Bir kadının potansiyel metres olduğu anlaşılabilirmi , nasıl anlaşılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tipler genelde kendine Erkek Adam(!) diyor..

Hadi bu adam zengin locistik firması varmış. Ya fakir olanlar ne yapsın.. gerçekten zor ya. Fakir olan nasıl ev açacak? Bence bu adama üzülmemek lazım. Fakir erkekler için bir şeyler yapmak gerekiyor... Düşünsene adam hem fakir hem de karısı köylü. Bir ürperti geliyor değil mi okuyunca?

Bahane ,sebep mi yok bu sözde adamlık kılıfı içinde olanlarla birlikte olmak için ? Bu g..vatlar der eşimi sevmeyerek görücü usulü aldım bana bunu 10 sene evvel hakaret edip suratına tukürdüğüm o yukarıda anlattığım adam demişti.
Yazık... Bu moronlara inan üstün zekalılar da var

Tabikide kimseye karşı tanımadan asla bir önyargı girişiminde bulunmam ama bu sorunun cevabını açıkçası merak ediyorum . içimde biraz şüphecikler geziniyor da umarım yanılıyorumdur
Senin bir metres olduğunu bilmedigimiz gibi o kişinin de bileyiz buradan hiç bişey anlatmamissin

Bence fakir erkekler birlesip orgutlensinler bu konuda, sendika mi kurarlar, hem fakir hem capkin odasi mi kurarlar bilemen gari

Çeşitli aile, eş, dost, arkadaş ortamlarında kimbilir kaç defa cinsiyetini hiç düşünmeden!! yanımda,karşımda,çaprazımda oturan arkadaşla göz göze gelip kahkaha atmışızdır. Kaç kere bir şey söylüyor galiba diye yandan yandan!! gülümseyerek dinleme esnasında potansiyel metres midir bu? sorgulayışı ile felfecir okuyan gözlerin hapsine alınmışızdır! diye düşünüyorum ister istemez.. Hele bir de yere çatalını düşüren olduysa o masada, ya da aynı anda telefonlarımızı karıştırdıysak filan aboowwww!  Potansiyeli geçmiş profesyonel şey olmuşuzdur kıskanç eşlerin gözünde çoktan! Psikolojim bozuldu gece gece. Tövbe estağfurullah

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…