- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Kiz ramazandan önce yidim yidim 53 den 56 ya çiktim bende diyetteyimTam bebeim bende öle yapambayrama bkadar 83 olam inallah
Olursin bebemKiz ramazandan önce yidim yidim 53 den 56 ya çiktim bende diyetteyimbayrama geri 53 olamm olursun 83 insallah bebegim
Tamam o zaman paylaşamİftar sahur menülerini paylaşsana Rabişimmmben takip ediyorum seni
Ayyy beynim yerindemi diye bi sorsanaGünlerden perşembeŞekerpancarı71 dediki iftar ve sahur menülerini paylaşsana Rabişimmm takip ediyorum seni
Yine günlerden persembeFeraceli civap verdi Tamam o zaman paylaşam
Vee günlerden cumartesi menü filan yoh ortada
Diyete devam ama dimi beybisimmnmAyyy beynim yerindemi diye bi sorsanasz bu sahurda başlıyom menü vermeye
Akitom douet artk benim yaşam biçimim ben 1 dilim tatlp yesem bile içim huzursuz olur diyete devam tabisiDiyete devam ama dimi beybisimmnmbekliomm menülerii
Afiyet olsun RabisimmmEvet sonunda verdiğim sözü tututtum
Sahur:
Az kuymak
Bi avuç pide
6-7 zeytin
İftar:
1 kase çorba
1 servis kaşığı pilav
1 tabak taze fasülye
4 tane köfte
Ayran ve salata
Az kavun
Sahurda birşey yiyesim olmuyo iftarda çoşuyorum arada yapmıyorum bu yüzden
Haklısın ballışımAfiyet olsun Rabisimmmama seni eleştireeeceeenmm pilav yimeseydin keşkem bide köfte de iki dene yeterdi sankim gel kahve içek ballışımmm
Haklısın ballışım
Terkdermeyim hic seni deli kız
Yarın tartılda yazalım ve başlayalım istersen efserimmKilo aldım baştaki sayfataki sayı en az 3 sayı belki daha fazla üste
Selam farecelim gözükmüyordun kaç zamandır ben mi göremedimHortlatak didikEfser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?