- 27 Mart 2021
- 26
- -7
- 1
- Konu Sahibi yasemin3674
-
Kim bu kadin? Ve neden merak ediyorsunuz?Tabikide kimseye karşı tanımadan asla bir önyargı girişiminde bulunmam ama bu sorunun cevabını açıkçası merak ediyorum . içimde biraz şüphecikler geziniyor da umarım yanılıyorumdur
Bunun için konuyu tam olarak anlatmanız lazım, bu şekilde konuyu bilmeden ne denilebilir ki.Tabikide kimseye karşı tanımadan asla bir önyargı girişiminde bulunmam ama bu sorunun cevabını açıkçası merak ediyorum . içimde biraz şüphecikler geziniyor da umarım yanılıyorumdur
Hepimiz tek yurek bu soruya odaklandikAhahnsmdmcc güldüm. Hazırlıksız yakalandım. Kim bu şahıs ve metres olup olmadığı ile neden ilgilisiniz?
Sizi ilgilendiren ne bu konuda. Sadece merak dimi?Tabikide kimseye karşı tanımadan asla bir önyargı girişiminde bulunmam ama bu sorunun cevabını açıkçası merak ediyorum . içimde biraz şüphecikler geziniyor da umarım yanılıyorumdur
Yeni görünümlü eskiBen en çok yeni üye olup sitenin emojilerini hemen kullanabilmenize şaşırdım. Ben baya kurcaladıktan sonra anca fark etmiştim
bu konuda çok haklısınız en büyük suçlu sadık olmayan erkek tabiki zaten karşı tarafı bütünüyle suçlama gibi bir niyetim yok herkesin iyiliği ya da kötülüğü kendine ama duygusal olarak maalesefki hikayede yanan ben oldum galibaNe saçma bir soru.
Kadına değil bu şüpheyi sizde duyuracak potansiyel sadakatsiz kişiye kafa yorun.
Ben en çok yeni üye olup sitenin emojilerini hemen kullanabilmenize şaşırdım. Ben baya kurcaladıktan sonra anca fark etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?