- 3 Nisan 2014
- 36.419
- 148.870
- 798
- Konu Sahibi yasemin3674
-
beni ilgilendirmeyen şey kocam ve yakın arkadaşımsa haklısınız evet
Ee anlatsana o zaman arkadasim. Kocamin ve yakin arkdasimin supheli ve yakin davranislari var ( artik her neyse suphelendiginiz durumlar). Bu konu icimi cok kemiriyor. Suphelerimde hakli olabilir miyim ?" şeklinde. Vallah yıldım yaabeni ilgilendirmeyen şey kocam ve yakın arkadaşımsa haklısınız evet
Yakın arkadaşınıza metres diyebiliyorsunuz pesbeni ilgilendirmeyen şey kocam ve yakın arkadaşımsa haklısınız evet
Evet, bu sorunun cevabını bende merak ediyorum konu sahıbı.Konuyu bilmece gibi açarsanız sağlıklı cevaplar almayı beklemeyin.
Örnek verin mesela hangi davranışlarından dolayı şüpheleniyorsunuz?
yakın arkadaşım demeyelim ama sonuç olarak arada beraber yemek yediğimiz birbirimizin evlerini ziyaret ettiğimiz en yakın arkadaşımın arkadaşı yani bazen bir araya geldiğimiz oluyor ama kadınla ultra samimi bir arkadaşlığım yokYakın arkadaşınızın mı potansiyel metres olup olmadığını merak ediyorsunuz?
heyecan yapılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum yani kesin bir şey bilsem yazardım zaten şu oldu yakaladım vb diyeIyide bunu baştan de
Kendi kendine heycan mi yapmaya çalıştın
Ne yapmaya çalıştın anlamadim
Siz de ne dersek tersini söylüyorsunuz. Az önce yakın dediniz şimdi değil diyorsunuz.Konuyu açık açık yazın da anlayalım artık.yakın arkadaşım demeyelim ama sonuç olarak arada beraber yemek yediğimiz birbirimizin evlerini ziyaret ettiğimiz en yakın arkadaşımın arkadaşı yani bazen bir araya geldiğimiz oluyor ama kadınla ultra samimi bir arkadaşlığım yok
Peki bunu anladık.yakın arkadaşım demeyelim ama sonuç olarak arada beraber yemek yediğimiz birbirimizin evlerini ziyaret ettiğimiz en yakın arkadaşımın arkadaşı yani bazen bir araya geldiğimiz oluyor ama kadınla ultra samimi bir arkadaşlığım yok
yakın arkadaşım demeyelim ama sonuç olarak arada beraber yemek yediğimiz birbirimizin evlerini ziyaret ettiğimiz en yakın arkadaşımın arkadaşı yani bazen bir araya geldiğimiz oluyor ama kadınla ultra samimi bir arkadaşlığım yok
Su mesaji siz yazmissiniz 3 dk önce falan...beni ilgilendirmeyen şey kocam ve yakın arkadaşımsa haklısınız evet
eşimle tanışmamızı sağlayan iş arkadaşımın en samimi arkadaşı
heyecan yapılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum yani kesin bir şey bilsem yazardım zaten şu oldu yakaladım vb diye
Sadece bakışlarından mı şüphelendiniz?heyecan yapılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum yani kesin bir şey bilsem yazardım zaten şu oldu yakaladım vb diye
flört dönemimizden beri telefonu pin kodunu asla söylemez sonradan edindiği bir alışkanlık değil ve eğer böyle bir durum varsa şu ana kadarda yakalamadım o sebeple dediğinizi uygulamam zor zaten bu soruyu sorma amacım bir kaç düşüncemi mümkün olduğunca düşünmekten vazgeçmek burada yazılan uyuyorsa böyle bir durum var anlamına gelmiyor tabikiPotansiyel metresten ziyade potansiyel metres sevicinize yoğunlaşırsanız sonuca daha kolay ulaşırsınız
Tabikide kimseye karşı tanımadan asla bir önyargı girişiminde bulunmam ama bu sorunun cevabını açıkçası merak ediyorum . içimde biraz şüphecikler geziniyor da umarım yanılıyorumdur
heyecan yapılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum yani kesin bir şey bilsem yazardım zaten şu oldu yakaladım vb diye
çok doğru aynen öyle ama ispat bulursam tabikide tabikide boşanacağım, şüphelerimle yaşamayacağım tabiki ama belki zihnim yanlış düşünüyordur bana öyle geliyordur diye birde sizden duymak istedim buradaki yorumların uyması durumu kafamda kesinleştirmez çünkü ispat yok . eşimde aşırı çapkın değil aslında ama işte :)Anladigim kadariyla esinizin o kadina olan flortoz tavirlari ve sizin de ispat edemediginiz icin kuruntu mu acaba bu diye kafanizdaki soru isaretlerinden dolayi konu actiniz. Ispat ederseniz bosanacak misiniz? Yiksa hep suphelerle mi yasayacaksiniz?
Esiniz o karakterde ise onu bu durumdan vazgeciremezsiniz. Ama ispat ediyim ayrilacagim diyorsaniz sessizce bekleyin takipte kalin. Illa bir yerde falso vereceklerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?