demek ki o kadar samimi görmüyolar ya da önemsemiyolar. ben olsam ben de sorarım ama kmse sormasa da bunu kafama takmam. insanların nasıl davranacağına karışamam ki.
Önemsenmemek. bana değer vermiyorlar değil ki benim konumun amacı. İlgi şefkat göreyim diye değil toplum bu kadar mı duyarsız? idi..
Bu olayla ne alakasi var o zaman her yarabandi olan parmagi kesilene gecmis olsuna gidelim.yolun ortasında dövülen kadına kimse yaklaşıpta neden dövüyorsun demiyorlar.Kadınlar yollarda kaçırılıp götürülüyor kimsenin umrunda değil insanlar duyarsız ve bencil maalesef.
normalde çok mu samimisiniz?
Ben sorardim hatta karsidaki cocuk dustu dese bile inanmazdim konu sahibi esin mi yapti dogru soyleşaka tabi
Sayılırız. Makara da yaparız, sıkıntısı varsa dinleriz de. Ama samimi değilmişiz demek ki..
Aynı yerde saatler geçirdiğiniz insanların duyarsızlığı çok tuhafıma gitti.. Demek zorda olsam el uzatmayacak insanlarmış.. Kimseye kalkıp da sen bana şunu yapmadın da denmez ki tuhaf tuhaf bakarlar deli mi bu? diye :)
Her siyrik kesikte sorulmazki bende cay kahve ictigimiz sirada aklima gelirse sorardim yoksa sormazdim.
Gecmis olsun.
Ben de kocasının yaptığını düşünsem soramazdım. Anlatmak isterse anlatır diye düşünürüm. Ancak çok samimi olduklarıma sorarım iyi misin diye. Bunu da umursamazlık olarak düşünmüyorum. Burnumu sokuyorum gibi geliyor. Belki anlatmak istemeyecek, zor durumda bırakmak istemem.göze görülür şekildeyse ben sorardım ne oldu burnuna diye ama aklıma kocası yapmıştır diye gelmeyeceği için. öyle düşünsem sormazdım kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?