Bir kayinvalide derdimiz olmasin mi?

Ayni sehrin icinde gelip yatılı kalma olayina aslaaaaaa iyi gozle bakamam. Kesin altinda art niyet vardir. Hadsiz insanlar. Bence haddini bildir

Valla ben burda sizlerin yorumlarınıza tecrubelerinize cok güveniyorum. Bir de şeffaf geliyor bana burdaki yorumlar. O yüzden şu an kayinvalidemin su an kırılması, ilerde yaşanması muhtemel sıkıntılara engel olacak diye düşünüyorum

şahsen benim başıma ne geldiyse bundan geldi
aman gerginlik olmasın ağzımızın tadı bozulmasın,sorun olacaksa benden olmasın, yanlış anlamışımdır, bende hata vardır, o büyük , o anne diye diye diye diye sonuç kalbimde kocaman bir kırıklık ve küslük

keşke en baştan duruş sergileseymişim naiflik ve iyilik herşeye susmak değilmiş kesinlikle

Hepimiz aynı yollardan geçip olgunlasiyoruz maalesef. Ne zaman net duruş sergileyip gerekirse kalp kırdım o günden beri eş ailesinden görmediğim saygı ve alttan almayı görüyorum.

Ölümlü dünya herkes güzel geçinip gitmek istiyor ama bir kere verilmiş yaşama lutfunu hayatıma sonradan girmiş,benim üzerimde zerre hakkı olmayan bir kadın için ziyan edemem

Galiba bir çoğumuz bu yollardan geçtik.Aman kimse kırılmasın diye diye kırılan hep biz olduk. Kırmayı öğrendikŞu anki halimize birden gelmedik.Yeni evlilere ilk tavsiyem hep sınırınızı önceden çizin, gerekirse eşinizle kavga edin adamın ilerdeki hal ve hareketlerini şimdiden görün ona göre hayatınıza yön verin.

Sizin anlattığınız baya abartı. Bir dur demelisiniz bence.
Ama dozunu bildikten sonra da aynı şehirde de kalınabilir ne var ki. Ailem aynı şehirde olsa ya da eşimin ailesi ayda bir gelip kalsalar sabahına da sen şakrak kahvaltı yapsak ne var ki. İse gidilen gün kalinmamali ama kahvaltı keyfi olmaz çünkü.
Ortası lazım ya çok uzak veya çok yakın olmaz ki.
Bir de benim kayinvalide acayip komiktir mesela tüm bela tipleri de üzerine çeker, dinlemesi falan karnima ağrılar girer bazen gülmekten. Hoşuma bilr gidiyor görüşmek çay eşliğinde.
Ama dediğim gibi sizinki fazla, yorum yapanlarinki de fazla. Öcü gibi bahsetmek yani.

Bizimde öyle malesef kadini istemiyorum inatla gelip kaliyo

Kotu niyeti kötü amaç burası oğlumun evi ben buranın hakimiyim
Ya olmuyor mu evimize bir akrabamız geliyor ya da bir arkadaşımız, olduk olmadık konuşuyor, "aman hemen çocuk yapma" yok "bu vazoyu buraya mı koydun, şurada dursa daha güzel" vb karışır. Bazı kişiler öyle, yani çok da takmazsın ama adı kayınvalide olunca...

Ben de buna benzer konu açtım. Kesinlikle programınızı söylemekten geri durmayın. Kibarca ben kuaföre gideceğim anne deyiverin. Boşverin sonra olanları. İlerde bu kadar tavize pişman olursunuz. Atalara kulak verin yüz bulan astar ister. O mesafeyi ayarlamak sizin elinizde. Eşinize de ufaktanbelli edin. Bazen geleceğim dediğinde program uydurun gidin yapın. Yavaş yavaş olur aradığınız mesafe.

Aşırı aşırı benziyoruz. Durumunuzu okuyunca yaptığınız şeylerin aynılarını yapardım ben de. Eşime gerçekten söyleyemezdim. ( TIRSITIĞIM için değil). Kayınvalideme de işim var müsait değilim diyemezdim.Kendi içimde kurulur dururdum. Hiç iyi bir özellik değil bana da hiçbir faydası yok ama böyleyim yapacak bir şey yok

Çocukların evlenince birdenbire istemeye başlayacaksın panpa

Gelsin gelsin KV candır can biz 7 yildir beraberiz yemeği çayı o yapıyor ama yok öyle prensesleri gibi oturmak.

Kusura bakmayin da o zaman kendi kendinizi boyle yiyin durun. Onu diyemem bunu kiramam diye diye tepenize cikarlar bu ne pasiflik böyle. Zaten ayni sehirdesiniz kuaforunuzu niye erteliyosunuz? Hic bisey konusamayacaksaniz bu adamlarla niye evleniyorsunuz?

Çocukların evlenince birdenbire istemeye başlayacaksın panpa
Tabii kaynanalık tüzüğünün ilk maddesi zaten sebepsiz yere oğlunun evine gidip, etrafı süzüp, kasım kasım kasılarak burası oğlumun evi kalırım tabii demek. Yoksa kaynanaliktan çıkarıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…