• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadınlara bakma konusu da benden😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yalnizbiranne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
1.484
1.503
63
Merhaba hanımlar. 3 yıllık evliyim bir sürü başka sorunlarımız da var ama bugün bu konu acayip canımı sıkıyor, çok darlandım buraya yazdım belki iyi olurum diye. Eşim 5 vakit namazını kılan, herkesin çok dindar olarak bildiği biri, ben de öyle bi hayat yaşamak istediğim için uzak bir şehirden geldim onunla evlendim. Evlendiğimden beri her dışarı çıktığımızda başka kadınlara baktığını gördüm. Bi kafeye, parka gitsek benimle konuşmayı kesip bi yerde özellikle çok açık, dar giyinmiş, makyajlı vb bir kadın gördü mü dönüp dönüp defalarca ona baktı. Özellikle dikkat edip te fark ettiğim bir şey değildi, o kadar bariz bi şekilde yapıyordu ki bunu. Onunla bi yere gitmek istemez oldum ben karşısındayım, hiç ilgisi yoktu benim üzerimde direk oraya kilitlenip bakıyordu defalarca. Günü mahvetmiyim diye o zaman diyemedim, unuturum, kendi içimde aşarım sandım ama beni çok yaralamış ki o gezdiğimiz sayılı günlerin anısı o şekilde kaldı bende. Televizyonda, telefonda bir kadın görse hiç geçmiyor hep dikkatle bakıyor. Geçenlerde çocuğum getirdi telefonu, geçmişini açmış Rus, hintli, uzakdoğu lu kadınlara bakmış. Tahammül edemedim ve daha aşağılara bakamadım gösterdim nelere bakmışsın böyle diye, ben bakmadım dedi. Bana, harama bakmanın kötü bişey olduğunu senden daha iyi biliyorum diyor. Dün de öyle bişeye baktığını gördüm. Bu bakma konusunda asla sana güvenmiyorum dedim. Ben evlendiğimden beri sana göre o kadar kusurlu bi insanım ki ne yapsam seni tatmin edemedim dedi.bir erkek günde 100 kadın görse 100 üne de bakar dedi. Benim onlara bakmam seni niye rahatsız ediyor sana ne zararı var dedi. Ben beni sevdiğini düşünmüyorum hep sevgisiz, ilgisiz, bana karşı odun gibi ama dışarda arkadaşlarıyla çok konuşkan, esprili.nefret ettim bana olan ilgisizliği den, artık ilgisini de istemiyorum ne düşüneceğim bilmiyorum bile. Kendimi çirkin hissettim onla evlendiğimden beri ve yemek yiyerek mutlu olmaya başladım. 77 kilo oldum boyum 170 kendime hiç bir kıyafet yakıştıramıyorum artık. Bazen bu kiloyla insan içine çıkmaya utanıyorum. Burda yapayalnız gibiyim ben eşime onun yaptığı ve rahatsız olduğum bir şeyi ne zaman söylesem bana dönüşü çok daha büyük sıkıntı oldu. Çocuklarım var 2 tane, babasız büyütmek korkusu olmasa boşanmayı seçerdim. Bi gün o da olacak sonunda galiba ama cesaretimi toplayamıyorum. Derdimi pek anlatamadım sanırım hanımlar yine de uzun oldu okuduğunuz için teşekkür ederim.

Daha buyuk sorunlariniz var sanki. Adam evlendiginizden beri boyleymis ve 3 yila 2 cocuk sigdirmissiniz. Simdi kalkip da babasiz buyumelerini istemiyorum demek cok inandirici gelmiyor.

Adam ilgisiz diyorsunuz, sorunlarinizi konustugunuzda bana donusu cok daha sikintili oldu diyorsunuz. Ya boyle devam edeceksiniz ya da yok sayip devam edeceksiniz.

Bana, harama bakmanın kötü bişey olduğunu senden daha iyi biliyorum diyor.

bir erkek günde 100 kadın görse 100 üne de bakar dedi. Benim onlara bakmam seni niye rahatsız ediyor sana ne zararı var dedi.

adam anında çark etmiş yalnız
önce bakmıyordu, kötüydü... sonra ne zararı var olmuş.
Parayla imanın kimde olduğu gerçekten belli olmuyor.

Pis hanzo. Neden dar, makyajlı, açık (neye göre açık?) kadınlara bakıyor özellikle, sorsan onlar da öyle giyinmeseymiş der eminim. Öyle giyinmişlerse bakmak kendine hak çünkü. Umarım bir gün baktığı kadının yanındaki adama denk gelir de ağzı gözü yamulana kadar dayak yer. milletin eşine kızına bakmak nedir anlar. Hanzo.

Net olun, degismezsen ben senle ilerlemem deyin.
1. Kadinlara artik bakmayacak
2.Dahada ilgili olmak icin ugras gösterecek.

Böyle devam ederde degismezse sizde bosanak istemiyorsaniz onu kabul edip bir ömur böyle yasamalisiniz.

