daha önce babasına kardeşlerine söyledim hastenedeyken abisi geldi yanıma ozaman onada söyledim abisi yok öyle birşey dedi ve gitti hiç kimse demedi bu kadın niye böyle söylüyor araştırmadan iftira dediler benim eşim onların evladı gibiydi onun için inanmak istemiyorlarSimdi soyleyemem benim soyledigimi anlarlarsa cok kotu seyler olur falan demissin ama onceden de soyledigini ama esinin seni kotuleyip yalanci cikardigini insanlarin da ona inandigini soylemissin. Dogudaki evlilikleri biliyorum hic bir dedigine nasil olur demiyorum ama birtek o kisma aklim takildi. Zaten daha once denedigin seyi tekrar denemekten neden korkuyorsun? O zaman bisey olmadi simdi mi olacak? Bu arada esin sana evde siddet uyguluyor mu? Kacinci sinifa kadar okudun?
alile büyükleri hep sustu zaten kimse demedi gel biz sana sahip çıkarız hep sus farzet o yok sabret biter diye beni ezdirdiler ne yaparsa yapsın sen çocuklarına bak evini bırakma hepsi beni yaktılaryaptığı iğrençliği ıspatlayıp aile büyüklerine sunacaksın.ozaman ailen sana inanır ve destek olur..
Kadının kocası evde yokken eşin oraya giderse kadının kocasına haber ver gelsin suçüstü yakalasın onları
sizin yerinizde olsam, dini olarak kocamı boşarım, artık nasıl oluyorsa.
ama evi terk etmem, 4 çocukla bu adam size bakmak zorunda.
evin geçimini sağlamak zorunda.
siz onu boşamışken de size dokunmaya yeltenirse, onun günahı boynuna. bunu ona sık sık söyleyin.
doğulusunuz diye böyle konuşuyorum, muhtemelen muhafazakarsınız diye düşündüm çünkü.[ bosanirsam dinen ayni evde kalmak bile gunah
Biliyormusunuz ben ona hep soyledim zina yapiyorsunuz gunah diye oda biliyorum zina oldugunu haram olduguny ama oldu diyordu beni bosa onu al madem vazgecmiyorsun kocasi var cocuklari var diyordu peki nasil olcak diyordum nereye kadar gidersebenim de aklıma geldi, hatta zina suçu dolayısıyla polis de aranabilir mi?
aaa zina suç olmaktan çıktı değil mi
İste burdakilerse senin gibi soyluyorlar annesi abisi benim ailem cunku artik onun iflah olmayacagini bildikleri icin annesi de ye ic cocuklarina bak onu yok say bir evlat baskasi icin annesine hakaret edebilirmi benim esim yapti cok agir kufurler anneside ne derse desin ben senin arkandayim derdiBoşanıp kendine yeni bir hayat kurman mümkün değilse.
O adamı, kocanı aklında gönlünde bitir, ne yapıp ettiğini hiç bilme, onunla münakaşaya girip kendin zarar görme.
Evinde çocukların ve kendin için yaşa. Belki diploma alma kursları varsa ona katıl, meslek edinmelere git, ufaktan para biriktir.
Kendin ve çocukların için yaşa. Geçiminizi sağlayan biri gibi düşün.
Biliyormusunuz ben ona hep soyledim zina yapiyorsunuz gunah diye oda biliyorum zina oldugunu haram olduguny ama oldu diyordu beni bosa onu al madem vazgecmiyorsun kocasi var cocuklari var diyordu peki nasil olcak diyordum nereye kadar giderse
İste burdakilerse senin gibi soyluyorlar annesi abisi benim ailem cunku artik onun iflah olmayacagini bildikleri icin annesi de ye ic cocuklarina bak onu yok say bir evlat baskasi icin annesine hakaret edebilirmi benim esim yapti cok agir kufurler anneside ne derse desin ben senin arkandayim derdi
Sen de kadının kocasıyla yat.
5 deyil 4 cocugum var eskden oyle deyildi olsa bukadar canim yanmazdi bu kadinin evine gidip geldi sonraonlar geldiler samimi oldular iliskileri basladi ben supeleniyodum ama inanmak istemiyordum akrabayiz yapmazlar diyordum taki birgun esimi sikistirip agzindan duyana kadarkızma ama bu adam sana geri gelse,yaptıklarını unutur 6. yaparsın,30 yaşında 5 çocuk,nerden tutsan elde kalır,üstelik daha öncede sorunlar varmış,tarlada çalışıp zor hayat yaşamışsın,bu adam bır günde çapkın olmadı bence,5 çocuk yaparkende o esnada da vardı,ama en son senın tanıdığın bır kadınla yaptı,ve ona takıldı kaldı dıye senın hırsın,kocanla o kadına dıyecek laf yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?