Eşinin yaptiğni mi düşünecekler
Burun kemigini mi isiracak
nasil fantazi o ya
Ben olsam sorardim.yapabilecegim birsey varmi diye yardimcida olmaya calisirdim.Sizde oyle yapardiniz buyuk ihtimalle o yuzden onlarin sormamasi sizi uzdu..
Insanlar cok duyarsiz maalesef.Herkesi kendimiz gibi gorursek ve beklenti icinde olursak uzulmemiz kacinilmaz.
Bunu bende suan kendime daha cok soyler oldum.
Bu ara bacagim kirik alcida ve evdeyim.Dolayisi ile ayni sizin gibi arkadas bildiklerimin arayip gecmis olsun iyimisin demesini bekledim.
Ama ne oldu birkac tanesi haric geri kalanlar gayet resmi bir gecmis olsun mesaji yolladilar sadece..el gibi..
Yapacak birsey yok..herkes duyarli ve ilgili olamiyor.
geçmiş olsun
derdiniz mi yok başka
sormasınlar
valla bende sormazdım heralde. Sonuçta kolunuzla alçıyla gitmemişsiniz ki . Alt tarafı bi yara olmuş burnunuz çok büyütülecek bir şey yok.
karışmak istememişlerdir ya da sizin düşündüğünüz kadar belirgin bşy yoktur fark edilmemiştir.
INSAN olan sorar zaten
Insan degilmis onlar bosvermek en guzeli
Haklisiniz dert etmekle ama.
Ne kadar belirgin olduğunu belirtmiştim ama neyse.. Kaldı ki yıllardır her gün gören kişiler. Kilo alsam/versem farkederler nedense.. Teşekkürler..
takmayın böyle şeylere ... neyse ..Ne kadar belirgin olduğunu belirtmiştim ama neyse.. Kaldı ki yıllardır her gün gören kişiler. Kilo alsam/versem farkederler nedense.. Teşekkürler..
Ama iş yeri arkadaşlıkları böyle değil midir zaten ? Benim her gün ne giydiğime dikkat ederler sürekli bi oo yazı getirmişsin oo kışı getirmişsin falan :)) sizde onlara öyle davranın fazla bir şey beklemeyin.
İş disinda arkadasim degilse, is hariç muhabbetimiz yoksa bende sormazdim. "Ayy nollduuu?" demenin herhangi bir faydası yok sonucta. Iyisinuz ki işe gelmişsiniz.
Faydası derken? İnsani duygulara faydası var diye düşünüyorum.. Zaten "Ayy nollduuu?" diye sormayın çok itici oluyor
Yoğun bakıma kaldırılmadım çok şükür..
Sorani buldunuz, söyleyiş seklini begenemiyorsunuz
Ben ameliyat oldugunda bile pek kimseye duyurmamistim mumkun oldugu kadar.
Ben biraz daha düz bir insanim sanirim. Bi burnu yara olmus diye yardima ihtiyacin var mi? ne oldu? iyi misin? diye basinda dolanmak bana sırf görüntü yapmak gibi geliyor. Ihtiyaci varsa farkedrsem yardim ederim, rica edilirse yaparim.
Onun disinda iş disinda muhabbetim olmayan birine sormam burnunu. :) bana normal geldi
Ben de bir rahatsızlığım olduğunda ilan etmiyorum zaten. Öyle göründüysem ve eğlendiyseniz ne güzel. Anlaşılan kendinizi mutlu hissetme fırsatınız pek olmuyor çünkü :)
İnsanların rahatsızlığı her şeyden olabilir. Size komik gelen başkasına dert olabilir.
Kimsenin karşısında geçip gülmeyin, aşağılamayın yeter. Zira benim gibi mantıklı birine denk gelirseniz lafı yer susarsınız.. İyi günler.. Daha fazla yazmanıza gerek yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?