- 14 Temmuz 2018
- 679
- 1.265
- 113
- 31
- Konu Sahibi barbekusos
-
Sadece 1 gece kalır ya uzatmaz oyle günlerceBi gece kalıyorsa bence sorun etmeyin. Ayda bir normal bence.
Konudan bağımsız bi şey söylicem.sizin bir çok yorumunuza denk geliyorum konularda.ne kadar yapıcı,çözüm odaklı bir insansınız.ıh yanlış bu eşinizi araya katmayın :)
anne başka zaman gel karım öyle istiyor mu desin
kocaman insanlarız ,konuşmaktan birşey olmaz
siz ya tamamen unutmuşum neyseki aynı şehirdeyiz uzun yoldan gelmiyorsun sana ayıp olmaz yabancı değilsin bir randevum arkadaşıma sözüm vardı onunla bir yere gidicez,arkadaşım arayınca aklıma geldi planı başka zaman yapalım diyebilirsiniz ?
Dimi ya kiyamam bana da satirlarca akıl verdi. Cidden kadinlar kulübünde bazen kendimi böyle 100 kadin bir masaya oturmuşuz da herkes derdini anlatıyormus gibi hissediyorumKonudan bağımsız bi şey söylicem.sizin bir çok yorumunuza denk geliyorum konularda.ne kadar yapıcı,çözüm odaklı bir insansınız.kırmadan insana nasıl da fikir sunuyorsunuz.taktir ettim valla.keşke sizin gibi bir arkadaşım olsaydı.
Evet öyle.Dimi ya kiyamam bana da satirlarca akıl verdi. Cidden kadinlar kulübünde bazen kendimi böyle 100 kadin bir masaya oturmuşuz da herkes derdini anlatıyormus gibi hissediyorum
Düşünsene esim yanımda dediki dasmeere birşey söyleme.keşke bu noktaya gelmese gerçekten ... dediğim dedik insanlarla yaşamak çok zor maalesef
yaa çok teşekkür ederimKonudan bağımsız bi şey söylicem.sizin bir çok yorumunuza denk geliyorum konularda.ne kadar yapıcı,çözüm odaklı bir insansınız.kırmadan insana nasıl da fikir sunuyorsunuz.taktir ettim valla.keşke sizin gibi bir arkadaşım olsaydı.
Kendinize kızmayın. Bence yorumu yazan arkadaş için hava hoş büyük ihtimalle kendisi bu durumu hiç yaşamadığı için bilmiyor. Çok aşırı iyi bi insansınız anladığım kadarıyla.ben de çok muzdaribim bu kalma olayından. Hatta kalmasını istemiyorum diye kaç tane konum vardır. O kadar gerildim, o kadar yıprandım ki 5 dakikalık yerden gelip sormadan kaldığı her defasında. Eşime beni boşa bile dedim bu yüzden. Kaynanama yatılı istemiyorum kalma diye kızarak bile söyledim en son ki ben de çok yumuşak yüzlü biriyimdir, kırmadan konuşmak için çok dikkat ederim ama kalma durumundan bezmiştim. Biz eşimle çok ama çok kısa sürede evlendik. Hiç vakit geçirmedim evlenmeden çünkü ayrı şehirde yaşıyorduk. Evlenince vakit geçiririz artık dedim ama kayınvalidem bir gün bile rahat vermedi yalnız bırakmadı. 3.günden keyfi kalmak istedi. Ben burdayım bu akşam dedi ben de bir şey diyemedim. Defalarca kez kaldı daha ilk evlendiğim haftadan. Evi çok yakın. Hala da sormadan geliyor açık açık söylememe rağmen. Çözümü ne ben de bilmiyorum ama çok yıpratıyor insanı. Hiç kırmak istemiyorsanız elini tutup yanına oturup anne bak her zaman başımın üstünde yerin ama yatılı beni çok yoruyor, çalışıyorum zorlanıyorum filan diye güzelce konuşabilirsiniz. Ama ben diyorum ki onun umrunda değil sizin kırılmanız, sıkılmanız, yeter ki kendi keyfi olsun. Hak etmeyene insanlık yapılması gerekmez diye düşünüyorum artık. Kırılması gerekiyorsa kırılsın benim sinirlerim bozulacağına o düşünsün bana ne. Zaten kırılsa da bi süre sonra unutuyor bişey olmamış gibi devam ediyor böyleleri. Ben 4 senelik evliyim kalma merakından illallah yaniBu da bir bakış açısı. Simdi iki türlü de yorum geliyor ben bazen kendime kızıyorum bazen de haklıyım diyorum kendime
sizde onlara şok olunŞuan onbeş tatilde annemlerdeydim eşimde kendi ailesinde.
Mesela bunu okulumdaki öğretmenler duyunca şok geçiriyor.
