bir kadının çaresizliği

Elimde bir koz var ama burd anlatmam dogru olurmu bilmem aslida polis esleriyle irtibata gecsem onlar yardimci olsalar daha kolay olur

bence polis vs.hiç bulaşmayın
önemli olan onu ve yanındakini topluma rezil etmek
sizin şikayet ettiğinizi öğrenirlerse aile oğlunu korur size cephe alır
ama siz onların pisliğini açığa çıkarırsanız herkes ne mal olduğunu görür kurtulursunuz bu adamdan
polis eşi değilim ama avukatım işinize yararsa özelden yazabilirsiniz

Zamaninda yaptim rezil oldular herkes duydu alilesi kocasi hekesogrendi ama yalan dediler ve son aylarda kadinin kocasila tekra samimi oldular

Zamaninda yaptim rezil oldular herkes duydu alilesi kocasi hekesogrendi ama yalan dediler ve son aylarda kadinin kocasila tekra samimi oldular

yuhhh
o zaman bence kocası da biliyor
hatta üçlü durum bile olabilir
midesiz bunlar yaa

dizi gibi kuzeniyle seni aldatıyo yani

yuhhh
o zaman bence kocası da biliyor
hatta üçlü durum bile olabilir
midesiz bunlar yaa
Kocasi supelendi dogru evine almadi gorusmeyi kestiler hatta kocasi karisini aldi 6 ay baska bir sehre calismaya gitti telefonu kirdi ama yinede kadin vazgecmedi gorusmekten

Ailesinden güvendiğinizx biri yokmu babası falan mesela onunla bassanız yada gizlice resimlerini çekip (yada çektirip) bir aile yemeği diye mılletı toplayıp açığa çıkarsanız dicem deeee bunlar oyle utanmaz ki fayda etmez

madem amcasının kızına aşıkmış neden onunla değil de sizinle evlenmiş zamanında?

Yemem icmem bi kamera alirim,aldiririm..gorur inkar etmeyi o zaman

kadinin babasi benim babamla amca cocugu zaten ilk babasina soyledim ama inanmadilar bana

Çok zor gerçekten
Peki hiç mi çalışacağınız bir yer yok, gerçi kumara başlayan birisi için eve para getirmeniz pek doğru olmaz
Ama kendiniz için birşeyler yapın. Araştırın, Çocuklarınıza daha verimli nasıl olursunuz diye dikkat edin.
Onlar siz ne verirseniz onu alacaklardır
Ahlaken yaşayış tarzı olarak onlar için elinizden geleni yapım. Keşke korunsaydınız..

Calistim 9 ay iskurdan ana okulunda calistim paramla altin aldim sonra onlari benden aldi ailesine dedim verme dedi ama kavga etmeye basladi altin icin babamda ver sesi gelmesin dedi

Esinin uzerine tak,telf.lwra dinleme cihazi filan yerlestiriyolar sor bak burda teknolojik kafalar cok..ne olaylar cozdu bizim kizlar..
Onu arastirdim program falan ama bizimki wc ye bile goturuyor yaninda bide sifreli telefonu onu ogrendim ama programlar parali

kadinin babasi benim babamla amca cocugu zaten ilk babasina soyledim ama inanmadilar bana
Valla bacım ne demeli bilemedim ya onları beyninin en ucra köşesine atıcaksın kendını cocuklarına adayacaksın yada her gün öleçeksin üzüm üzüm üzüleceksin.en dogrusu ilkini yapmak onları görmemezlikten gel kocanı bile hatta.cocukların ıcın yasa onlar ıcın sofranı hazırla onlar ıcın evının işini yap hayatını düzenle oyalanabılecegın bıseyvarsa onla oyalan kurs el işi falan.yeterki düşünmeee

O kadar rezillik cikmis kadinin kocasi duymuyor ustune ustluk gorusmeye devam mi ediyorlar

Onu arastirdim program falan ama bizimki wc ye bile goturuyor yaninda bide sifreli telefonu onu ogrendim ama programlar parali
aynen oyle 550 eurodan baslıyor o telefona işletilen casus programlar.ustelık şifre eger rakamla gırılense acman ımkansız eger model çizilerek acılıyorsa o zaman telefon ekranını guneşe tutunca parmak ızınden anlasılıyor model.sadece söyle yapabılırsın sen uzak bı yere gıt o kadnın kocası gelınce bırkac gunlugune ve kendı evıne kamera yerlestır ıllakı konusucaklar yada bulusucaklar boş evde

Calistim 9 ay iskurdan ana okulunda calistim paramla altin aldim sonra onlari benden aldi ailesine dedim verme dedi ama kavga etmeye basladi altin icin babamda ver sesi gelmesin dedi
Yani inanın o kadının saçını başını yolasım geldi şuan Ahlaksız terbiyesizler
Birde doğuda böyle şeyler hoş karşılanmaz derler. İnsanın gözünün içine baka baka nasıl yapıyorlar
Siz biran önce bunları ibreti aleme rezil edin napın edin ama yakalatın suçüstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…