Selam ahu..Selam farecelim gözükmüyordun kaç zamandır ben mi göremedimbilmiyorum neler yapıyorsun okul durumları Nasıl oldu
Aynen kuzum birde bir iki tahlil yaptırayım bu hafta başlıyayalımYarın tartılda yazalım ve başlayalım istersen efserimm
Tamam canmAynen kuzum birde bir iki tahlil yaptırayım bu hafta başlıyayalım
Aynen çok iyi olur beraber başlarız o Zaman bu arada 83 çokta fazla bişey değil umarım verirsin bende Hayatımdan sadece ekmeği çıkarsam çok iyi olur ama zorSelam ahu..
Evet yoktum ama kilo vermeye devam ettim 83 oldum sonunda :) iyi nolsun ocakta ki sınavları bekliyorum aralık gibi çslışmaya başlicam
ya canım sen genç bir kızsın bu kiloyu nasıl aldın ben 3 cocuk annesiyim ikinciler ikizdi 70 kilo ile dogurdum şimdi 68 im spor ve diyet yapıyorum.Hormon bozuklugu mu var.
Bebeğim sen benim fiziğimi görsen dünyada inanmazssın etim sıkıdır.Ayrıca her genç kız zayıf olacak diye bir kaide yok iddaya girerim vucudum senden fittir ben yıllarca spor yaptm vucudum kaslı :)ya canım sen genç bir kızsın bu kiloyu nasıl aldın ben 3 cocuk annesiyim ikinciler ikizdi 70 kilo ile dogurdum şimdi 68 im spor ve diyet yapıyorum.Hormon bozuklugu mu var.
Aynen canm sağolAynen çok iyi olur beraber başlarız o Zaman bu arada 83 çokta fazla bişey değil umarım verirsin bende Hayatımdan sadece ekmeği çıkarsam çok iyi olur ama zor
süpersin o zaman eti sıkı olman cok iyi bir avantaj.80 üstü denilince insanın gözüne cok geliyor bi anda.vücudun hiçbir zaman da sarkmaz.etin sıkıysa zaten problem yok.Bebeğim sen benim fiziğimi görsen dünyada inanmazssın etim sıkıdır.Ayrıca her genç kız zayıf olacak diye bir kaide yok iddaya girerim vucudum senden fittir ben yıllarca spor yaptm vucudum kaslı :)
Aynı zamanda boyumda var kemikliyim sana bi ara resmimi atarım..süpersin o zaman eti sıkı olman cok iyi bir avantaj.80 üstü denilince insanın gözüne cok geliyor bi anda.vücudun hiçbir zaman da sarkmaz.etin sıkıysa zaten problem yok.
ya canım sen genç bir kızsın bu kiloyu nasıl aldın ben 3 cocuk annesiyim ikinciler ikizdi 70 kilo ile dogurdum şimdi 68 im spor ve diyet yapıyorum.Hormon bozuklugu mu var.
at bana resmini merak ettim seni wallaAynı zamanda boyumda var kemikliyim sana bi ara resmimi atarım..
:) ahh canım biz kadınlar bi bardak sdu bile yarıyo walla kimi de var ki günde 10 defa yemek yer zayıf kırılıyo anlayamadım gitti zatenAhhhh ahhhhh Dünyada keşke tek tip genetik kotlama olsaydı o zaman bu sorunuzun cevabı hazır olurdu
Su hikayesi kadınların uydurduğu bi yalandır herkesin metabolizması aynı olmaz:) ahh canım biz kadınlar bi bardak sdu bile yarıyo walla kimi de var ki günde 10 defa yemek yer zayıf kırılıyo anlayamadım gitti zaten
ya aslında harbiden boğazımızı tutunca kilolar gidiyor kararlı olmak lazım.Su hikayesi kadınların uydurduğu bi yalandır herkesin metabolizması aynı olmaz
Kesinlikleya aslında harbiden boğazımızı tutunca kilolar gidiyor kararlı olmak lazım.
Ben ygs ye de çalışmaya başladım bu arada Canım sen neden düşünmüyorsun @fercekiAynen canm sağol
Bu seneyide atlatıp başlicam ama zaten uniyi açıktan okucam barajı. Geçmem yeterliBen ygs ye de çalışmaya başladım bu arada Canım sen neden düşünmüyorsun @ferceki
Aa çok iyiymişBu seneyide atlatıp başlicam ama zaten uniyi açıktan okucam barajı. Geçmem yeterli
Beb hala kendimde değilimHayırlı günler bu hava burda kapalıydı yeni açıldı yeni kendime geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?