- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
- Konu Sahibi kadersizprensesi
-
Bu el ele durumu, konu sahibi koymuş. Erkek arkadaşı buna ses edememiş. Herkes sorunca da ona nispet yapıyorum hala kalbim onda (diğer kız) demek istemiş. Bana öyle geldi. Nispet kelimesi, bu kız öylesine bir kız ben özgürüm demek için kullanılmamış bence. Dayı oğluna ne bu çocuk ciddi mi değil mi? Niye ona hayatımda ciddi biri yok mesajı versin ki?
[/QUO
Hayır ortada nispetlik bir olay yok. Konu sahibi çocuğun telinden paylaşmış ya, çocuğun kuzenleri ne iş demiş o da birine nispetlik olsun diye yaptım demiş. Yani konu sahibini yok saymış. Nispeti uydurmuş.Bu el ele durumu, konu sahibi koymuş. Erkek arkadaşı buna ses edememiş. Herkes sorunca da ona nispet yapıyorum hala kalbim onda (diğer kız) demek istemiş. Bana öyle geldi. Nispet kelimesi, bu kız öylesine bir kız ben özgürüm demek için kullanılmamış bence. Dayı oğluna ne bu çocuk ciddi mi değil mi? Niye ona hayatımda ciddi biri yok mesajı versin ki?
Aldatılmadım ama oniki yıllık kocamın aldattığını bilsem iki çocuğuma bakmam çatır çatır boşarım. Ertesi gün aklıma bile getirmem. Kocam da bilir. Bir erkeğin hele hele bu kocam olsa bile kimsenin peşinden salya sümük ağlamam. S..tirsin gitsin derim.o kadar herşeyi güzel söylüyorsunuz siz hiç aldatılmadınızmı. yalan söyledi affetmediniz mi hadi biriniz çıkın etmedim yapmadım deyin.
Bilemedim tabiki oda olabilir. Ama kimi kıskandırmaya çalışıyorsun diye sorardım ben. Her durumda akrabalara hayatımda değer verdiğim biri var imajı yaratmış.Hayır ortada nispetlik bir olay yok. Konu sahibi çocuğun telinden paylaşmış ya, çocuğun kuzenleri ne iş demiş o da birine nispetlik olsun diye yaptım demiş. Yani konu sahibini yok saymış. Nispeti uydurmuş.
o kadar herşeyi güzel söylüyorsunuz siz hiç aldatılmadınızmı. yalan söyledi affetmediniz mi hadi biriniz çıkın etmedim yapmadım deyin.
Siz ciddi misiniz gerçekten? Ciddiyseniz durum gerçekten vahim.o kadar herşeyi güzel söylüyorsunuz siz hiç aldatılmadınızmı. yalan söyledi affetmediniz mi hadi biriniz çıkın etmedim yapmadım deyin.
Çok iyi olmasada bir ilişkim vardı ilişki olsun diyemi olur hayatımız da mutlu olmak için olur huzurlu olmak için olur sizin ilişki resmen kullan anı yaşa ilişkisi olmuş karşı taraftan yana siz yalanını affetmişsiniz aldatmayı affetmişsiniz gönüllü kendinizi gereksiz bir adama kullandırmışsınız ve hala da çok seviyorum diyebiliyorsunuz ya hakkaten pes bu adam zaten sizi sevgili olarak görse Facebook’ta kendi beraber fotoğraflarınızı yayınlardı kalkıp bide zorla adamın Facebook’una el ele foto atmak bu nedir ya kendinizi bu kadar basit ve küçük duruma düşürürseniz oda yeğenlerine arkadaşlarına birine nispet için koydum der ciddiyetsizliği bal gibi ortada biraz gururlu olunda kendinizi bu tarz erkeklere oyuncak etmeyin ne dememizi bekliyorsunuz ah yazık neden böyle yaptımı demeliyiz bunu kendinize sorunÇok da iyi olmasa da bir ilişkim vardı. Çok seviyorum hala da çok seviyorum. Yalan söyledi affettim, ihanet etti tamam dedim affettim hep affeden ben oldum. Ben ise bu zamana kadar ona asla bir yanlışım olmadı. Dün buluştuk gayet güzel yemek yedik ettik. Her şey güzel gidiyordu. Radyo da bir şarkı çıktı aldım onun telefonunu onun sosyal medyasından el ele tutuşup şarkıyı paylaştım. Ama sadece ellerimiz görünüyordu. Bunun üzerine arkadaşları kuzenleri hep aradı etti falan. En son dayısının oğlu aradı. Paylaştı durumu sordu ve ona verdiği cevap aynen şöyle idi. BİRİNE NİSPET YAPMAK İÇİN KOYDUM DURUMU DEDİ. Tabi ben şok oldum. Kaç aylık sevgilin ve dediğin lafa bak. Çek arabayı kenara dedim kapıyı çarpım indim. Neymiş öylesine demiş bu laf için ayrılınırmıymış.
Aldatildigi icin çocuklu haliyle kocasını bosayan kadinlarin konularina bakmanizi öneririm.o kadar herşeyi güzel söylüyorsunuz siz hiç aldatılmadınızmı. yalan söyledi affetmediniz mi hadi biriniz çıkın etmedim yapmadım deyin.
Çok da iyi olmasa da bir ilişkim vardı. Çok seviyorum hala da çok seviyorum. Yalan söyledi affettim, ihanet etti tamam dedim affettim hep affeden ben oldum. Ben ise bu zamana kadar ona asla bir yanlışım olmadı. Dün buluştuk gayet güzel yemek yedik ettik. Her şey güzel gidiyordu. Radyo da bir şarkı çıktı aldım onun telefonunu onun sosyal medyasından el ele tutuşup şarkıyı paylaştım. Ama sadece ellerimiz görünüyordu. Bunun üzerine arkadaşları kuzenleri hep aradı etti falan. En son dayısının oğlu aradı. Paylaştı durumu sordu ve ona verdiği cevap aynen şöyle idi. BİRİNE NİSPET YAPMAK İÇİN KOYDUM DURUMU DEDİ. Tabi ben şok oldum. Kaç aylık sevgilin ve dediğin lafa bak. Çek arabayı kenara dedim kapıyı çarpım indim. Neymiş öylesine demiş bu laf için ayrılınırmıymış.
Çıktım ve diyorum. Aldatıldım ve affetmedim. Bugun başıma gelse aynı şey yine affetmem.o kadar herşeyi güzel söylüyorsunuz siz hiç aldatılmadınızmı. yalan söyledi affetmediniz mi hadi biriniz çıkın etmedim yapmadım deyin.
Ohao kadar herşeyi güzel söylüyorsunuz siz hiç aldatılmadınızmı. yalan söyledi affetmediniz mi hadi biriniz çıkın etmedim yapmadım deyin.
gülebildi isen ne mutlu tatlımOha
Güzel espri bak baya güldüm sağol şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?