Bir kadın niye sürekli arkadaş olarak görülür?

İlk gordugumden beri 15yil diyorsunuz 20nizde görmüş olsanız 35 yaşındasınız,onu beklemek yerine başkakarina mi şans verseniz yıllar kayıp gidiyor,takılıp kalmayın bı kişinin öylemi demek istedi böylemi demek istedi meselesine,demek isteyen ne zamandır derdi

Ben de yorumları anlayamadım açıkçası, adam bariz yoklamış😁😁😁 Niye durduk yere evli misin desin haydi onu öylesine sordu neden ben de ille evlenicem desin... siz ne cevap verdiniz? Kimseye cilve yapmazsanız tabi ki arkadaş kalırsınız😉 bence mesaj yazın, ortaya laf atın adam niyetliyse ordan yürür. Yürümezse de sallayın geçin. Ne oldu evlenme işi arama kurtarma çalışması var mı diyin misal😁😁bol şans dilerim🙋‍♀️
Yani 7 yıl sonra durup dururken arayıp, ilk dediklerinden biri “evli misin, beni ailem de benim evlenmemi istiyor” oldu. Ben de anlamamazlığa vurdum😂

Bence mesaj atmalısınız aklınızda biriyle evlense üzülmeyecek misiniz ne kaybedersiniz ki yok derse kendi yolumuza bakarsanız en azından aklınızda soru işareti kalmaz (ben olsam yapardım bi daha bu hayata gelmiycez ) :KK11:

Back
X