Elimde bir koz var ama burd anlatmam dogru olurmu bilmem aslida polis esleriyle irtibata gecsem onlar yardimci olsalar daha kolay olurAyy bir de suç mu işliyor bu adam
nasıl attıracaksınız
Elimde bir koz var ama burd anlatmam dogru olurmu bilmem aslida polis esleriyle irtibata gecsem onlar yardimci olsalar daha kolay olur
Zamaninda yaptim rezil oldular herkes duydu alilesi kocasi hekesogrendi ama yalan dediler ve son aylarda kadinin kocasila tekra samimi oldularbence polis vs.hiç bulaşmayın
önemli olan onu ve yanındakini topluma rezil etmek
sizin şikayet ettiğinizi öğrenirlerse aile oğlunu korur size cephe alır
ama siz onların pisliğini açığa çıkarırsanız herkes ne mal olduğunu görür kurtulursunuz bu adamdan
polis eşi değilim ama avukatım işinize yararsa özelden yazabilirsiniz
Zamaninda yaptim rezil oldular herkes duydu alilesi kocasi hekesogrendi ama yalan dediler ve son aylarda kadinin kocasila tekra samimi oldular
Kocasi supelendi dogru evine almadi gorusmeyi kestiler hatta kocasi karisini aldi 6 ay baska bir sehre calismaya gitti telefonu kirdi ama yinede kadin vazgecmedi gorusmektenyuhhh
o zaman bence kocası da biliyor
hatta üçlü durum bile olabilir
midesiz bunlar yaa
Aynen beni cok acitanda akraba olmasi bizim sevgimizi kiskandigi icin boyle yapti biliyorum o yokken biz cok mutluydukdizi gibi kuzeniyle seni aldatıyo yani
Yemem icmem bi kamera alirim,aldiririm..gorur inkar etmeyi o zamanolay duyulursa boşayanda olur öldürende bizimki çok akıllı ikici hat almış onla konuşuyorlar ortak arkadaşları var orda buluşuyorlar kocası şehir dışında olsa evine gidiyor ben herşeyi araştırdım öğrendim gereken kişilere söyledim onlarda kadını şıkıştırdıklarında yalan iftira atıyor bize söylüyordu bide kim kadına ne söylese hemen kocamı arayı bu böyle dedi şu söyle dedi diye kocama ağlıyormuş bende kocasına söyleyecek cesaretim yok çünkü olan yine bana olacak
kadinin babasi benim babamla amca cocugu zaten ilk babasina soyledim ama inanmadilar banaAilesinden güvendiğinizx biri yokmu babası falan mesela onunla bassanız yada gizlice resimlerini çekip (yada çektirip) bir aile yemeği diye mılletı toplayıp açığa çıkarsanız dicem deeee bunlar oyle utanmaz ki fayda etmez
Esinin uzerine tak,telf.lwra dinleme cihazi filan yerlestiriyolar sor bak burda teknolojik kafalar cok..ne olaylar cozdu bizim kizlar..Nasil yerlestirecem ben okadinin evine gitmiyorumki
Calistim 9 ay iskurdan ana okulunda calistim paramla altin aldim sonra onlari benden aldi ailesine dedim verme dedi ama kavga etmeye basladi altin icin babamda ver sesi gelmesin dediÇok zor gerçekten
Peki hiç mi çalışacağınız bir yer yok, gerçi kumara başlayan birisi için eve para getirmeniz pek doğru olmaz
Ama kendiniz için birşeyler yapın. Araştırın, Çocuklarınıza daha verimli nasıl olursunuz diye dikkat edin.
Onlar siz ne verirseniz onu alacaklardır
Ahlaken yaşayış tarzı olarak onlar için elinizden geleni yapım. Keşke korunsaydınız..
Onu arastirdim program falan ama bizimki wc ye bile goturuyor yaninda bide sifreli telefonu onu ogrendim ama programlar paraliEsinin uzerine tak,telf.lwra dinleme cihazi filan yerlestiriyolar sor bak burda teknolojik kafalar cok..ne olaylar cozdu bizim kizlar..
Valla bacım ne demeli bilemedim ya onları beyninin en ucra köşesine atıcaksın kendını cocuklarına adayacaksın yada her gün öleçeksin üzüm üzüm üzüleceksin.en dogrusu ilkini yapmak onları görmemezlikten gel kocanı bile hatta.cocukların ıcın yasa onlar ıcın sofranı hazırla onlar ıcın evının işini yap hayatını düzenle oyalanabılecegın bıseyvarsa onla oyalan kurs el işi falan.yeterki düşünmeeekadinin babasi benim babamla amca cocugu zaten ilk babasina soyledim ama inanmadilar bana
ben yeni üye oldum kk sürekli takip ediyorum artık bende derdimi soyleyip çare arıyorum 30 yaşında 4 cocuğum var eşim 5 yıldır amcası kızıyla beni aldatıyor üstelik kadın evli ve 3 çocuğu var
ben doğuluyum babam beni döverek ona verdi önceleri iyiydik ama son 5 senem hayatımı yaşama dygumu hepsini aldılar ne yapacağım bilmiyorum şimdiye kadar nasıl dayandın diyeceksiniz mecburdum kimsem yok ailem beni isteselerde çocuklarımı istemiyor boşanma davası açtık büyükler araya girdi geri çektik sürekli o kadın için dayak yedim evden atıldım çocuklarımı alıp kaçırdı benden intihar ettim yine kurtulamadım kadın sığınma evine gideyim dedim ordada en fazla 3 ay kalınıyormuş çaresizim ne olur beni kınamayın burda şartlar öyle zorki kimseye gidemiyorsun ailene bile olayı ilk öğrendiğimde kadının ailsine anlattım yalan iftira dediler kimse bana inanmadı ama eşim olacak o adam doğru ben onlayım herşey gerçek kadına gittim sen kocanı elinde tut benimle işin olmaz hala rıyor kocası gece işe gittiğinde oraya gidiyor biz artık bir aile deyiliz sadece ben ve çocuklarım o ve kdın iki yabancıyız sadece yatmaya geliyor çok köyü bir insan oldu son bir kaç aydır kumarda oynuyor ben şimdi ne yapayım yardım edin
aynen oyle 550 eurodan baslıyor o telefona işletilen casus programlar.ustelık şifre eger rakamla gırılense acman ımkansız eger model çizilerek acılıyorsa o zaman telefon ekranını guneşe tutunca parmak ızınden anlasılıyor model.sadece söyle yapabılırsın sen uzak bı yere gıt o kadnın kocası gelınce bırkac gunlugune ve kendı evıne kamera yerlestır ıllakı konusucaklar yada bulusucaklar boş evdeOnu arastirdim program falan ama bizimki wc ye bile goturuyor yaninda bide sifreli telefonu onu ogrendim ama programlar parali
Yani inanın o kadının saçını başını yolasım geldi şuanCalistim 9 ay iskurdan ana okulunda calistim paramla altin aldim sonra onlari benden aldi ailesine dedim verme dedi ama kavga etmeye basladi altin icin babamda ver sesi gelmesin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?