Bastırılmış duygular, pis düşünce. 100 kadının 100 ünü ancak sapık bir erkek bakabilir! Bence kendinizi böyle bir adamla yıpratmayın. Boşanmak babasının ölmesi demek değil ki babasız kalsın. İstediği zaman görürler. Evine yatılı ablanı kuzenini getirsen demekki ona da bakacak bu zihni bozuk!

Daha buyuk sorunlariniz var sanki. Adam evlendiginizden beri boyleymis ve 3 yila 2 cocuk sigdirmissiniz. Simdi kalkip da babasiz buyumelerini istemiyorum demek cok inandirici gelmiyor.

Adam ilgisiz diyorsunuz, sorunlarinizi konustugunuzda bana donusu cok daha sikintili oldu diyorsunuz. Ya boyle devam edeceksiniz ya da yok sayip devam edeceksiniz.
İnanmamakta özgürsünüz tabi de, ben buraya ne hissediyorsam olduğu gibi yazıyorum ki okuyanlar olduğu gibi doğruyu anlasın bana ona göre çözüm önerisi yazsınlar diye, yalanlık bir durum yok düşünmediğim bir şeyi yazarak doğru çözüme varamam. Yine de teşekkürler yorum yazdığınız için, böyle devam edemiyorum değişsin içim rahat olsun istiyorum ama olmuyor hep aynı, nefret ettim bu evlilikten

En son ki konu da ailenizin yanına gidecektiniz ne oldu o? Gece sizi dövüp sabah kapıyı üzerinize kitleyip işe gitmişti.

Eşinizin elle tutulur hiçbir yanı yok ki bu kısım doğru olsun.

Ne yazsak bir anlamı olmayacak o yüzden.

Son düzenleme:
Aile baskisi ile büyümüş hayatinda hic baska kadin gormemis bi erkek gibi bastirilmis cinsellik duyguları on plana cikiyor olabilir bu sapikliktan ziyade psikolojik bi sorun olabilir doktora gitmeye ikna edin yardim alin bence bu sorunu cozebilirsiniz

İyi ben de erkeklere bakayım o zaman madem yanlış bir hareket değil demediniz mi?? O da bunu normal karşılar mıymış?
Bana hep diyor ki sen bakınca sorun yok ama diyor. Geçen bu konuda biraz tartışıyorduk yine, televizyonda bi adamı gösterdi gömleği nasıl diye hiç güzel değil dedim. Bak işte sen de dikkat ediyorsun, sen bişey deyince sorun olmuyor, sen zaten meleksin ben kötüyüm filan dedi. Tartışılmıyor da abuk subuk konuşup can sıkıyor sadece.

Şimdi bana kızacaklar ama hep aşırı dindarlar da duyuyorum bu tip olaylar. Bence her şeyin aşırı zarar işte şekil a :) Size de söyleyecek bişey yok nasılsa uzak yerden sırf bu hayatı yaşamak için gönüllü evlenip gelmişsiniz, e kadının yeri evidir, oturun evinizde madem? Napacaksınız dışarda ?

Aile baskisi ile büyümüş hayatinda hic baska kadin gormemis bi erkek gibi bastirilmis cinsellik duyguları on plana cikiyor olabilir bu sapikliktan ziyade psikolojik bi sorun olabilir doktora gitmeye ikna edin yardim alin bence bu sorunu cozebilirsiniz
Yok ailesi çok rahat başıboş büyümüş baya. Evde TV de dansöz çıkmıştı hep beraber bakıyorlardı bi kere eşim, babası filan. Açlık var bence onda ama eskiden geliyor sebebini de bilmiyorum. Bir sürü de kız arkadaşı olmuş, kavga ederken bi kere hepsi de senden iyiydi, anlayışlıydılar, o kadar yere gittik birine bakıyorsun demedi kimse dedi çok yaraladı o sözü de beni.

Bana hep diyor ki sen bakınca sorun yok ama diyor. Geçen bu konuda biraz tartışıyorduk yine, televizyonda bi adamı gösterdi gömleği nasıl diye hiç güzel değil dedim. Bak işte sen de dikkat ediyorsun, sen bişey deyince sorun olmuyor, sen zaten meleksin ben kötüyüm filan dedi. Tartışılmıyor da abuk subuk konuşup can sıkıyor sadece.
Yapacak çok şey var da ışte ayrılma korkusundan yapamazsiniz şimdi. O yüzden bişey diyemiyorum.

Şimdi bana kızacaklar ama hep aşırı dindarlar da duyuyorum bu tip olaylar. Bence her şeyin aşırı zarar işte şekil a :) Size de söyleyecek bişey yok nasılsa uzak yerden sırf bu hayatı yaşamak için gönüllü evlenip gelmişsiniz, e kadının yeri evidir, oturun evinizde madem? Napacaksınız dışarda ?
Konu başka yere gidiyor, baştan size hak verdim ama hepsi aynı değil bu birincisi. Benim eşimin yanlışı bu ama onun gibi olmayanlar da var biliyorum. İkincisi de ben de her kadın gibiyim dışarı çıkıp eşim veya arkadaşlarımla zaman geçirmeyi seviyorum, kafam rahatlıyor, hiç bi kitapta demiyor kadının yeri evi, dışarı çıkmasın filan. Çok yanlış yazdınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X