Onlara göre anormal bir durum.
Nasıl gitmezsin bakıyorlar?
Geçen bir ortamda başka arkadaşımla konuştum o da şaşırıyor.
Herkesin gözünde bu anormal bir durum.
Orada yaşadığımı anlatıyorum mesela ne varki diyor herkes?
Kendi evlerinde bir bardak kaldıramayan kadınlar beni oraya gönüllü hamal olarak gönderiyorlar
Ben kafama uymayan şeyi yapmam.
Bana kimse orada hizmetçilik yaptıramaz.
Eşime dedim ki itibar görmediğim yere gitmem dedim.
Ama kadın anlamıyor
Eşime bir poşet topkek vermis kaynatam almis ev ahalisine.
Bunu ver gelinim yesin demiş
Kadın naparsan yap siyrilmaz.
aslında sorun şu daha yeni evliyken (yeni evlilerin düzen oturtması zaman alıyor ve başbaşa kalmaya daha hevesli oluyorlarlar haklı olarak )Annem de cok gazliyor beni ya. Oyle dusunme kızım yazıktır kadın yalnız falan diyor da, her gun zaten başka yere gidiyor etrafı kalabalik, pasif bir karakter de değil sosyal biri.
Bu kalma işine neden izin verdiniz ki , acil buna çeki verin tavrınızı koyun , geldiğinde ilgisiz olun hizmet etmeyin, böyle giderse başınız çok ağrır...Kizlar selam. 7 aylık evliyim, esimin ailesini de severim, sevmek konusunda sıkıntım yok.
Bunlar tüm kardeşler ve anne olarak birbirlerine yakin oturuyorlar surekli beraberler birbirlerinin her gun ne yediklerini bile bilirler bağları kuvvetlinin de ustu kuvvetli oyle söyleyeyim. Zannediyorum benden de bunu bekliyorlar ama karakterler farklı olduğu icin ben bu kadar samimi olamam, olmak da istedigimi düşünmüyorum.
Kayinvalidem düzenli olarak bize kalmaya gelmek istiyor. Buna da okey tamam diyorum gelmek isteyebilir, ama örnek veriyorum bugun salı bu aksam gelecekse beni bugün 12de ariyor aksam kalmaya geleceğim diye 5te bende oluyor. 2 aylık evliydik geldi kaldı, tamam elbet dedigim gibi oğlunun da evi gelebilir ama yeni evliydik sonucta. Hatta bazen şunu bile dusunuyorum; tamam gelsin de illaki burada uyuma isteği neden çok uzak oturmuyoruz neden bu ısrar:)
Ne zaman görüşsek ben de kalmaya geleceğim bu sıralar size diyor ama her seferinde.
Bazen çok sinir oluyorum bazen böyle düşündüğüm için pisman oluyorum. Kendi anneme babama çok yakın oturmama rağmen evime 3 ya da 4 kere annem gelmiştir babam da 2 kez. Annem sürekli yogun çalıştığımız için siz keyfinize bakın dinlenin der gelmez ama kayinvalidem sabah işe gidecegimi bildiği halde gelir uyur sabah bizimle beraber kalkar evine gider.
İlk kaldığında uyandık ben ise gidecektim yine de ayıp olmasın diye kahvalti hazirlayayim dedim acele acele hazırladım hani gelip bir yardım bile etmedi o anda şaşırmıştım mesela.
Kendi kendime konuşur gibi anlattım, bilmiyorum bunlar dert edilecek şeyler mi siz olsaydınız ne düşünür ne yapardınız merak ediyorum ben mi art niyetliyim?
Daha anlatacak çok şey var ama :) şimdilik bu kadar. Az once yine arayip yarin geleceğini söyledi, kuafore gidecektim ama diyemedim kuafore gideceğim baska zaman diye, utandim
O zaman şimdi neden şikayetçisin ? Kocanın hiç hoşlanmayacağını adın gibi biliyorsun. Böyle içli dışlı ailelere girip benim tarzım değil denmesini ben anlamıyorum. O zaman neden böyle biriyle evlendiniz ki ?Ona bu durumdan hoşnut olmadığımı belli etmedim hic. Ona göre bence 'annem geliyor kalıyor ne güzel vakit geciriyoruz' diye düşünüyordur.
Bunlar çok içli dışlı diye sevdiğim insandan da vazgecemezdim ya bilemedim şimdi:)O zaman şimdi neden şikayetçisin ? Kocanın hiç hoşlanmayacağını adın gibi biliyorsun. Böyle içli dışlı ailelere girip benim tarzım değil denmesini ben anlamıyorum. O zaman neden böyle biriyle evlendiniz ki ?
Ha kaynanan asla normal bir şey yapmıyor ama bana ondan çok sen hatalı geldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?