- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.588
- 158
- 30
- Konu Sahibi barbekusos
-
Valla ben burda sizlerin yorumlarınıza tecrubelerinize cok güveniyorum. Bir de şeffaf geliyor bana burdaki yorumlar. O yüzden şu an kayinvalidemin su an kırılması, ilerde yaşanması muhtemel sıkıntılara engel olacak diye düşünüyorumHepimiz ilk evlendiğimizde emin olun sizin kadar nahif, kalp kirmayan tatlış gelinciklerdik. Maalesef yaşananlar, sürekli verici olmanın salaklık sayılıp karsi tarafından kullanılması gibi durumlar içimizdeki Ferhunde'yi uyandırdı.
Gerekirse kırın kalpleri. Net olmak iyidir insanlara mesafesinizi ayarlayamazsaniz onlar sizi kırmaktan hiç çekinmezler.
şahsen benim başıma ne geldiyse bundan geldiHepimiz ilk evlendiğimizde emin olun sizin kadar nahif, kalp kirmayan tatlış gelinciklerdik. Maalesef yaşananlar, sürekli verici olmanın salaklık sayılıp karsi tarafından kullanılması gibi durumlar içimizdeki Ferhunde'yi uyandırdı.
Gerekirse kırın kalpleri. Net olmak iyidir insanlara mesafesinizi ayarlayamazsaniz onlar sizi kırmaktan hiç çekinmezler.
Hepimiz aynı yollardan geçip olgunlasiyoruz maalesef. Ne zaman net duruş sergileyip gerekirse kalp kırdım o günden beri eş ailesinden görmediğim saygı ve alttan almayı görüyorum.şahsen benim başıma ne geldiyse bundan geldi
aman gerginlik olmasın ağzımızın tadı bozulmasın,sorun olacaksa benden olmasın, yanlış anlamışımdır, bende hata vardır, o büyük , o anne diye diye diye diyesonuç kalbimde kocaman bir kırıklık ve küslük
keşke en baştan duruş sergileseymişim naiflik ve iyilik herşeye susmak değilmiş kesinlikle
Galiba bir çoğumuz bu yollardan geçtik.Aman kimse kırılmasın diye diye kırılan hep biz olduk. Kırmayı öğrendikHepimiz ilk evlendiğimizde emin olun sizin kadar nahif, kalp kirmayan tatlış gelinciklerdik. Maalesef yaşananlar, sürekli verici olmanın salaklık sayılıp karsi tarafından kullanılması gibi durumlar içimizdeki Ferhunde'yi uyandırdı.
Bizimde öyle malesef kadini istemiyorum inatla gelip kaliyoKizlar selam. 7 aylık evliyim, esimin ailesini de severim, sevmek konusunda sıkıntım yok.
Bunlar tüm kardeşler ve anne olarak birbirlerine yakin oturuyorlar surekli beraberler birbirlerinin her gun ne yediklerini bile bilirler bağları kuvvetlinin de ustu kuvvetli oyle söyleyeyim. Zannediyorum benden de bunu bekliyorlar ama karakterler farklı olduğu icin ben bu kadar samimi olamam, olmak da istedigimi düşünmüyorum.
Kayinvalidem düzenli olarak bize kalmaya gelmek istiyor. Buna da okey tamam diyorum gelmek isteyebilir, ama örnek veriyorum bugun salı bu aksam gelecekse beni bugün 12de ariyor aksam kalmaya geleceğim diye 5te bende oluyor. 2 aylık evliydik geldi kaldı, tamam elbet dedigim gibi oğlunun da evi gelebilir ama yeni evliydik sonucta. Hatta bazen şunu bile dusunuyorum; tamam gelsin de illaki burada uyuma isteği neden çok uzak oturmuyoruz neden bu ısrar:)
Ne zaman görüşsek ben de kalmaya geleceğim bu sıralar size diyor ama her seferinde.
Bazen çok sinir oluyorum bazen böyle düşündüğüm için pisman oluyorum. Kendi anneme babama çok yakın oturmama rağmen evime 3 ya da 4 kere annem gelmiştir babam da 2 kez. Annem sürekli yogun çalıştığımız için siz keyfinize bakın dinlenin der gelmez ama kayinvalidem sabah işe gidecegimi bildiği halde gelir uyur sabah bizimle beraber kalkar evine gider.
İlk kaldığında uyandık ben ise gidecektim yine de ayıp olmasın diye kahvalti hazirlayayim dedim acele acele hazırladım hani gelip bir yardım bile etmedi o anda şaşırmıştım mesela.
Kendi kendime konuşur gibi anlattım, bilmiyorum bunlar dert edilecek şeyler mi siz olsaydınız ne düşünür ne yapardınız merak ediyorum ben mi art niyetliyim?
Daha anlatacak çok şey var ama :) şimdilik bu kadar. Az once yine arayip yarin geleceğini söyledi, kuafore gidecektim ama diyemedim kuafore gideceğim baska zaman diye, utandim
Haha çıkıyor sagolsun bizimle beraberSizler ise gittikten sonra kayinvalideniz sizle birlikte cikiyor mu yoksa evde nobet mi tutuyor
Ya olmuyor mu evimize bir akrabamız geliyor ya da bir arkadaşımız, olduk olmadık konuşuyor, "aman hemen çocuk yapma" yok "bu vazoyu buraya mı koydun, şurada dursa daha güzel" vb karışır. Bazı kişiler öyle, yani çok da takmazsın ama adı kayınvalide olunca...Kotu niyeti kötü amaç burası oğlumun evi ben buranın hakimiyim
Ben de buna benzer konu açtım. Kesinlikle programınızı söylemekten geri durmayın. Kibarca ben kuaföre gideceğim anne deyiverin. Boşverin sonra olanları. İlerde bu kadar tavize pişman olursunuz. Atalara kulak verin yüz bulan astar ister. O mesafeyi ayarlamak sizin elinizde. Eşinize de ufaktanbelli edin. Bazen geleceğim dediğinde program uydurun gidin yapın. Yavaş yavaş olur aradığınız mesafe.Kizlar selam. 7 aylık evliyim, esimin ailesini de severim, sevmek konusunda sıkıntım yok.
