Ayy nasil canim cektiEki Görüntüle 1828189 Bu poğaçadan çok küçük yedim pişmanım deli gibi
Ben birde pişirdim düşün sakıncalı işler bunlar uzak durmak lazımAyy nasil canim cekti
Dogru ama valla ben olsam sicaksicak hepsini yerdim helal olsun valla bir parca ne kiBen birde pişirdim düşün sakıncalı işler bunlar uzak durmak lazım
Herşey kendinde bitiyor kendine inanirsan yemiyorsunDogru ama valla ben olsam sicaksicak hepsini yerdim helal olsun valla bir parca ne ki
Benim boy 162 belki senin boyun uzun :)bekarım canm bnede 69 olmak istiyorum
167 benim boyum benim için gayet iyiBenim boy 162 belki senin boyun uzun :)
Evet dondurma hafif yine bu arada sen kayit yeniledin mi canim daha ders calismamiz lazimakşam girmedim şu tilifon gelse artı tamirdendün ki meünü verem
kahvaltım:2 haşlanmış yumurta,zeytin
kepek ekmeği,ıhlamur çayı
ara öğün:1 paket sade dondurma
öğle yemeğim(komşularla toplaştık)
1 kase kısır
1 kase den az sarma
2 tane küçük hamur işi
çay
Akşam yemeğim
1 tane dolma
yoğurt
saçma oldu regli regli defolsada gitse canım tatli istiyi o kadar tatlı arasında bu kadar tuttum bu bile başarı
sorma ben şimdiden başladm çalısıyorum kayıt yenileedim tabi sen yenilemedin mi halaEvet dondurma hafif yine bu arada sen kayit yeniledin mi canim daha ders calismamiz lazimhaziranda sinav var
Bende yeniledim canim aa ne iyi ettin ben daha baslamadim valla kitaplari almadim dahasorma ben şimdiden başladm çalısıyorum kayıt yenileedim tabi sen yenilemedin mi hala
Bende aynıyımSelam millet bu sabah tartıldım aynı 1 gram vermişim
Ben ayda bir tartılıcam zaten ayda 1-2 kilo vermek istiyorum hedefim oBende aynıyım
Tamam canım aslinda kafa takmamak için iyi fikirBen ayda bir tartılıcam zaten ayda 1-2 kilo vermek istiyorum hedefim o
Aynen yoksa tribe giriyimTamam canım aslinda kafa takmamak için iyi fikir
Bende bugün diyetisyen randevusu alayım
Fazla iyi geçmiyeceği kesinAynen yoksa tribe giriyim
hadi bakalm nasıl geçicek
Niye?Fazla iyi geçmiyeceği kesin
Son 2 gündür biraktım kendimi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?