BİR KELİME HERŞEYİ BİTİRDİ?

Hayır ortada nispetlik bir olay yok. Konu sahibi çocuğun telinden paylaşmış ya, çocuğun kuzenleri ne iş demiş o da birine nispetlik olsun diye yaptım demiş. Yani konu sahibini yok saymış. Nispeti uydurmuş.

o kadar herşeyi güzel söylüyorsunuz siz hiç aldatılmadınızmı. yalan söyledi affetmediniz mi hadi biriniz çıkın etmedim yapmadım deyin.
Aldatılmadım ama oniki yıllık kocamın aldattığını bilsem iki çocuğuma bakmam çatır çatır boşarım. Ertesi gün aklıma bile getirmem. Kocam da bilir. Bir erkeğin hele hele bu kocam olsa bile kimsenin peşinden salya sümük ağlamam. S..tirsin gitsin derim.

Hayır ortada nispetlik bir olay yok. Konu sahibi çocuğun telinden paylaşmış ya, çocuğun kuzenleri ne iş demiş o da birine nispetlik olsun diye yaptım demiş. Yani konu sahibini yok saymış. Nispeti uydurmuş.
Bilemedim tabiki oda olabilir. Ama kimi kıskandırmaya çalışıyorsun diye sorardım ben. Her durumda akrabalara hayatımda değer verdiğim biri var imajı yaratmış.

o kadar herşeyi güzel söylüyorsunuz siz hiç aldatılmadınızmı. yalan söyledi affetmediniz mi hadi biriniz çıkın etmedim yapmadım deyin.

Konuyu okurken en fazla 22-23 yaşında olduğunuzu düşünmüştüm. Profildeki yaşınız doğru mu?
Eğer doğruysa bu adamı affedip durma sebebiniz "Yaşım geçiyor zaten, bulmuşum birini devam edeyim. Aman zaten herkes aldatıyor" diye düşünmeniz mi? Eğer öyleyse yanlış yapıyorsunuz.

Sorunuza da cevap vereyim: hiç aldatılmadım, aldatıldıysam da haberim yok. Aldatılırsam veya yalan yakalarsam da affetmem. En hazmedemeyeceğim şeydir aptal yerine konulmak. Gözümün içine baka baka yalan söylemiş adamı affetmem.

of taktigin seye bak, aldatilmayi affetmissin sen bu ne ki. affedersin bunu da sakin ol.
hatta sey yap aksama gorusmek icin ara, gorusurunce de dunyadaki tek erkeksin ve araba kapisini carpip gittigim icin ozur dilerim.nolur beni birakma diye bes dk dil dokersin hafiften de agla.
oldu bitti iste. oturmus bunu mu dert ediyosun?
ILAHI.

Ne laf basit ne durum basit kimse adamın sevgilisi olduğunu bilmiyor ,şaşırıp arıyorlar .
Siz iyi misiniz niye kendinizi böyle ezdiriyorsunuz

Onca şeyi kabul edip bi lafa terk etmen garibine gitmiş. Hee o bi laf dediğim küçümsemek değil normalde baya baya ayrılma nedeni ama sizin ilişkide basit kaçmış.
Ve ne yazık ki barışırsınız bence de hatta çocuk affetmez süründürür siz ille de affet bile diyebilirsiniz

Çok iyi olmasada bir ilişkim vardı ilişki olsun diyemi olur hayatımız da mutlu olmak için olur huzurlu olmak için olur sizin ilişki resmen kullan anı yaşa ilişkisi olmuş karşı taraftan yana siz yalanını affetmişsiniz aldatmayı affetmişsiniz gönüllü kendinizi gereksiz bir adama kullandırmışsınız ve hala da çok seviyorum diyebiliyorsunuz ya hakkaten pes bu adam zaten sizi sevgili olarak görse Facebook’ta kendi beraber fotoğraflarınızı yayınlardı kalkıp bide zorla adamın Facebook’una el ele foto atmak bu nedir ya kendinizi bu kadar basit ve küçük duruma düşürürseniz oda yeğenlerine arkadaşlarına birine nispet için koydum der ciddiyetsizliği bal gibi ortada biraz gururlu olunda kendinizi bu tarz erkeklere oyuncak etmeyin ne dememizi bekliyorsunuz ah yazık neden böyle yaptımı demeliyiz bunu kendinize sorun

Aldatildigi icin çocuklu haliyle kocasını bosayan kadinlarin konularina bakmanizi öneririm.

Kisi kendinden bilir isi derler ama herkes sizin gibi aldatilip affetmiyor. Bitirme gucu olan birçok kadin var. Herkesi kendiniz gibi bilmeyin yani.

az gururun varsa kararından dönmezsin. adam defalarca aldatıyo ayrılıyo gerçi çok da sanmıorum olduğunu ama

Yalan söyledi affettin, ihanet etti affettin. Üstüne bu olay yaşandı. Ama sen onu halen çok seviyorsun öylemi.. Hem de çoookkk ...

İnsanın kendisine bu kadar mı saygısı olmaz dedirtiyor sizin gibiler.

Adam daha ne yapsın ya ne yapsın. Üstünüze ikinci sevgiliyi felan mı yapsın ayrılmanız için..

Sizin gibi kızları gördükçe sinirden tırnaklarımı yemekten alamıyorum kendimi.

Evet bence de doğru demiş sevgiliniz bunun için ayrılınır mı? Neticede siz aldattı tamam dediniz yalan söyledi affettiniz bence bir daha affedebilirdiniz nasılsa kendinizi düşürebilecek kadar düşürmüşsünüz bunun için ayrılınır mı diyecek kadar yüzsüzleştirmişsiniz sevgilinizi gayet bunuda affedebilirdiniz

Son düzenleme:
Çıktım ve diyorum. Aldatıldım ve affetmedim. Bugun başıma gelse aynı şey yine affetmem.
Hala bi gururum, onurum, insanlar arasında bi itibarım, özgüvenim ve özsaygım var ki bu saydıklarım nasıl diyeyim gözüm kulagım, kolum bacağım gibi degerli benim için. Yokluklarını hissederdim, sizin gibi kışlıkların arasına kaldırıp atmazdım benliğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…