Bunlar tüm kardeşler ve anne olarak birbirlerine yakin oturuyorlar surekli beraberler birbirlerinin her gun ne yediklerini bile bilirler bağları kuvvetlinin de ustu kuvvetli oyle söyleyeyim. Zannediyorum benden de bunu bekliyorlar ama karakterler farklı olduğu icin ben bu kadar samimi olamam, olmak da istedigimi düşünmüyorum.
Kayinvalidem düzenli olarak bize kalmaya gelmek istiyor. Buna da okey tamam diyorum gelmek isteyebilir, ama örnek veriyorum bugun salı bu aksam gelecekse beni bugün 12de ariyor aksam kalmaya geleceğim diye 5te bende oluyor. 2 aylık evliydik geldi kaldı, tamam elbet dedigim gibi oğlunun da evi gelebilir ama yeni evliydik sonucta. Hatta bazen şunu bile dusunuyorum; tamam gelsin de illaki burada uyuma isteği neden çok uzak oturmuyoruz neden bu ısrar:)
Ne zaman görüşsek ben de kalmaya geleceğim bu sıralar size diyor ama her seferinde.
Bazen çok sinir oluyorum bazen böyle düşündüğüm için pisman oluyorum. Kendi anneme babama çok yakın oturmama rağmen evime 3 ya da 4 kere annem gelmiştir babam da 2 kez. Annem sürekli yogun çalıştığımız için siz keyfinize bakın dinlenin der gelmez ama kayinvalidem sabah işe gidecegimi bildiği halde gelir uyur sabah bizimle beraber kalkar evine gider.
İlk kaldığında uyandık ben ise gidecektim yine de ayıp olmasın diye kahvalti hazirlayayim dedim acele acele hazırladım hani gelip bir yardım bile etmedi o anda şaşırmıştım mesela.
Kendi kendime konuşur gibi anlattım, bilmiyorum bunlar dert edilecek şeyler mi siz olsaydınız ne düşünür ne yapardınız merak ediyorum ben mi art niyetliyim?
Daha anlatacak çok şey var ama :) şimdilik bu kadar. Az once yine arayip yarin geleceğini söyledi, kuafore gidecektim ama diyemedim kuafore gideceğim baska zaman diye, utandim
Aşırı aşırı benziyoruz. Durumunuzu okuyunca yaptığınız şeylerin aynılarını yapardım ben de. Eşime gerçekten söyleyemezdim. ( TIRSITIĞIM için değil). Kayınvalideme de işim var müsait değilim diyemezdim.Kendi içimde kurulur dururdum. Hiç iyi bir özellik değil bana da hiçbir faydası yok ama böyleyim yapacak bir şey yokBen de bunu düşünüyorum yani ne desem evet buna alinacak kırılacak. Ama ben kayinvalideme de ayıp olmasın diye kuafore gidecektim ama ben bile diyemedim. O an deseydim super olurdu ama simdi desem ama ben kuafore gidecektim diye o am niye soylemedim diye düşünür bahane olarak düşünür. İnsanları kırmaktan ciddi anlamda hic hoşlanmam. Herkes bunu söyler biliyorum çok klişe ama ben birine yanlis bir laf etsem günlerce bunu dert ederim kendime hayat kalitem düşer o derece insanları kırmamaya dikkat ediyorum
Millet neden birbirinde kalmaya bu kadar meraklı ya? Kocası yok mu bu kadının ne bileyim ertesi gün erkenden kalkıp gidecek yani ne gerek var of içim şişti. İki oğlum var ben de mi böyle olacağım korkuyorum bak
Gelsin gelsin KV candır can biz 7 yildir beraberiz yemeği çayı o yapıyor ama yok öyle prensesleri gibi oturmak.Kizlar selam. 7 aylık evliyim, esimin ailesini de severim, sevmek konusunda sıkıntım yok.
Ben de bunu düşünüyorum yani ne desem evet buna alinacak kırılacak. Ama ben kayinvalideme de ayıp olmasın diye kuafore gidecektim ama ben bile diyemedim. O an deseydim super olurdu ama simdi desem ama ben kuafore gidecektim diye o am niye soylemedim diye düşünür bahane olarak düşünür. İnsanları kırmaktan ciddi anlamda hic hoşlanmam. Herkes bunu söyler biliyorum çok klişe ama ben birine yanlis bir laf etsem günlerce bunu dert ederim kendime hayat kalitem düşer o derece insanları kırmamaya dikkat ediyorum
Tabii kaynanalık tüzüğünün ilk maddesi zaten sebepsiz yere oğlunun evine gidip, etrafı süzüp, kasım kasım kasılarak burası oğlumun evi kalırım tabii demek. Yoksa kaynanaliktan çıkarıyorlar.Çocukların evlenince birdenbire istemeye başlayacaksın panpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?