bir kadının çaresizliği

daha önce babasına kardeşlerine söyledim hastenedeyken abisi geldi yanıma ozaman onada söyledim abisi yok öyle birşey dedi ve gitti hiç kimse demedi bu kadın niye böyle söylüyor araştırmadan iftira dediler benim eşim onların evladı gibiydi onun için inanmak istemiyorlar

yaptığı iğrençliği ıspatlayıp aile büyüklerine sunacaksın.ozaman ailen sana inanır ve destek olur..
alile büyükleri hep sustu zaten kimse demedi gel biz sana sahip çıkarız hep sus farzet o yok sabret biter diye beni ezdirdiler ne yaparsa yapsın sen çocuklarına bak evini bırakma hepsi beni yaktılar

Kadının kocası evde yokken eşin oraya giderse kadının kocasına haber ver gelsin suçüstü yakalasın onları

benim de aklıma geldi, hatta zina suçu dolayısıyla polis de aranabilir mi?

aaa zina suç olmaktan çıktı değil mi

sizin yerinizde olsam, dini olarak kocamı boşarım, artık nasıl oluyorsa.
ama evi terk etmem, 4 çocukla bu adam size bakmak zorunda.
evin geçimini sağlamak zorunda.
siz onu boşamışken de size dokunmaya yeltenirse, onun günahı boynuna. bunu ona sık sık söyleyin.
doğulusunuz diye böyle konuşuyorum, muhtemelen muhafazakarsınız diye düşündüm çünkü.

Zaten ayri gibiyiz ayri yatiyoruz hic konusmuyoruz beraber disari ciktigimiz yok osabah gider saat 11 12 1 gibi gelir bazen evde yemek yer ama evin ve cocuklarin hic bir ihtiyacini eksik birakmaz yani eve bakiyor

Boşanıp kendine yeni bir hayat kurman mümkün değilse.

O adamı, kocanı aklında gönlünde bitir, ne yapıp ettiğini hiç bilme, onunla münakaşaya girip kendin zarar görme.

Evinde çocukların ve kendin için yaşa. Belki diploma alma kursları varsa ona katıl, meslek edinmelere git, ufaktan para biriktir.

Kendin ve çocukların için yaşa. Geçiminizi sağlayan biri gibi düşün.

benim de aklıma geldi, hatta zina suçu dolayısıyla polis de aranabilir mi?

aaa zina suç olmaktan çıktı değil mi
Biliyormusunuz ben ona hep soyledim zina yapiyorsunuz gunah diye oda biliyorum zina oldugunu haram olduguny ama oldu diyordu beni bosa onu al madem vazgecmiyorsun kocasi var cocuklari var diyordu peki nasil olcak diyordum nereye kadar giderse

İste burdakilerse senin gibi soyluyorlar annesi abisi benim ailem cunku artik onun iflah olmayacagini bildikleri icin annesi de ye ic cocuklarina bak onu yok say bir evlat baskasi icin annesine hakaret edebilirmi benim esim yapti cok agir kufurler anneside ne derse desin ben senin arkandayim derdi

Biliyormusunuz ben ona hep soyledim zina yapiyorsunuz gunah diye oda biliyorum zina oldugunu haram olduguny ama oldu diyordu beni bosa onu al madem vazgecmiyorsun kocasi var cocuklari var diyordu peki nasil olcak diyordum nereye kadar giderse

ay o zaman bu adamdan her şey beklenir.
ya 4 çocukla size ayrılın da diyemiyorum.
gerçekçi olmak gerekir. bu adama en azından çocuklar büyüyene kadar mecbursunuz gibi.
ama dediğim gibi onu resmi olmayan bir şekilde boşamanız kendi şerefiniz için, kendi akıl sağlınız için gerekli.

Başk çareniz de yok gibi zaten.
Ya boşanmak isteseniz de dört çocukla gidexek yerim yok diyorsunuz ya da adam bu huyunu bıraksın diye kavga edp duracak sonunda zarar göreceksiniz.

Bunları eleyin. Mecburen o yokmuş gibi hayatınıza devam edin.

Bu saaten Sonra ye ic keyfine bak para biriktir onu yok say zaten anladigim kadariyla artik sevgi fln yok aranizda ne hali varsa görsün ses etme en azindan sana bulaşmaz vallahi keyfine bak kardesim elin adamı için hayatı zindan etmeye değmez
Allah eninde sonunda ayağına dolar yaptıklarını sende bekle ve seyret

bende biraz gurur yapıyorum neden o kadın onu ve beni tanıyanlar o kadın senin tırnağın olmaz diyorlar peki benim şerefsiz kocam onda ne buluyor beni çok severken bana bunu yapması ağrıma gidiyor yoksa onu seviyormusunuz diyeceksiniz asla şimdi ölse bir damla yaş akmaz gözümden okadar çok canımı yaktı ben omla aç kaldım susuz kadım beraber ist la çalışmaya gittik tarlada çalıştık ama mutluyduk şimdi işi var ama mutsuzum

Allah yardımcın olsun inşallah.Burda boşan diyenlere katılmıyorum
Sen durumunu zaten anlatmısın.Eğer ailesi arkasında olan ,çalışan bir kadın olsaydın bende boşan derdim.
Ama şartlar çok farklı.Şartlara göre hareket etmek lazım.
Öncelikle çocukların büyüyene kadar birşey yapma derim ben.Kendi psikolojinide bozma zaten kocamı sevmiyorum diyorsun.Çalışsın çocuklarına baksın sana baksın.Sende kendine bak onları umursama kendini yıpratma .Çocukların için ayakta kalman lazım.En büyük dersi eşini umursamayarak verirsin.Asla çocuklarını bırakma onların hiç bir suçu yok.
Allah kocana akıl fikir versin evine bağlasın tekrar inşallah.

kızma ama bu adam sana geri gelse,yaptıklarını unutur 6. yaparsın,30 yaşında 5 çocuk,nerden tutsan elde kalır,üstelik daha öncede sorunlar varmış,tarlada çalışıp zor hayat yaşamışsın,bu adam bır günde çapkın olmadı bence,5 çocuk yaparkende o esnada da vardı,ama en son senın tanıdığın bır kadınla yaptı,ve ona takıldı kaldı dıye senın hırsın,kocanla o kadına dıyecek laf yok zaten

Bu soylememis sayiyorum ben oyle yapsam onlardan ne farkim kalir sonra ben ahirette nasil hesap veririm

5 deyil 4 cocugum var eskden oyle deyildi olsa bukadar canim yanmazdi bu kadinin evine gidip geldi sonraonlar geldiler samimi oldular iliskileri basladi ben supeleniyodum ama inanmak istemiyordum akrabayiz yapmazlar diyordum taki birgun esimi sikistirip agzindan duyana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…