- 16 Temmuz 2019
- 25
- 15
- 3
- 40
- Konu Sahibi kadersizprensesi
-
BİRİNE NİSPET YAPMAK İÇİN KOYDUM DURUMU
Di mi söylese kimse aramazdı. Herkes diğer kız sanıp aradı büyük ihtimal, barıştın mı diye.Yalanın ve ihanetin yanında bu laf devede kulak gibi. İhaneti hazmetmeniz kolay da nispet mi zor oldu.
Adam seninle ciddi düşünmüyor ki, düşünse söylerdi zaten kuzenlerine.
Ben diğer bir kız olduğunu düşünmüyorum ki, kuzenlerine martaval atmış. Hali hazırda kimseyle çıkmıyorum, ciddi bir şey yok demeye getirmiş. Birine nispet derken altında bu yatıyor. Çünkü el ele videoyu izleyenler bu kız kim, ciddi bir birliktelik mi vs sorucaktı. Hali hazırda özgürüm kimse yok mesajı bu.Di mi söylese kimse aramazdı. Herkes diğer kız sanıp aradı büyük ihtimal, barıştın mı diye?
++++++1000000Ha yani bu basit bir laf ? Siz geri dönersiniz buna. Baksanıza ne yapsa kabul etmişsiniz. Cidden insan kendinin düşmanı.
Allah akıl fikir versin yahu. Umarım bir gün kendinize az da olsa değer verirsiniz. Bu ne aşk ne de sevgi , yalnız kalacağım korkusu sadece.
Adam haklı. Ben de sasirdim su an.
Yalanı affet, aldatmayı affet, nispette ayrıl..
Daim olsun.
Söylemenize gerek yok ki. Aldatmış affetmişsin, yalan söylemiş affetmişsin, e haliyle bunu affetmen de an meselesi. Çünkü boynuzlanmak en beteri.barışacağıma kim söyledi acaba
evet en beteri ki kendinden en çirkini ile aldatılınca ama şu var gönüle söz geçmiyor geçiremiyorumSöylemenize gerek yok ki. Aldatmış affetmişsin, yalan söylemiş affetmişsin, e haliyle bunu affetmen de an meselesi. Çünkü boynuzlanmak en beteri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?