapacağım. Bu işin güzellikle ilgisi yok yorumlarına hiç katılmıyorum. Hayatım boyunca güzel olup da karşı cinsten ilgi görmeyen bir tane kadın görmedim. Biblo gibi dursalar, kimseye selam bile vermeseler dahi güzel kadınlar ilgi görüyor. Okul yıllarımda sınıfımızda bir kız vardı. Çok güzel bir kızdı. Ancak ne kızlarla ne erkeklerle doğru düzgün iletişim kurmazdı. Sadece bir tane yakın kız arkadaşı vardı onun dışında inanılmaz asosyaldi. Yakın arkadaşı olan o kız okula gelmezse o da gelmezdi, onun bulunmadığı bir ortama girmezdi siz düşünün ne kadar asosyal olduğunu. Hiçbir erkeğe de pas vermiyordu. ancak kendisine aşık olan ve tavlamak için totosunu yırtan en az 5 erkek biliyorum.

Çirkinsiniz demiyorum bu arada. Standart bir dış görünüşü olan soğuk bir insan olabilirsiniz. Ama güzel olmak başka bir şey. Erkeklerin ilgi göstermesi için sadece güzel olmak yeterli. Ancak standart veya standart altı bir tipseniz soğuk nevale gibi davranırsanız uzak durabilirler. Eğer hoşsohbet, güleryüzlü, sıcakkanlı olursanız ve bakımlı da bir kadınsanız güzel olmasanız da ilgilenen olur.
Demek ki ozguven ve sosyallikle de doğrudan alakası yok. ( ben standart bir tipim bence bu arada, çok güzelsin derler ama bence o kadar da güzel değilim dikkat çekici bir tipim yok yani)

Yok çıkma teklifi değil yani bir sohbet açma, alakasiz da olsa bir konu ile ilgili laf atma, ne bileyim sosyal medyadan takip etme vsvsvs hatta bunların olmasını bırak ben bir ortama girdigim zaman onlar o ortamdan çıkıyor hani ne var bende de cikiyosunuz gercekten anlamadim. Kimseye ölüp bitmiyorum ama bana gösterilen tavır maalesef bu
Bu derece kacinildiginizi dusunuyorsaniz verdiginiz enerji itici geliyordur bir sebeple.

Belki fazla narinsinizdir (hassas ve narinim dediginiz icin dedim). Haddinden fazla hassaslik ve narinlik de itici olabiliyor. Ya da fazla sessizsinizdir. Sosyal anlamda girdiğiniz ortamlarla, tanistiginiz kisilerle uyusmuyorsunuzdur.

Back
X