Bir kadının potansiyel metres olduğu anlaşılabilirmi , nasıl anlaşılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabikide kimseye karşı tanımadan asla bir önyargı girişiminde bulunmam ama bu sorunun cevabını açıkçası merak ediyorum . içimde biraz şüphecikler geziniyor da umarım yanılıyorumdur
Kim bu kadin? Ve neden merak ediyorsunuz?

Tabikide kimseye karşı tanımadan asla bir önyargı girişiminde bulunmam ama bu sorunun cevabını açıkçası merak ediyorum . içimde biraz şüphecikler geziniyor da umarım yanılıyorumdur
Bunun için konuyu tam olarak anlatmanız lazım, bu şekilde konuyu bilmeden ne denilebilir ki.

Kimden, hangi hareketinden şuphelendiniz? Bu sekilde nasil anlayabiliriz? Konuyu anlatmadan soru soruyorsunuz. Anlamadim vahiy mi gelecek bize?

Sizi ilgilendiren ne bu konuda. Sadece merak dimi?

Ne saçma bir soru.

Kadına değil bu şüpheyi sizde duyuracak potansiyel sadakatsiz kişiye kafa yorun.
bu konuda çok haklısınız en büyük suçlu sadık olmayan erkek tabiki zaten karşı tarafı bütünüyle suçlama gibi bir niyetim yok herkesin iyiliği ya da kötülüğü kendine ama duygusal olarak maalesefki hikayede yanan ben oldum galiba içimden hiç gitmeyen bir şüphe var aslında aralarında diğer kız arkadaşlarıyla olduğu gibi bir ilişki var ama bazen bakışlar çok şey ifade edebiliyor diyim siz anlayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…